در ضـمن در مورد اون کتابم تو تاپیک چگونه زیست شناسی رو برای کنکور 93 بخوانیم گفته شـده !
هرچی که درمورد این کتاب لازمه بدونید میگم بهتون
مولف دکتر علیرضا کریمی نیا_
ایشون کمک مولف انتشارات همگامان و از نویسنده های کتاب های دوسالانه زیست قلمچی هستن که کتابی تک جلدی همراه با یه سی دی ژنتیک به صورت کاملا شخصی تهیه کردن___کتاب ایشون به نوعی نقش جامع_جمع بندی رو بازی میکنه ولی متاسفانه نسبت به تبلیغاتش شاید نتونسته باشه انتظارات رو کامل برآورده باشه___ساختار کتاب طبقه بندی و نظم خیلی خوبی داره و سعی شده لا ب لای کتاب از نکات ترکیبی هم استفاده بشه که بعضی جاها نکات خوبی رو هم گفته ولی خوب یه سری مشکلات داره
1_تست نداره یعنی 99% کتاب آموزشه
2_ژنتیک کتاب ناقصه یعنی مولف اومده وسط وسط کتاب برای این نقص عکس بزرگ ژنتیک تخته سیاه رو زده و گفته بچه ها برن از روی اون بخونن و برنامه ای هم ک به بچه ها میده عمدتا از کتاب های تخته سیاه و همگامان هستش
3_CD همراه کتاب ژنتیک جمعیت و مندل رو کامل پوشش نمیده و تا اون جایی که یادمه دودمانه نداشت
4_توضیحات تصاویر کتاب کامل نیست
آما...
اگه بی انصاف نباشم کتاب خوبی هایی هم داشت مثلا
ساختار منظمش و اینکه مطالب مربوط به همو کنار هم اوورد که همین موضوع باعث شد از تعداد صفحاتش به شدت کم بشه و هم مولف راحت باشه هم دانش آموز
اووردن کلیه شکل های ((مهم نه همه!!)) یه درس کنار هم با توضیحات چکیده ای که باعث میشه کل شکل های مهم یه فصلو با هم یه جا ببینی
داشتن یه فصل جامع برای مبحث گیاهی
گنجوندن بعضی شکل های تالیفی تو کتاب برای اموزش بهتر(((بعضی جاها البته))
کلا هرچی ابهام که ممکنه از این کتاب داشته باشید رو برطرف کردم فقط یه چی میمونه اونم قیمت کتابه که سال پیش با سی دیش 30 تومن بود امسال شد 50 تومن سال دیگه هم میشه .....
موفق باشید!!
ویرایش توسط پاپا پوریا : 12 مهر 1392 در ساعت 03:17
اول اینکه زیست خیلی سبز سوم چاپ جدیدش اومده با بازنویسی سه فصل اول
بعدشم این کتاب خوب به نظر می رسید ، نکات . زبان ساده . نکات ترکیبی با اشاره به درس و مقطع واقعا خوبه .
من که این همه هزینه کردم و کتاب خریدم اینم میزارم روش . فقط این زمانی خوب کاربرد داره که فصل و کامل مسلط باشین دوستای عزیز
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
از خود انتشارات تخته سیاه
البته من یه ویدئو از همایش امسال که تو سایتش گذاشتن دیدم که واقعا خییییلی بهتر از همایش91بود
پس اگر همایش92رو دارن بخر
اگر ندارن
صبر کن بیاد بعد بخر
اینم لینک اون ویدئو
کنکور 92 - Takhtesiah
واسه خرید هم میتونی شماره انتشاراتی رو از داخل سایتش ببینی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)