خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

پروفسوری که به دست فرعون اسلام آورد !

پروفسور موریس بوكای ، دانشمند معروف فرانسوی است . چیزی كه باعث شده او معروف شود ، دانش او نیست ، بلكه شهرت او به خاطر كشف حقیقت است . زندگی او دارای درس های زیادی است كه می تواند برای همه ما آموزنده باشد . او در سال 1920 به دنیا آمد و تا شصت سالگی ، مثل تمام انسان های دیگر زیست و سرش به كار خودش بود و سعی می كرد راه های تازه ای در علم جراحی به دست بیاورد تا این كه در سال 1981 ، رییس جمهور فرانسه از مصر تقاضا كرد جسد مومیایی شده فرعون را برای برخی آزمایش ها به فرانسه منتقل كند هنگامی كه هواپیمای حامل جسد فرعون وارد فرانسه شد ، بیش تر مسئولان كشور فرانسه به استقبال آن رفتند .

جسد فرعون به مكانی با شرایط خاص در مركز آثار ملی فرانسه منتقل شد تا بزرگ ترین دانشمندان باستان شناس به همراه بهترین جراحان و كالبدشكافان فرانسه ، آزمایش های خود را روی این جسد و كشف اسرار متعلق به آن ، شروع كنند .
      رییس گروه تحقیق و ترمیم جسد ، یكی از بزرگ ترین دانشمندان مسیحی فرانسه ، به نام پروفسور موریس بوكای بود كه بر خلاف سایرین كه قصد ترمیم جسد را داشتند ، می خواست راز و چگونگی مرگ فرعون را كشف كند . تحقیقات پروفسور بوكای هم چنان ادامه داشت تا این كه در ساعات پایانی شب ، نتایج نهایی را به دست آورد ....
      بعد از ساعت ها بررسی دریافتند او در دریا غرق شده و پس از خارج كردن جسد او از دریا برای حفظ جسد ، آن را مومیایی كردند ، اما چیزی كه باعث تعجب پروفسور شده بود ، این مسئله بود كه چگونه این جسد سالم تر از سایر اجساد فرعون های مومیایی شده است ، در حالی كه این جسد از دریا بیرون كشیده شده بود و باید نابود می شد .پروفسور موریس بوكای در حال آماده كردن گزارش نهایی در مورد كشف جدید ( مرگ فرعون به وسیله غرق شدن در دریا و مومیایی جسد او بلافاصله پس از بیرون كشیدن از دریا ) بود كه یكی از دانشمندان به او یادآور شد برای انتشار نتیجه تحقیق عجله نكند ، چرا كه نتیجه تحقیق نظر مسلمانان را تأیید می كند ، ولی موریس بوكای به شدت این موضوع را رد كرد و آن را بعید دانست . او گفت ما بعد از سال ها تحقیق با بهترین ابزار به سختی فهمیدیم فرعون در دریا غرق شد . اسلام چه طوری توانسته این موضوع را 1400 سال قبل فهمیده باشد ، در حالی كه اصلا ً آن ها به جسد فرعون دسترسی نداشتند .در جواب او یكی از حاضران گفت كه قرآن از غرق شدن فرعون و سالم ماندن جسد او بعد از مرگ خبر داده است . حیرت و تعجب پروفسور دو برابر شد و از خودش سؤال كرد ، چه طور چنین چیزی ممكن است ؟ این مومیایی در سال 1898 و تقریبا ً دویست سال قبل كشف شده ، در حالی كه قرآن ، 1400 سال پیش نازل شده است ؟

