دوستااااان
من نمیتونم یه جا بشینم درس بخونم
کلا با یه جا نشستن مشکل دارم
همین باعث شده هیچی نخونم
باورتون نمیشه ولی من دوساله اصلن درس نخوندم
مدرسه هم امتحانارو فوقش تو دو ساعت می خوندم
نمیدونم چیکار کنم
دوستااااان
من نمیتونم یه جا بشینم درس بخونم
کلا با یه جا نشستن مشکل دارم
همین باعث شده هیچی نخونم
باورتون نمیشه ولی من دوساله اصلن درس نخوندم
مدرسه هم امتحانارو فوقش تو دو ساعت می خوندم
نمیدونم چیکار کنم
سلام يه مشاوره خوب در سطح شهرتون پيداكنيد اول به اون مراجعه كنيد در صورت صلاحديد ايشون به يه روانشناس و بعدش به يه روانپزشك مراجعه كنيد.
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
والا اینجا مشاور درس حسابی نیس
من استعدادشو دارم حتی تو راهنمایی و دبیرستان سمپاد بودم
ولی همیشه موقع خوندن کتاب یا راه مرم یا میدووم||
سلام عزیز
برای این هست که به خیلی چیز ها حساس شده اید و تا راه نروید فکر میکنید هیچی یادتون نمیره درسته؟
یه مشاور خوب پیدا کن بشین درستو بخون.فکر نکن بهش
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
خب انگیزه نداری دیگه..واسه درس نخوندن بهونه نیاربشین هدفتو مشخص کن اگه واست مهم باشه ده ساعتم میشینی یه جا موفق باشی
اول اینکه عواملی که حواست رو پرت میکنه دور کن از خودت مثل گوشی و... دوماً یه جا بشین سعی کن متمرکز باشی. بعد به این دقت کن چه چیزی حواست رو پرت میکنه مثلا ممکنه نور کم اتاق یا موارد مشابه. ممکنه هدفت رو درست مشخص نکرده باشی یا برات جذاب نباشه. یا شاید هم دور از دسترس میبینیش و براش تلاش نمیکنی. باید در این زمینه به مشاور تحصیلی مراجعه کنید. در نهایت موثر ترین کار شرکت کردن در اردوهای درسی است که بعضی از مدارس برگزار میکنند (البته برای بچههای خودشون) اونجا میشینن ۱۲ ساعت یا حتی بیشتر درس میخوانند و برنامهی منظمی هم دارند. اینطوری به شرایط عادت میکنی و برات دیگه آزاردهنده نمیشه.
داداش اگه این کارهایی که دوستان گفتن انجام دادی و نتیجه نداد راحت برو پیش روان پزشک چون احتمالا یا بیش فعالی داری یا وسواس فکری و ...
خلاصه بگو برات دارو هایی که تمرکز رو افزایش میده هم بنویسه بزن بالا حال کن![]()
There is enough light for one who wants to see
algorithm of success
}
(while(nosuccess
;()try again
(if(dead
;break
{
داداش یه کمی از روز ورزش کن! ورزش باعث میشه انرژیت تا حدودی تخلیه بشه و بتونی آرام بگیری البته اونقدر ورزش نکنی که دیگه خیلی خسته بشی و نتونی هیچ کاری کنی!
در ضمن سعی کن که وسواس نداشته باشی که موقع نشستن مطالب تو ذهنت نمیره! معمولا کسایی که راه میرن احساس میکنن که با راه رفتن راحت تر مطالب رو حفظ میشن !
اگه درست نشد سعی کنین خودتونو ملزم به نشستن روی صندلی کنین و به هیچ وجه از روی صندلی پا نشین و هر از گاهی پاشین و چند تا حرکت کششی و نرمش کنید به عنوان استراحت !!
شاید چند هفته اول سخت باشه و نتونین تمرکز کنین اما هر چی باشه بهتر از اینه که 2 سال به خاطرش درس نخونید البته هی نگید که نمیتونم و نمیشه و..... در کل سعی کنید زیاد بهش فکر نکنید !
اخر سر اگه درست نشد برید سراغ پزشک .........
ویرایش توسط salam55 : 01 آبان 1394 در ساعت 21:16
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)