X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 17 از 48 نخستنخست ... 716171827 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 241 به 255 از 706
    1. Top | #241
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما کلاس بیرون میرفتین؟؟

2. Top | #242
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiramiramir79 نمایش پست ها
      سلام آقای اروین میخواستم ازتون بپرسم چون شما هم تو منطقه 3 بودید میدونید که سطح اموزشی مدارس پایینه به شدت.......سوالم اینه که اگه به پارسال برمیگشتید با خودتون میگفتید که ای کاش مدرسه نمیرفتمو مثل یک فارغ‌التحصیل پیش رو میگذروندم؟
      نه به هیچ وجه این کارو نمی کردم . شاید سطح معلما پایین بود برامون ولی جوی که بین دوستامون بود رو اصلا حاضر نبودم ترک کنم . گفتم که ساعت مطالعه من بعد از اینکه مدرسه نرفتم هم افت شدیدی پیدا کرد .

3. Top | #243
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aCe نمایش پست ها
      سلام آقا آروین میدونم دیره ولی خب تبریک میگم بابت موفقیتت ـون خدایی خسته نشدین؟ ملت چقد سوال میپرسن ...واسه همیناس رتبه نمیارمااا میترسم اینقد سوال پیچم کنن!
      سلام . مرسی از لطفتون . زمانی که ما خودمون کنکوری بودیم انتظار داشتیم از نفرات برتر که جوابمون رو کامل بدن الان هم وظیفمونه جواب دوستانمون رو بدیم .

4. Top | #244
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ostadmomeni نمایش پست ها
      سلام ، من نیز به عنوان یکی از اعضای انجمن به نوبه خود این موفقیت را به شما تیریک می گویم . این شعار را از من داشته باش : هرجا باش حرف اول را بزن
      سلام . ممنون از لطفت استاد مومنی عزیز . انشالله به یاد خواهم داشت حرفتون رو . ممنون .

5. Top | #245
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemehabdolkha نمایش پست ها
      سلام میدونم رشتتون تجربیه ولی اگه رفیقی دارین ک رشتش ریاضی باشه لطفا این سوالو ازش بپرسین اینکه برای ریاضیات پایه و دیفرانسیل کتاب های محمد مهربان بهترن یا کتاب های خیلی سبز؟؟؟
      باشه چشم . از دوستم رتبه 92 منطقه 3 امسال پرسیدم هر وقت جواب داد بهتون اطلاع می دم .

6. Top | #246
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط marzie_ نمایش پست ها
      سلام بهتون تبریک میگم شما از فیلمای آلا هم استفاده کردید؟
      سلام . ممنون ازتون . خیر استفاده نکردم .

7. Top | #247
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avakhanoom نمایش پست ها
      شما سال چهارم مدرسه میرفتین؟؟ یه سوال!!من الآن دارم 3تا کلاس بیرون میرم زیست شیمی ریاضی زیست رو دلم میخواد کنسل کنم بخاطر اینکه آموزشگاه خیلی بی نظمه از طرفی هم دلم نمیاد برم آخه دکتر آرامفر خیلی خوب تدریس میکنه!! خیلی دودلم نمیدونم باید چی کار کنم!!!😭😭😭
      بله مدرسه می رفتم تا عید . نمی دونم والا بستگی به وقت و شرایط خودتون داره .

8. Top | #248
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aydiny نمایش پست ها
      سلام اقای اروین میدونم شما فاگوزیست نداشتید ولی یه سوال مهم داشتم. من دیروز بخش عنکبوت سال دوم رو از فاگو زیست خوندم و نکاتی که تو کتاب نبود رو تو جزوه نوشتم. بعدش از الگو و ای کیو تست زدم به طرز عجیبی همه ی نکات تستا رو از فاگو یاد کرفته بودم و همشو درست زدم. حالا به نظرتون بازم باید خودم از کتاب درسی نکات ترکیبی پیدا کنم یا همین خوندن فاگو بهتره ؟
      من خودم نکنه در آوردن توسط خودمو بیشتر می پسندم . حالا تستایی که توی الگو و آی کیو بودن توی فاگو بود . قرار نیست که سوالات کنکور از آی کیو و الگو باشن !! شما فقط اگه به فاگو بسنده کنید ممکنه توی کنکور ضررشو ببینید . به نظرم هیچ وقت نکته در آوردن توسط خودتون رو ترک نکنید .