موریس بوكای ، تمام شب به جسد مومیایی شده زل زده بود و به سخن دوستش فكر می كرد كه چگونه قرآن در مورد نجات جسد بعد از غرق شدن ، سخن گفته ، در حالی كه كتاب مقدس آن ها از غرق شدن فرعون ، هنگام دنبال كردن موسی سخن می گوید ، اما از نجات جسد هیچ سخنی به میان نمی آورد . او با خود گفت : آیا امكان دارد این مومیایی همان فرعونی باشد كه موسی را دنبال می كرد ؟ آیا ممكن است محمد (ص) هزار سال قبل از این قضیه خبر داشته باشد ؟او در همان شب ، تورات و انجیل را بررسی كرد ، اما هیچ مطلبی درباره سالم ماندن جسد فرعون نبود . پس از اتمام تحقیق و ترمیم جسد فرعون ، آن را به مصر باز گرداندند . موریس بوكای آرام نگرفت تا این كه تصمیم گرفت به كشورهای اسلامی برود تا به واقعیت پی ببرد . او وقتی موضوع را نزد عالمی مطرح كرد ، این آیه را برایش خواندند : « امروز فقط بدن تو را نجات می دهیم تا برای افراد پس از خودت درسی باشد . هر چند خیلی از مردم از آیات ما غافل اند » . ( یونس : 92 )این آیه او را تحت تأثیر قرار داد و لرزه بر اندام او انداخت و با صدای بلند فریاد زد : من به اسلام و به این قرآن ایمان آوردم .بوكای حقیقت را كشف كرد و مسلمان شد . او به فرانسه برگشت و درباره موضوعات علمی قرآن تحقیق كرد . او متوجه شد بسیاری از علوم جدید در قرآن بیان شده است . حاصل سال ها تحقیق این دانشمند فرانسوی ، چند كتاب با نام های مقایسه ای میان تورات ، انجیل ، قرآن و علم ؛ منشأبشر چیست ؟ ؛ موسی و فرعون ؛ یهودیان در مصر و تأملی بر قرآن است .

گزینه تشکر= فرستادن صلوات

ویرایش توسط فاطمه زهرا : 29 تیر 1393 در ساعت 13:49

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نمی دونیم اینجا انجمن کنکوره یا انجمن اسلامی !!
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      به قول آقای الف چرا تا بحث اسلام میشه میگین انجمن کنکور؟

اینجا بحثای متنوع زیادی داره.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      اینجا بیشتر شبیه مکانیه که همه میخوان دین و مذهب خودشون رو توش تبلیغ کنن. حالا خوبه تو قانون اساسی تبلیغ ادیان دیگه ممنوع شده وگرنه همین چند تا پست درسی که بودنم نمیدیدیم!!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه زهرا نمایش پست ها
      به قول آقای الف چرا تا بحث اسلام میشه میگین انجمن کنکور؟

اینجا بحثای متنوع زیادی داره.
      چه ربطی داره؟؟ شما برین تاپیک های دیگه رو ببینین..همش شده اسلامی..بقیه چیز ها هم هست ولی نه اینقدر که تاپیک های دینی داره زیاد میشه.مگه ما میگیم اصلا تاپیک دینی نباشه؟ انجمن داره خط اصلیش رو گم می کنه.
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چه ربطی داره؟؟ شما برین تاپیک های دیگه رو ببینین..همش شده اسلامی..بقیه چیز ها هم هست ولی نه اینقدر که تاپیک های دینی داره زیاد میشه.مگه ما میگیم اصلا تاپیک دینی نباشه؟ انجمن داره خط اصلیش رو گم می کنه.
      انجمن دو بخش داره:

درسی + غیر درسی

حالا تو این شبا و روزا بحث های دینی زیاد شده.

مسیر خط انجمن رو آقای رهبر بهتر از من و شما میدونن کدوم طرفه.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Armin-777 نمایش پست ها
      اینجا بیشتر شبیه مکانیه که همه میخوان دین و مذهب خودشون رو توش تبلیغ کنن. حالا خوبه تو قانون اساسی تبلیغ ادیان دیگه ممنوع شده وگرنه همین چند تا پست درسی که بودنم نمیدیدیم!!
      شما میتونین تبلیغ برداشت کنین.

اجباری برای خواندن ندارید.

زمانی که خودم خیلی سوال داشتم موضوع پروفسور بوکای خیلی کمکم کرد.

زکات علم هم نشر اونه.
      ویرایش توسط فاطمه زهرا : 29 تیر 1393 در ساعت 14:09

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      انجمن دو بخش داره:

درسی + غیر درسی

حالا تو این شبا و روزا بحث های دینی زیاد شده.

مسیر خط انجمن رو آقای رهبر بهتر از من و شما میدونن کدوم طرفه.

شما میتونین تبلیغ برداشت کنین.

اجباری برای خواندن ندارید.

زمانی که خودم خیلی سوال داشتم موضوع پروفسور بوکای خیلی کمکم کرد.

