اول برید اینجا:
گروه آموزشی صد در صد
کسی تا حالا داشتتش؟
نظرتون چیه؟
به نظر چیز جالبی میاد اما من نداشتم
مـــــــــــا آزمـــــــــوده ایمــــــ در این شهــــــــــــــر
بختــــــــــــــــــــ خویش
بیــــــــــــــرون بایــــــد کشیـــــــــد از این ورطــــه
رختـــــــــــــــــ خویش
دوستان توصیه م اینه که کتابی رو بخونید که امتحانشو پس داده باشه...کتابای زیست آرام فر (تخته سیاه) خیلی خوبن
کتابه خوبی به نظر میاد که مطالب کتاب رو خلاصه کرده
ولی 40 تومن بی انصافیه
من رفتم سایتشونو دیدم به نظر من خودتون یه دور متن کتاب بخونین بعد از کتاب تستای مختلف نکته هایی که فک میکنین نیاز دارید بنویسید توی جزوتون
اینجوری خیلی بهتره.هم یاد میگیرید هم میدونید چی نیاز دارید
بعدشم میشه کاری که مولف همین کتاب کرده
هزینشم یه دفتر و یه دوتا خودکاره
حداقل مولفشم معلوم نیست کیه!!!
نظر خودم اینه که اگه مطالبش مثل کادرای درسنامه ی خیلی سبز باشه واقعا ارزش داره ولی به نظر خودم در حد اون نیست(یا لااقل این تیکه ای که گذاشتن واسه دانلود نیست)ولی اگه بود به نظر من ارزششو داشت آخه ما همین الانم باکتابای خیلی سبز بیشتر از این مبلغ رو دادیم واسه زیست تازه یکی مثل خودم رفتم چند تا دیگه هم بجز خیلی سبز خریدم(زیست الگو+همایش نشر دریافت+جمع بندی مهر وماه+دی وی دی همایش آرامفر91)
که این دی وی دی شو به همه توصیه میکنم آخه واقعا خوب کار کرده(البته ژنتیکشو من هنوز نگاه نکردم ولی همینجوری که میزدم جلو ببینم چجوریه دیدم که فط مثال حل میکنه ولی چند تا از فصلاشو که دیدم واقعا خوب بودن)
بچـه ها میشه یه نگـآه بهش بندازیـد ... یه فصل پیششو گـذاشته ... از اونجـآیی هم که هنوز پیش نخوندم نمیدونم مطالبش چه جوریه ؟
http://www.100dar100.net/userfiles/f...ple%20zist.zip
بچه ها اونایی که پیش رو خوندن لطفا ما رو راهنمایی کنن آخه منم به خاطر اینکه پیش رو نخوندم این تایپیکو زدم تا نظرتونو بدونم
من این کتابو پارسال واسه یکی از سال چهارمی های مدرسمون خریدم.گفت واسه اینایی که تست زیاد زدن خیلی خوبه.چون نکات خیلی خوبی داره.حالا اگه میخواین نطر نهایی رو هم میپرسم ازش و بهتون میگم
این کتاب اونطوری که معلومه همه نکات رو یه جا گرد آوری کرده که خوندنش راحتتر باشه
اونجور که فهمیدم مولفش : دکتر علیرضا کریمی نیا هست
اگه کسی داره بگه چجوریه تا ما هم بگیریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)