خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 25 از 25
    1. Top | #16
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در ضـمن در مورد اون کتابم تو تاپیک چگونه زیست شناسی رو برای کنکور 93 بخوانیم گفته شـده !

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farzaneh15 نمایش پست ها
      کی میـآد بیرون ؟
      ممنون ازت
      رفتم دیدم
      خیلی بهم کمک کرد
      .....
      تاریخ دقیقی نمیگن فقط میگن از اواسط تابستون به بعد چاپ جدید میاد(خود دکتر نصری)
      هم این کتاب هم کتاب فیزیک 2 احمد مصلایی

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad26 نمایش پست ها
      اینا که جای خود دارد
      هر کسی که تجربیه کتابای خیلی سبز و گیاهی تخته سیاه رو داره
      ولی واسه آموزش(چون خیلی سبز واسه زیست2وپیش2آموزش نداره-البته قراره چاپ جدید زیست2 سه فصلش درسنامه دار شه)
      من زسیت 2 رو دارم. درس نامه خط به خط نیست ولی کامل و خوبه . ژنتیکشم معععععرکسسسسس...

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط هلیا نمایش پست ها
      من زسیت 2 رو دارم. درس نامه خط به خط نیست ولی کامل و خوبه . ژنتیکشم معععععرکسسسسس...
      دوست عزیز:زیست 2 قراره 3تا فصلش مثل زیست 1که درسنامه داره بشه
      توی چاپ جدید
      منم خیلی با ژنتیکش حال میکنم

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      هرچی که درمورد این کتاب لازمه بدونید میگم بهتون

مولف دکتر علیرضا کریمی نیا_
      ایشون کمک مولف انتشارات همگامان و از نویسنده های کتاب های دوسالانه زیست قلمچی هستن که کتابی تک جلدی همراه با یه سی دی ژنتیک به صورت کاملا شخصی تهیه کردن___کتاب ایشون به نوعی نقش جامع_جمع بندی رو بازی میکنه ولی متاسفانه نسبت به تبلیغاتش شاید نتونسته باشه انتظارات رو کامل برآورده باشه___ساختار کتاب طبقه بندی و نظم خیلی خوبی داره و سعی شده لا ب لای کتاب از نکات ترکیبی هم استفاده بشه که بعضی جاها نکات خوبی رو هم گفته ولی خوب یه سری مشکلات داره
      1_تست نداره یعنی 99% کتاب آموزشه
      2_ژنتیک کتاب ناقصه یعنی مولف اومده وسط وسط کتاب برای این نقص عکس بزرگ ژنتیک تخته سیاه رو زده و گفته بچه ها برن از روی اون بخونن و برنامه ای هم ک به بچه ها میده عمدتا از کتاب های تخته سیاه و همگامان هستش
      3_CD همراه کتاب ژنتیک جمعیت و مندل رو کامل پوشش نمیده و تا اون جایی که یادمه دودمانه نداشت
      4_توضیحات تصاویر کتاب کامل نیست
      آما...

اگه بی انصاف نباشم کتاب خوبی هایی هم داشت مثلا
      ساختار منظمش و اینکه مطالب مربوط به همو کنار هم اوورد که همین موضوع باعث شد از تعداد صفحاتش به شدت کم بشه و هم مولف راحت باشه هم دانش آموز
      اووردن کلیه شکل های ((مهم نه همه!!)) یه درس کنار هم با توضیحات چکیده ای که باعث میشه کل شکل های مهم یه فصلو با هم یه جا ببینی
      داشتن یه فصل جامع برای مبحث گیاهی
      گنجوندن بعضی شکل های تالیفی تو کتاب برای اموزش بهتر(((بعضی جاها البته))

کلا هرچی ابهام که ممکنه از این کتاب داشته باشید رو برطرف کردم فقط یه چی میمونه اونم قیمت کتابه که سال پیش با سی دیش 30 تومن بود امسال شد 50 تومن سال دیگه هم میشه .....

موفق باشید!!

فعلن ...!!!
      ویرایش توسط پاپا پوریا : 12 مهر 1392 در ساعت 03:17

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اول اینکه زیست خیلی سبز سوم چاپ جدیدش اومده با بازنویسی سه فصل اول

بعدشم این کتاب خوب به نظر می رسید ، نکات . زبان ساده . نکات ترکیبی با اشاره به درس و مقطع واقعا خوبه .

من که این همه هزینه کردم و کتاب خریدم اینم میزارم روش . فقط این زمانی خوب کاربرد داره که فصل و کامل مسلط باشین دوستای عزیز
      پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
      ّ
      FaceBook.Com/Konkur.in
      جدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید

عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه

_ ملتفت _

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      من رفتم سایتشونو دیدم به نظر من خودتون یه دور متن کتاب بخونین بعد از کتاب تستای مختلف نکته هایی که فک میکنین نیاز دارید بنویسید توی جزوتون
      اینجوری خیلی بهتره.هم یاد میگیرید هم میدونید چی نیاز دارید
      بعدشم میشه کاری که مولف همین کتاب کرده
      هزینشم یه دفتر و یه دوتا خودکاره
      با نظر شما موافقم ولی باید اینم بگم با خوندن این کتاب وقت کمتری از دست میدید و بقیه وقت،به دروسی که ضعیف هستید می دید

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      حداقل مولفشم معلوم نیست کیه!!!
      نظر خودم اینه که اگه مطالبش مثل کادرای درسنامه ی خیلی سبز باشه واقعا ارزش داره ولی به نظر خودم در حد اون نیست(یا لااقل این تیکه ای که گذاشتن واسه دانلود نیست)ولی اگه بود به نظر من ارزششو داشت آخه ما همین الانم باکتابای خیلی سبز بیشتر از این مبلغ رو دادیم واسه زیست تازه یکی مثل خودم رفتم چند تا دیگه هم بجز خیلی سبز خریدم(زیست الگو+همایش نشر دریافت+جمع بندی مهر وماه+دی وی دی همایش آرامفر91)
      که این دی وی دی شو به همه توصیه میکنم آخه واقعا خوب کار کرده(البته ژنتیکشو من هنوز نگاه نکردم ولی همینجوری که میزدم جلو ببینم چجوریه دیدم که فط مثال حل میکنه ولی چند تا از فصلاشو که دیدم واقعا خوب بودن)
      dvdهمایش از کجا تهیه کنم؟

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      با احترام ب نظر همه دوستان__فکر میکنم کتاب نکات 100 نسبت به قیمتش ارزش خریدن نداره و بعضی ازکتاب های چکیده تو بازار از این کتاب جامع ترن ___بازم انتخاب با خودتون!!

فعلن ...!!!

10. Top | #25
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezasara نمایش پست ها
      dvdهمایش از کجا تهیه کنم؟
      از خود انتشارات تخته سیاه
      البته من یه ویدئو از همایش امسال که تو سایتش گذاشتن دیدم که واقعا خییییلی بهتر از همایش91بود
      پس اگر همایش92رو دارن بخر
      اگر ندارن
      صبر کن بیاد بعد بخر
      اینم لینک اون ویدئو
      کنکور 92 - Takhtesiah
      واسه خرید هم میتونی شماره انتشاراتی رو از داخل سایتش ببینی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن