سخت تر بود
در همان حد بود
آسان تر بود
سطح سوالای امسال واقعا بالا بود
عمومی ها مثل سال های گذشته بود اما دروس اختصاصی !!!!!
سبک سوالای ریاضی عوض شده بود سوالا خیلی مفهومی بود تعداد سوال هایی هم که از هر مبحث میومد فرق کرده بود مثلا لگاریتم و تصاعد و دنباله که پایه ثابت کنکور بود امسال اصلا نیومده بود
درس فیزیکش نسبت به درس ریاضی قابل قبول تر بود اما اگه بخوایم با کنکور پارسال مقایسش کنیم سخت تر بود
درس شیمی هم سخت بود یعنی سخت تر از سال های گذشته تعداد سوال های محاسباتی بیشتر شده بود و سوال های حفظیش هم سخخخخخخخخت بود من خودم که تو ازمون های گذشته شیمی رو 60-70 میزدم این ازمون شاید بشه 30-40
اما اگه بخوایم سخت ترین درس امسال رو انتخاب کنیم درس ریاضی پرچم دار این گروهه
امسال سوالاش نسبت به پارسال بهتر بود مخصوصا فیزیک و شیمیش...ولی ریاضیش خیلی قاطی شده بود...متنا زبانشم داغون بود...غلط املایی زیاد داشت ولی ادبیات و عربی و فیزیکش نسبت پارسال راحت تر بود
ریاضی نابودمون میکنه
خدانگهدار
اینطور که میگید من نا امید شدم اصن کنکور بدم سالی دیه ... سالی دیه خدا میدونه چطور میخوان بیارن ... عهههههه((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت دارههههههه
ویرایش توسط Jean.Reno : 08 تیر 1392 در ساعت 13:48
ریاضی ک داغون بود حال نامساعدی داشت فیزیک ی ذره سختتر از پارسال بود ولی شیمی اسونترشده بود ولی ی صفحه ونصفی محاسباتی دادن دریغ ازجایی واسه محاسبات ردینگ زبانم ک بدبود ادبیاتم دوس نداشتم همینادیگه کلن سختتر از پارسال بود
آینده ای بسازم ک
گذشته ام
جلویش زانوبزند
عجب آزمون بدی بود ، من خیلیدوست دارم بدونم کیا این سوالات رو طراحی میکنن و رو چه ملاکی اینکارو میکنن ...
سوال فیزیک وقتی من اون دو تا قطار رو خوندم اصلا قفل کرده بودم نتونستم حلش کنم ،
ریاضی هم که از تصاعد و لگاریتم سوال نیومد ، هندسه تحلیلی هم نشستم خوندم نتونستم بزنم
خیلی سخت بود ، میگفتن 88 سخت بوده اما این کنکور از همه دوران بدتر بود.
من فیزیک رو رو 50 یا 60 حساب باز کرده بودم اما خیلی بدتر میشم.... ، بدبختی این بود که همه سوالا به چشممون آشنا بود اما واقا گیج کننده بود.
.
.
.
خطاب به دوستانی که میگن اگه سخت بوده برا همه سخت بوده باید بگم اینطوریا هم نسیت :
سخت بوده به ضرر من متوسط و بقیه بچه های درس خون میشه که این همه خوندن ولی ضرر کردن و به نفع کسانی میشه که همینطوری اومدن سر جلسه ، ما سوالا رو نمیتونیم بزنیم اونا هم نمیزنن پس فاصله ما و با کسانی که درس نخونده بودن کمتر میشه...
به هر حال امیدوارم بقیه موفق بشن من که زیاد درس نخونده بودم فقط هفته های آخر بود اما امیدوارم بقیه دوستان خوب بشن...
و یه نکته خطاب به دوستانی که میخوان امسالل شرکت کنن : باید بگم عزیزان نگران نباشید ، اتفاقا خیلی خوش شانسید - این ماجرا دقیقا مثل ماجرای درس امتحان نهایی عربی سال 89 بود که به قدری سخت بود که همه اعتراض کرده بودن حتی اساتید و سال بعدش خیلی خیلی آسون تر دادن
این ماجرای کنکورم روندی پله پله داره ، کم کم سخت میشه به حد خودش میرسه دوباره آسونش میکنن
ویرایش توسط Elena 1994 : 08 تیر 1392 در ساعت 16:42
سخت باشه همه بد میدن
به این فک کنین که ما اینجوری بودیم بقیه که...
آبم قطع بود
مشاور انتخاب رشته می باشم
سلام بر دوستانی ریاضیبچه ها شما هم بنظرتون سوالا عجیب بودن و فرق داشتن با سالهای پیش؟
با تسلیت ویژه خدمت تمام داوطلبین بنده هم به نوبه ی خودم هم دردی خودم رو اعلام میکنم.
بنده تازه از عزای کنکور در اومدم و به معنای واقعی کنکورمو افتضااااااااااح دادم.
یعنی پارسال قربونش برم چه کنکور توپه دادیم قدر ندونستیم!
مع الفاتحه الصلوات
روحمون شاد
و تو روووووووووح طراح!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)