زکات علم هم نشر اونه.
      زکات علم نشر اونه الان این نشر علم بود؟ من هیچ بی احترامی نکردم و سعی میکنم طبق قانون جلو برم.این کاری که شما کردید تبلیغ حساب نمیشه اگه دین دیگری بود تبلیغ حساب می شد به خاطر همین برداشت من اصلا اهمیت نداره و قانونه که تعیین کنندس

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      زکات علم نشر اونه الان این نشر علم بود؟ من هیچ بی احترامی نکردم و سعی میکنم طبق قانون جلو برم.این کاری که شما کردید تبلیغ حساب نمیشه اگه دین دیگری بود تبلیغ حساب می شد به خاطر همین برداشت من اصلا اهمیت نداره و قانونه که تعیین کنندس
      ببینید مثلا اگ الان یه نفر بیاد و درمورد مسیحیت پست بذاره دلیلی نمیشه بگیم
      تبلیغه یا نه.اون طرف مطلبو گذشته که ازش استفاده کنیم برای بالارفتن اطلاعات.
      من سعی کردم نشر علم باشه.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      خبره سوخته ای بود .... (واسه خیلی وخت پیش بود )

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ببینید مثلا اگ الان یه نفر بیاد و درمورد مسیحیت پست بذاره دلیلی نمیشه بگیم
      تبلیغه یا نه.اون طرف مطلبو گذشته که ازش استفاده کنیم برای بالارفتن اطلاعات.
      من سعی کردم نشر علم باشه.
      اگر مطلب علمی بود ایراد بهش گرفته نمیشد. مطلب مذهبی معمولا برای نشون دادن برتری اون دین و مذهب گذاشته میشه و این کشش رو تو فرد ایجاد میکنه که به سمت اون آیین کشیده بشه و این یعنی تبلیغ. همونطور که گفتم یه مسیحی حق گذاشتن این تیپ مطالب رو نداره چون تبلیغ حساب میشه و ممنوعه. ولی کار شما ممنوع نیست چون درباره ی اسلام بود

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگر مطلب علمی بود ایراد بهش گرفته نمیشد. مطلب مذهبی معمولا برای نشون دادن برتری اون دین و مذهب گذاشته میشه و این کشش رو تو فرد ایجاد میکنه که به سمت اون آیین کشیده بشه و این یعنی تبلیغ. همونطور که گفتم یه مسیحی حق گذاشتن این تیپ مطالب رو نداره چون تبلیغ حساب میشه و ممنوعه. ولی کار شما ممنوع نیست چون درباره ی اسلام بود
      اگر هم تبلیغ حساب بشه وظیفه یک مسلمان تبلیغ اسلامه.
      مطالب مذهبی مطالب علمی را هم شامل میشوند.

نقل قول نوشته اصلی توسط sinabeskut نمایش پست ها
      خبره سوخته ای بود .... (واسه خیلی وخت پیش بود )
      به خبر برای شما قدیمیه و برای یه نفر دیگه تازه.

من تازه بهش برخورده بودم.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من پست اولو نخوندم
      حالا گذشته ازینا این پروفسور شیعه شده یا سنی؟
      چقدر دوست داشتنی هستند...
      آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Leila نمایش پست ها
      من پست اولو نخوندم
      عجب سوالی........
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      اگر هم تبلیغ حساب بشه وظیفه یک مسلمان تبلیغ اسلامه.
      مطالب مذهبی مطالب علمی را هم شامل میشوند.

به خبر برای شما قدیمیه و برای یه نفر دیگه تازه.

من تازه بهش برخورده بودم.
      اگر اینطوریه ما هم بیایم ایدآلی که تو ذهنمون داریم رو تبلیغ کنیم؟ این تبلیغات فقط باعث آزار و اذیت کسایی میشه که به اسلام اعتقاد ندارن. اینجا انجمنه کنکوره! کاش این تاپیکا تو سایتی که مربوط به چیزای درسیه گذاشته نشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Leila نمایش پست ها
      من پست اولو نخوندم
      چه فرقی میکنه؟ مهم ایرانی بودنشه

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگر اینطوریه ما هم بیایم ایدآلی که تو ذهنمون داریم رو تبلیغ کنیم؟ این تبلیغات فقط باعث آزار و اذیت کسایی میشه که به اسلام اعتقاد ندارن. اینجا انجمنه کنکوره! کاش این تاپیکا تو سایتی که مربوط به چیزای درسیه گذاشته نشه.

چه فرقی میکنه؟ مهم ایرانی بودنشه
      کی؟خخخ
      بابا من تنخوندم اونو طولانی بود ارزششو نداش وقت بذارم بخونم
      چقدر دوست داشتنی هستند...
      آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن