فرگشت!

6400 شدم
چیکار کنم ترازم بیاد بالا
یکی از آشناهامون، پدرش بهش گفته بود اگر تزازت بالای abcd نشه خونه رات نمیدم، به جایی که از این تهدید بترسه و بره دنبال درس خوندن، در به در دنبال خریدن سوالات بود!!! تا 1 میلیون هم حاضر بده...
6400 شدم
چیکار کنم ترازم بیاد بالا
راه برای بالا رفتن تراز زیاده، اما برای رتبه اوردن تو کنکور فقط با درست درس خوندن میشه نتیجه گرفت.
بعد از دانشگاه رفتن هم، اگر معلومات کافی نداشته باشید از پس پاس کردن درس ها بر نمیاید و کار به اخراج میکشه.
سلام دوستان این هم کارنامه سنجش من البته اینم بگم سطح سولات خیلی پایین بود ولی خودمم نمی دونم چراوقت کم اوردم بعضی درس ها مثل ادبیات که خیلی درس ساده ای هست همچین درصدی بیارم به جز کنکور این اولین آزمونم بود اگه خواستید آزمون های بعدی رو هم می زارم کیفیت عکسی که گذاشتم خیلی پایینه چون دیگه نتونستم کیفیتش رو از این بیشتر کنم
به خدا اگر شما بیایید حوزه شیراز ترازتون بالای 5000 بشه قبولتون دارم
ربع ساعت داشتن عکس میگرفتن بعدش تو سالن یک مشت ملت نفهم راه افتاده بودن داشتم از رو پاسخنامه نگاه میکردن پر میکردن پا میشدن میرفتن پایین قصه میگفتنصدایی که اونجا بود هیچ جا نبود زود پاسخ نامه میدادن اصلا دعوا شد !
کار به جاهای خطرناک کشید
رفتیم شیمی 3 بزنمی نفهمیدیم ! الان این شیمی3 بود سوال نظر سنجی بود !
کانون از همین جا میگم ! هرچی پول کوفت کردی حرومت باشه ! یادش بخیر گزینه 2 :yahoo (19): تراز های 7500دم الان چی؟
![]()
دوستان من الان اعصاب ندارم همه تقلب کردن یکی پاسخنامه عمومی آخر سر داشت میزد ! همتون به درد واصل بشید !!!!!
هی بابام گفت برو ******* تو گزینه 2 من از همه معلم های خوب شیراز شنیدم ! گفتم نه قلمچی ! آخرش رفتیم یک قرون تخفیف داد ! حالم از سوالاش خودش ! ریختش - حوزش !! بچه هایی که توی آزمون هاش شرکت میکنن به هم میخوره ! باید میرفتم گاج یا گزینه 2
دوستان نظرتون چیه ول کنم برم گزینه 2 !؟
مراقبه داشت با دوستش جرف میزد! یعنی هرچی فحش بدم به خدا کمه !![]()
ویرایش توسط Mehran93071 : 11 بهمن 1392 در ساعت 13:06
ربع ساعت عکس می گرفتن؟ چه خوب..اینجا تا 9:45 داشتن عکس می گرفتن !!!
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
مدرسمون نمونه هست یک پشتیبان خوب شیرازم دارم الان وضعیت اینه ! یعنی همش دو رو دورنگی ! خودشون سوالات نظرسنجی رو پر میکنن ! کلا خودشون با خودشون حال میکننکلا بازم میگم حیف پول!
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)