فكر كنم اميد همه به٢٥درصد معدله با اين حساب كي ٢٥درصد رو نميگيره
وقتي همه بگيريم اصلا تاثيري پيدا نميكنه
الان رتبه ها بر حسب يك درصد يك درصد جابه جا ميشه
سخت تر بود
در همان حد بود
آسان تر بود
فكر كنم اميد همه به٢٥درصد معدله با اين حساب كي ٢٥درصد رو نميگيره
وقتي همه بگيريم اصلا تاثيري پيدا نميكنه
الان رتبه ها بر حسب يك درصد يك درصد جابه جا ميشه
25 درصد معدلو فک کنم گفت
میگم برین سوالا کنکورو ببینین بر مثال ریاضیش 2-3تا سوال عیننا تکرار کنکورا پیش بود..3 تا تمرینا کتاب و ...
قرابتاشم عجیب آسون بوده ها
عربیشم خداییش قواعدش راحت بود
ولی بازم بخاطر فضا سنگین کنکور مغز کار نمیکنه![]()
خدانگهدار
بچه ها یه سوال: شنیدید که گفته شد دانشگاه آزاد طبق روال قبلی دانشجو میپذیره ، حالا میخوام بدونم چطوری میشه تراز دانشگاه آزاد رو در مقایسه با تراز آزمون سراسری حساب کرد...؟ میشه کسی توضیح بده؟؟؟
یعنی الان اصلا اعصاب ندارما این کنکور بد مستب همه ارزوهامو زد تو چاه توالت منی که کلا هیچ ازمونی نه ریاضی زیر 70 میزدم و نه فیزیک زیر 80 اصلا پرم زده شد فکر کن عمومیا رو بزنی و کلی حال کنی که لااقل 3تاشون بالای 85 حتما و دینی مطمئنا 96 بعد بری سر اختصاصی ,بخدا سوالا یا سخت بود یا جواباش رند نبود باید هی محاسبه میکردی یهو یه عدد از دستت در میرفت باید دوباره محاسبه میکردی یا یکی دوتاشون اصلا حل نمیخواست!!! یعنی ریاضی رو زدم بعد فیزیکو زدم و تا اومدم سر شیمی که نقطه قوتم بود کلا هر چی باشه حتما بالای 85 میزنم هنوز 7 تا تست نزده بودم که مراقب گفت وقت تمومه یعنی پاهام چسبید به زمین,اصلا نفهمیدم چجوری اومدم بیرون یه دکه پیدا کردم درجا 4 نخ سیگار کشیدم تا یکم حالم خوب شه این کنکور نبود خود کشی بود عمومیام جز ادبیات که حدوده 75 میشه بقیه بالای 85 هست ریاضی میشه 50 فیزیک میشه 70 و شیمی میشه 13% این یعنی خدافظ عمران دانشگاه تهران ,خدافظ
یه بیـــان دیدگــاهـــی ما دیشب کردیـــم ، گــویــا با شئونات ســایت مغــایــر نبـــوده !! دوستــان پــاک کــردند ...
و مـــن الله توفیــــق ...
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
اگه بخوان واسه هرچيزى توى کنكور تخفيف بدن که آدم نفر اول ميشه!
٢٥٪ جانبازى٢٥٪
فرهنگى
٢٥٪ معدل
٢٥٪ ديگه هم خودش مياره!
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
خوب حالا که همه کنکور دادن ..سایت هم درست شد..( آخه باز نمیشد برا من..)
من اینجا گند زدن کنکور امسال رو رسما اعلام میکنم....
بد ترین کنکوری که دادم....(ف کنم همون حدود 1000 بشم )( یعنی ی سال بمونی همون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
من مسئول چیزی هستم که میگم،
نه چیزی که تــــــو ازش برداشت میکنی ....!!!
...
گفتنی ها بس بود...نوبت خاموشیست...(ح)
...
سکوت میکنم ... سه نقطه و علامت تفکر...(ح)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)