سخت تر
در همان حد
آسان تر
ویرایش توسط Parniya : 08 تیر 1392 در ساعت 15:22
بابا معارفش فوق اسون بود ............................شیمی هم اسون بود
چه زیباست
اگر حاجت دلت..
با حکمت خدایت...
یکی باشد
چه زیباست
اگر حاجت دلت..
با حکمت خدایت...
یکی باشد
خــــــــــــــــــــب این کنکورم که تموم شد ....به نظرم دققیا هم سطح سالای قبل بود...ولی حیف که من خوب نخوندم بعد عید. ادبیات : به نظرم هم سطح پارسال بود با این تفاوت که سوالای زبان فارسی و تاریخ اسون تر از پارسال ولی قرابت سخت تر از پارسال شده بود . عربی: هم سطح سالای قبل یا حتی راحت تر بود- ولی به نظرم متنش یکمی لم داشت- دینی: من که تو همه ازمونایی که از خودم میگرفتم 50 60میزدم ولی دیروز همرو زدم( زبان هم که بازم به نظرم اسون تر از سالای قبل طرح شد ولی خداییش کلوز تستش سخت بود- اما ریدینگ دومیش عین ازمون 17 خردا دقلم چی بود- من حفظ بودم جوابارو
)) در کل به نظرم عمومی دیروز راحت تر از سال های 90 و 91 . درجه سختی به نظرم : ادبیات >عربی>زبان> دینی ریـــــــــــــــــــــــ ــاضی: هم سطح 90 و 91 بود-روتین- دقیقا همون سوالایی اومد که همه انتظار داشتن - ولی خب 5 تا سوال از احتمال وانالیز ترکیبی اومد که من فقط یکیشو زدم
|||||||||||| مثه همیشه 15 تاشو زدم - دیگه جرئت نکردم تصحیحش کنم دی: زِِِِِِِِِِِِِیــــــــــ ــــــــــــــــــــــست : |
![]()
![]()
دقیقا به سبک ازمونای قلمچی سوال دادن-به نظرم فقط اونایی که میتونستن بین فصل های مختلف ارتباط برقرار کنن تونستن بالا هفتاد بزنن- پارسال بچه های تجربی سر زیست شوکه شده بودن ولی خب امسال سوالا بیشتر وقت گیر بود تا شوکه کننده ؟ قبول دارین ؟ شیـــــــــــــــــــــــ ـمی: اخه چی بهت بگم اقای طراح ؟؟ خداییش خودت تو سی وپنج مین میتونی بالا 80 بزنی؟؟؟؟؟ من که 50 مین رو شیمی بودم . سخت تر از سوالای شیمی ریاضی ها و حتی میتونم بگم سخت ترین شیمی ادوار تاریخ کنکور بود . جرئت تصحیح ندارم
(( فیزیک : وقتی رسیدم فیزیک 10 دیقه زمان مونده بود
((( این همه فیزیک خودنم در طول سال
(((((( فقط پنج تا زدم که هر پنجتا شم درس بود
)))) خیلی ها میگفتن فیزیک راحت بوده مثه پارسال واین یعنی اینکه رتبمو داغون میکنه
)) در کل درجه سختی : شیمی >زیست > فیزیک > ریاضی امیـــــــــــــــــد وارم هممون موفق باششششششششششششششششییییم .
ویرایش توسط mehrdadlord : 08 تیر 1392 در ساعت 13:41
تحلیل آزمون 92به سبک مهدی:زیست وشیمی خیلی سخت بود وزبانم خیلی سخت بود بقیشونم سخت بود!!خخخ
چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم
مهســــــــا ؛
مــــــرد
داغــــــون شـــــد
پـــــودر شـــــد
خـــــرد شــــد
آتیـــــش گرفـتـــــ
خاک شیــــــر شد اصــــن ....
![]()
خدا نکنه مهسا جون
مـــــــــــا آزمـــــــــوده ایمــــــ در این شهــــــــــــــر
بختــــــــــــــــــــ خویش
بیــــــــــــــرون بایــــــد کشیـــــــــد از این ورطــــه
رختـــــــــــــــــ خویش
من که کیلیدا رو از کانون گرفتم و درصد و این چیا به سبک و سایق خودومون گرفتم و توی گزینه 2 زدم رتبم شد 3000 - ولی خداییش امسال شیمی رو ترکونده بودن .. مخصوصا سومو ... الکترو شیمی که توی اش و ماس معلوم بود ...
اگه شیمی و بهتر میزدم به داروسازی میشد امید داشت ... ولی حیف
ایشالا سال یگه ... همی الان اینو از من یه قول حساب کنید که سال دیگه رتبه میارم :ایکس
همتونو دوست دارم ایالا از حدود 1 ماه دیگه مثه ادم شروع میکنیم به درس خوندن تا سال دیگه نتیجه ی دلخاوه و بگیریم
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
مثل هر سال عمومی وقت کم بود نمیدونم چرا این مشکلو حل نمیکنن! مثلاً تعداد سوالات ادبیات از تعداد دقایقی که باید براش بذاریم بیشتره!!! به سخت ترین شیوه ی ممکن هم قرابت معنایی سوال داده بودن! من هم وقت کم اوردم و دست و پامو گم کردم به همین دلیل میتونم بگم هر 4 درس عمومی رو خراب کردم و خیلی ناراحتم! ضمن این که حوزه ی امتحانی ما اصلاً جالب نیست!
رایزنی فرهنگی با 30 نفر داوطلب دختر.
پسر ها که جدا بودن از ما
هی فلانی میاد سر میزنه نگامون میکنه یکی میاد عکس میگیره یکی هی میره هی میاد یکی میاد بساط پذیرایی پهن میکنه...یکی شکلاتش رو باز میکنه!
تمرکز برام نموند! زیست هم سخت بود![]()
ویرایش توسط Maral27 : 08 تیر 1392 در ساعت 17:08
منم واسه عمومي ها بشدت وقت كم آوردم يعني وقتي گفتن وقت تموم من تازه رسيدم سر زبان
انقدر هول شدم اصلا نفهميدم زبانو چه كردم:yahoo (2):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)