سال دیگه ننه قمر شله پز هم از آشپزی انصراف میده میاد کنکور تجربی شرکت میکنه
علاوه بر سهمیه مناطق و ایثارگران و...باید یه سهمیه برای بچه های پیش دانشگاهی بذارن که باید با گردن کلفت های شریف و علم صنعت رقابت کنن![]()
سال دیگه ننه قمر شله پز هم از آشپزی انصراف میده میاد کنکور تجربی شرکت میکنه
علاوه بر سهمیه مناطق و ایثارگران و...باید یه سهمیه برای بچه های پیش دانشگاهی بذارن که باید با گردن کلفت های شریف و علم صنعت رقابت کنن![]()
خدایی راس میگی
یارو رتبه 5 و 6 اورده امسال دوباره میخواد بخونه برا 1
اینجور افراد با اینکه واقعا "آفرین" دارن ولی خیلی رو مخن|
فضا یجوری شده انگار کنکور ریاضی و انسانی شده دست گرمی برای کنکور تجربی
آخه بی انصافا ،دارین مهندسی توی دانشگاهای تاپ کشور میخونید بذارین ماهم به جایی که باید برسیم،برسیم!
درسته که اینکار اشتباهه ولی وقتی توی جامعه ما نتیجه کنکور و داشنگاهی که میرید مثلا تهران یا بهشتی اینقدر تاثیرگذار توی همه چیزه حتی حرف زدن بقیه ادما با اون ادم ، و چیزی الان توی حامعه امروزی ما حتی جامعه دانشجویی تحصیل کردمون جز "اقای دکتر" " خانوم دکتر" مهم نیست و " قارغ التحصیل از قلان دانشگاه" اهمیت شگرفی داره جرا نباید یه همچین کاری کنه؟! در صورتی که گاهی یک پرستار از یک دکتر هیلی باسواد تره ... :/
ای که مرا خواندهایی
راه نشانم بده...
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
همین آقای مویینی خودشون سه ساله که داوطلب تجربی هستن (با 96 میشه سه سال) کارنامه پارسالش رو هم منتشر کردزیر گروه یک پزشکی رتبش نمیرسید.
قبلا هم دوبار گفتم؛ مطمعن باشین یه روزی ظریف و روحانی هم کنکور تجربی شرکت میکنن. حالا ببین کی گفتم دیگه؛ این آش و این کاسه
الان 5-6 تا از دوستای دوره ارشدم با من تماس گرفتن. میپرسن شرایطش چیه ومنابعش چیه برای تجربی!
بر می خیزم!

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)