مدیر حوزمون داشت داد میزد ! پشتیبانا کجایید چرا هیچکسی نیست توی اینجا چرا همه ولن !! سعی میکنم سال دیگه
که خواستم کنکور بدم ! بیشتر توی این چیزا دقت کنم !
مدیر حوزمون داشت داد میزد ! پشتیبانا کجایید چرا هیچکسی نیست توی اینجا چرا همه ولن !! سعی میکنم سال دیگه
که خواستم کنکور بدم ! بیشتر توی این چیزا دقت کنم !
ظاهرا میانگین تراز پروژه ی چهارم(دو آزمون جمع بندی) آپدیت شده، بلدید که چجوری از روش تراز این آزمونتون رو حساب کنید؟
اقا به زور به ادم کتاب میدن اخه یعنی هرچی میگم من این کتابو دارم نمیخوام نمیفهمنپشتیبانم وسط ازمون اومد خب چقدر بدهکار بودی بیا این سی دی رو هم به زور بگیر یه برگه هم بهم داده درمورد کانون نظر بدم.نیم ساعت گذشت داره با گوشیش اس ام اس بازی میکنه گوشیشم دکمه ای بود چق چق صدای دکمه هاش رو مخم بود.5 دقیقه مونده به ازمون اون یکی کلاسو ولکرده بچه ها پاشدن پاسخ نامه هرو برداشتن جوابارو وارد میکنن عجب یاد گروه پارسالمون بخیر حواسشون به همه چی بود....
![]()
اگه اینطوریه و تقلب میکنن پس ترازای همه کاذبه، اونایی ک تقلب کردن جلو میفتن و منی ک تقلب نمیکنم ترازم کم میشه و بالتبع رتبه م هم بالا میره
سوالات امروز ریاضی پایه (قلمچی رشته ریاضی) خیلی آسون بود اما هندسه پایه به شدت سخت سخت بود
فیزیک هم خوب بود
************** اللهم عجل لولیک الفرج**************
البته پیش میاد ک بعضی از تراز بالا ها روز کنکور خراب میکنن و رتبه شون بد میشه، نمیشه گفت هر تراز 7000 به بالائی ک رتبه ش بد شه متقلب بوده
تقلب همه جا هست..من زمان کنکور اولم تو ریاضی رفیق خودم همه رو 100 می زد تو گزینه دو..تو کنکور شد 45000..
امروزم دور و برم کلا تقلب بود..هرچند خودم دلیل گند زدن این آزمون بودم.این مسخره بازیه پیشرفت تحصیلی هم یکم باعث شد.خیلی حرکت مسخره ای بود
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
جالبه ... به همه تقدیر نامه دادن
از پشتیبانه پرسیدم به همه میدین دیگه ؟ بعد گفت نه ولی همه توی گروه ها(پیشرفت معدل و تراز و...) قرار میگیرن ....![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)