خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 36 از 36

موضوع: معرفی رمان

1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اونایی که رمان تخیلی دوست دارن، حتما پیشنهاد میکنم مجموعه "5 گانه افسانه" رو بخونین.یه مجموعه 5 جلدی هست.
      البته همه میتونن بخونن چون به قدری قشنگ و هیجانی هست که همه خوششون میاد.
      کتاب از نشر بهنام هست. تو سایتش میتونین اطلاعاتش رو ببینین.

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من که قلم هما پور اصفهانی رو نمی پسندم اما قلم پگاه رو دوست دارم مخصوصا شاه شطرنج پگاه به نظرم خیلی خوب بود
      اگه از رمانای نودهشتیا منظورتونه
      خالکوبی - پوکر - یکشنبه ی غم انگیز - بی آشیان - نبض تپنده - پایان بازی -
      آوای فاخته و... خیلی نثر شیوا و جذابی دارن و از بهتری کتابای نودهشتیا هستن که از بین اینا به نظر من خالکوبی فوق العادست اگه با تلخی تو رمان مشکلی ندارین حتما بخونینش قلم نویسنده ش فوق العاده قوی و تاثیرگذاره بعد اون هم پوکر و توصیه می کنم بخونین...
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk
      ویرایش توسط Nahal : 09 مرداد 1394 در ساعت 12:30

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tina17 نمایش پست ها
      قشنگترین رمانی ک خوندین چی بوده؟؟
      یکی میخام مثه رمانای هماپوراصفهانی و پگاه...
      رمان همخونه خیلی قشنگه...رمان تلافی...
      بغض غزل بد نیست ولی خیلی گریه دار و غم انگیزه.(اولین رمانی که سرش گریه کردم)
      رمان یادم تورافراموش....البته اونم یکم غمگین هست ولی قشنگه و من دوسش دارم
      رمان اسطوره از سایت نودهشتیا که خودم هنوز نخوندم ولی دوستم حسابی تعریفشو میکرد و تو سایت هم نظر داده بودن گفته بودن خیلی قشنگه.
      رمان های مودب پور هم بدک نیستن میخونم ولی علاقه ی اونجوری ندارم.
      رمان بامداد خمار و شب سراب(اگه اسمشو درست گفته باشم) اولی از زبون دختره و دومی از زبون پسره هست خیلی قشنگه
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

ویرایش توسط misha : 09 مرداد 1394 در ساعت 14:28

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط misha نمایش پست ها
      رمان همخونه خیلی قشنگه...رمان تلافی...
      بغض غزل بد نیست ولی خیلی گریه دار و غم انگیزه.(اولین رمانی که سرش گریه کردم)
      رمان یادم تورافراموش....البته اونم یکم غمگین هست ولی قشنگه و من دوسش دارم
      رمان اسطوره از سایت نودهشتیا که خودم هنوز نخوندم ولی دوستم حسابی تعریفشو میکرد و تو سایت هم نظر داده بودن گفته بودن خیلی قشنگه.
      رمان های مودب پور هم بدک نیستن میخونم ولی علاقه ی اونجوری ندارم.
      رمان بامداد خمار و شب سراب(اگه اسمشو درست گفته باشم)که اثر یه نویسنده هست و اولی از زبون دختره و دومی از زبون پسره هست خیلی قشنگه

بامداد خمار و شب سراب اثر یک نویسنده نیستن اول بامداد خمار چاپ شد و بعدش یه نویسنده دیگه اومده از زبون پسر داستان شب سراب رو نوشته و به گفته بعضی دوستان شب سراب چندان جالب نیست گویا نویسنده قصدش از نوشتن این رمان نشون دادن بی تقصیر بودن شخصیت مرد داستانه من خودم این کتاب رو نخوندم و مایل هم نیستم بخونم کلا من یکی دو ساله ترجیح می دم به جای این جور رمانا شاهکارای دنیا که اثر نویسنده های بزرگ هستن رو بخونم...
      Öyle bir mevsimki

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nahal نمایش پست ها
      بامداد خمار و شب سراب اثر یک نویسنده نیستن اول بامداد خمار چاپ شد و بعدش یه نویسنده دیگه اومده از زبون پسر داستان شب سراب رو نوشته و به گفته بعضی دوستان شب سراب چندان جالب نیست گویا نویسنده قصدش از نوشتن این رمان نشون دادن بی تقصیر بودن شخصیت مرد داستانه من خودم این کتاب رو نخوندم و مایل هم نیستم بخونم کلا من یکی دو ساله ترجیح می دم به جای این جور رمانا شاهکارای دنیا که اثر نویسنده های بزرگ هستن رو بخونم...
      عععع؟؟اخه من چند سال پیش خوندم اصن الان یادم نمیاد اسم نویسنده هاشو فک کردم یه نفر نوشته..
      اره من خودمم شب سرابو نصفه خوندم بیشتر طرفدار رمان بامدادخمار بودم تا شب سراب..
      منم تو دوران راهنمایی و اولای دبیرستان رمان های خارجی اثر ویکتورهوگو و مارک تواین و چارلزدیکنز و....اینا میخوندم ولی جدیدا هیچی خارجی نخوندم..
      از اون شاهکارایی که میخونی چنتا معرفی کن منم بخونم..
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط misha نمایش پست ها
      عععع؟؟اخه من چند سال پیش خوندم اصن الان یادم نمیاد اسم نویسنده هاشو فک کردم یه نفر نوشته..
      اره من خودمم شب سرابو نصفه خوندم بیشتر طرفدار رمان بامدادخمار بودم تا شب سراب..
      منم تو دوران راهنمایی و اولای دبیرستان رمان های خارجی اثر ویکتورهوگو و مارک تواین و چارلزدیکنز و....اینا میخوندم ولی جدیدا هیچی خارجی نخوندم..
      از اون شاهکارایی که میخونی چنتا معرفی کن منم بخونم..
      خب پس با آثار ویکتور هوگو و چارلز دیکنز و...آشنا هستین راستش من قبل اینکه رمانی رو شروع کنم اولش تو اینترنت در مورد موضوع و ... سرچ می کنم و یکی دوتا نقد ازش می خونم تا با اون اثر آشنا بشم بعد اگه دیدم که جالب به نظر می یاد شروع می کنم به خوندنش اسم رمان رو هم از تاپیک 1001 کتابی که باید قبل از مرگ خواند انتخاب می کنم که توی اینترنت لیستش هست...
      والا کتاب خوب زیاد خوندم و می شناسم اما خب سلیقه ها متفاوته من این چند وقته کتابای عقاید یک دلقک - خدای چیزهای کوچک -ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد رو خوندم که خیلی خوب بودن و دوستشون داشتم و توصیه هم می کنم بخونین اما این کتابا هم به نظرم خوبن : کوری - غرور و تعصب - بلندی های بادگیر - پرنده ی خارزار (مرغان شاخسار طرب) - بر باد رفته - ربه کا و ...اگه خواستین بخونین اما زیاد درگیر رمان نشین که معتاد می شین ...
      Öyle bir mevsimki

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن