من که داغونم بابا
لطفا اونایی که تراز بالا دارند بیایید و کمک کنید
اختصاصی رو باید چیکار کنیم؟به خصوص ریاضیات رو!!!!!!!!!!!!!
من که داغونم بابا
لطفا اونایی که تراز بالا دارند بیایید و کمک کنید
اختصاصی رو باید چیکار کنیم؟به خصوص ریاضیات رو!!!!!!!!!!!!!
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
سوالای آخر زبان انگلیسی. دست شویی میگیری. سریع میری میایی. یه زمانی ورزشکار بودی، فکر میکنی هنوزم هستی. با آخرین سرعتت میری و میای. میشنی ۲باره سر آزمون. گر گرفتت. نفس نفس میزنی. قرمز شدی. سوالارو نمیتونی بخونی. اما میخونی چند سوال آخرت رو هم. سوال آخری که میگن اختصاصی شروع شد.
دفترچه رو بر میداری، خب، دیف رو ۱۰۰ میزنی. تحلیلی ۲ نزده و گسسته ۱ نزده. عالیه پسر! فیزیک و آمار رو هم میری چلو!
وقت تمام.
دفترچه رو میدی.... و .... { به دلیل کمبود وقت از اینجا میگذرم}
اس ام اس میاد : تزار شما : ۶۱۰۰ !!!!!! میری درصد دیف رو میخونی: ۳۰! و بقیه هم... نزدیکه مامانت گریه کنه، بابات حالیش نی چی میگی! باورش نمیشه. خودت نزدیکه سکته بزنی. به پیشتیبان میزنگی. میگه ۲باره خودت تصحیح کن سوالارو.
و میفهمی که بله....اولین سوال ریاضی رو بجای آخرین سوال زبان زدی....درصد عمومی هات همه بالاست! اما یه دفه.... خب معلومه...دست شویی نرید آقا![]()
همیشه از فاصله زمانی بین اومدن بررسی آزمون و اومدن کارنامه بدم میومد
Sent from my ST26i using Tapatalk
علی کاویانی
دانشجوی پزشکی
خیلی کم زدی
ادبیات بررسی کن ببین تو کدوم زمینش مشکل داشتی
Sent from my ST26i using Tapatalk
علی کاویانی
دانشجوی پزشکی
:yahoo (4): همه دیفش که تا الان چک کردم مثالش تو تخته سیاه بود
:yahoo (4): من پوکدم مشکل خودم بود به مهربان هیچ ربطی نداشت![]()
ویرایش توسط Mehran93071 : 25 بهمن 1392 در ساعت 18:16

علی کاویانی
دانشجوی پزشکی
ویرایش توسط Dr.Alii : 25 بهمن 1392 در ساعت 23:27
علی کاویانی
دانشجوی پزشکی
[quoteاختصاصی رو باید چیکار کنیم؟به خصوص ریاضیات رو!!!!!!!!!!!!!][/quote]
کلا برای درسی حوصله و علاقه لازمه طرف میگه ریاضی و فیزیکو میخونم اما جواب نمی گیرم از همین لفظ خوندن معلومه که اونو با دینی اشتباه گرفتی. من زیستو دوست دارم و میانگین آزمونای کانونم 84 اما از عربی بدم میومد ولی دیدم برا قبولی لازمه باید اونم یاد بگیرم و فعلا درصدم رو تا 70 بالا کشیدم اما جای کار داره روش ها رو بر اساس تجربه میذارم:
ادبیات:مبحثی خونده شده دقیق و تکرار زیاد تاریخ ادبیات و معنی کلمه آرایه و مفهوم رو با تست یاد بگیرید مطمئن باشید جواب میده ادبیات زمان میخواد هر کسی زمان بذاره براش بالا میزه
عربی:اول دید تنفرانگیزتون رو به این درس عوض کنید باعث میشه با علاقه بخونیدش تست زیاد حل کنید قلق دستتون بیاد
دین و زندگی:خوندن!!!
زبان:مهارتیه اونایی که زبانشون خوب نیست کلمه حفظ نکنن با جمله یاد بگیرنند
اختصاصی
ریاضی:بدترین جمله برای ریاضی:این مبحثو بلدم تستاشو وللش یا نگاه به سوال یک سری اتفاقات در مغز بدون آوردن به کاغذ خوب اینو بلدم سراغ بدی چطور میخواین قوی بشین وقتی تست نزدید و جوزه معلمتون رو حفظ کرید خیال دارید بشید اقلیدوس ریاضی واقعا تو حل مسئله تعریف میشه هرچی بیشتر تمرین کنین درصدتون بالا تر میره
فیزیک:اول کتاب بعد جزوه بعد تست درس شیرینو تو دل برو
زیست: تعمیم مفاهیم توجه شدید به این کلمات :بسیار،نسبتا،چندان،معمولا برخی،بعضی،بیشتر ،هر،به طور کلی، همه تکرار زیاد طرح تست
شیمی:خودم از رو مبتکران میخون خیلی روون گفته فک نکنم کسی مشکل داشته باشه
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)