سلام.دوستان من میخوام جزوه عمارلو رو بگیرم .ولی کتاب همایشش رو هم دارم.میخوام بدونم فرقی دارن با هم ؟؟ جدیدا تعریف فیزیک انتشارات پیروزان رو هم زیاد شنیدم .میخوام درسنامه هاش که به صورت مبحثی رو بگیرم .کسی هستتجربه استفادشو داشته باشه؟ مرسی.
سلام.دوستان من میخوام جزوه عمارلو رو بگیرم .ولی کتاب همایشش رو هم دارم.میخوام بدونم فرقی دارن با هم ؟؟ جدیدا تعریف فیزیک انتشارات پیروزان رو هم زیاد شنیدم .میخوام درسنامه هاش که به صورت مبحثی رو بگیرم .کسی هستتجربه استفادشو داشته باشه؟ مرسی.
دکتر عمارلو از طراحان سنجش و یکی از برترین دبیران زیست شناسی کشور هستن و کتاب همایش چکیده جزوه ایشون هست بنده تازه جزوه دستم رسیده ولی قبلا خیلی دنبالش بودم از یکی از بچه های همین جا گرفتم و دارم می خونمش
در مورد فیزیک هم اطلاعی ندارم
دكتر رحماني بد نيست ولي تا وقتي مسعودي جديد هست نرو سمتش. فقط فيزيك پيش 2 بخش هاي اتمي و هسته اي دكتر رحماني خوبه
در مورد عمارلو هم عرض كنم كه مطمعن باش بهترين منبع براي كنكور هست. ( به عنوان كسي كه سخت ترين آزمون هاي زيست قلمچي و گزينه دو رو 100 ميزنه بهت گفتم )
خداروشکر من هر2 اینا رو داشتم و میتونم یه راهنمایی کنم
نظرمو در مورد جزوه دکتر عمارلو جای جای انجمن گفتم و دیگه لازم ب توضیح نیست
درسنامه های پیروزان و سی دی هاش برخلاف تبلیغاتی که میشه فقط یه تیکه کوچولو از سی دی هاش از همون تکنیک هایی که تو سایتش هست استفاده میکنه و بقیه شو کاملا عین یک معلم معمولی تدریس میکنه درسنامه هاش هم کاملا تشریحیه و بیشتر ب درد یکی که میخواد امتحان تشریحی بده خوبه!!!! ب نظرم برای کسی که فیزیک داغونی داره خوبه چون هم درسنامه اش تشریحیه و هم تست زیاد از کتاب بانک تستش حل میکنه
درضمن دکتر رحمانی معلم فیزیک آموزشگاه ایران زمین اهواز هستن ک هرساله تعداد قابل قبولی رتبه برتری میده!!!
موفق باشی
سلام
فیزیکو نگیر
زیست عمارلو خوبه![]()
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)