9. Top | #249
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siyahi نمایش پست ها
      لطفا می کنید بگید منابع dvdهم داشتید یا نه ؟ که به همه ثابت بشه ممنوناگه داشتید از کدام موسسه و کدام درس؟
      نه من از هیچ دی وی دی ای استفاده نمی کردم . تنها فیلم آموزشی ای که توی سال کنکورم نگاه کردم تدریس اشکان هاشمی از درس شارش انرژی بود که واقعا هم فوق العاده بود .

10. Top | #250
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.r.ch.m.7871 نمایش پست ها
      سلام موفق باشیدچیکارکنم یه کم انگیزم بیشتر بشه؟میدونم اگه درس نخونم جلو بقیه بخصوص پدرومادرم که این همه برام زحمت کشیدن شرمنده میشم ولی خب انگاری روم تاثیر نداره درضمن من قول دادم که پزشکی دانشگاه دولتی قبول بشم بااین وضعم فک نکنم پیام نورم قبول بشم چه برسه به پزشکی....بعضی وقتا انگیزه هس برنامه نیس!!!الان میدونم چیکارکنم ولی حوصله نیس میشه بهم کمک کنید؟من واقعا به کمکه یه رتبه ی برتر نیاز دارم
      سلام . مرسی . والا من خودم زمان هایی که مثل شما می شدم سعی می کردم تا می تونم صحبت ها و مصاحبه های نفرات برتر رو بخونم و انگیزه بگیرم . حالا باز واسه هر کس فرق داره چطور انگیزه بگیره ولی واسه من اینطوری بود . می تونید امتحان کنید .

11. Top | #251
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام
      تبریک بابت رتبه خودتون من امسال سومم وا متحان نهایی دارم.میخواستم بهم منابع تون رو بگید برای سال سوم مخصوصا برای نهایی.
      همچنین امسال کدوم ازمون ازمایشی رو شرکت کنم؟
      سوم ریاضی ام
      ممنون

12. Top | #252
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من ادبیات و عربی ظعیف هستم چیکار کنم

13. Top | #253
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      علیرضا جان فک کنم یه جا گفتی ازمون های گاج رو میزدی .میشه دروس اختصاصیش رو یکم تحلیل کنی؟
      از لحاظ اینکه در جهت تستای کنکور بوده یا نه . درجه سختیشون .اینکه میشد توی تایم استاندارد زد یا نه .و کلا هر نکته ای ک هست ...
      بعد به نظر شما کسی ک توی ازموه گاج پیشرفت داشته باشه تو کنکور هم موفقه ؟ منظورم اینه ک میشه به درصد هایی که یک شخص توی گاج میارع اعتماد کرد ؟مثلا همه میگن عمومی های گاج کیفیت خوبی داره پس میشه گفت میانگین درصد یه نفر توی دروس عمومی ازمون گاج در حد کنکوره . برای اختصاصی ها چطور؟؟
      و یه چیز دیگه تستاش چقد جنبه اموزشی داره و چقد نکته داره ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

14. Top | #254
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشید
      داداش یه سوال
      من برخلاف همه که اختصاصی پیش رو پیش خوانی میکنن دارم زبان و دین و زندگی پیش رو پیش خوانی و تموم میکنم.
      نظرت چیه داداش راجع به این؟چون میخوام وقتی که میرم پیش دانشگاهی توی عمومی ها فقط ادبیات بخونم و بقیشون وقتمو نگیره
      دمت گرم که اینقدر باحوصله جواب میدیممنون

15. Top | #255
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام اقای اروین تبریک میگم بهتون من شرایطم تقریبا مث شماس مث همین نوع مدرسه و درس نخوندن سال های پایه و در با این تفاوت ک رشتم ریاضیه پیشنهادی برای تابستون ماها دارین؟ به نظرتون با برنامه قلم چی اگه پیش بریم میتونه مفید باشه؟ اخه من احساس میکنم حجم دروس تو ازمونای تابستون خیلی زیاده و نمیشه درسو کامل خوند ولی خوب مجبوریم بسازیم! این کم کاریا اگ با برنامه قلم چی پیش بریم بعدا جبران میشه؟

1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2

همیشه برای حل هر مساله
      بیشتر از یک راه هست . . .!
      ویرایش توسط FaMa77 : 27 مرداد 1395 در ساعت 00:33

صفحه 17 از 48 نخستنخست ... 716171827 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن