شما کلاس بیرون میرفتین؟؟

سلام
تبریک بابت رتبه خودتون من امسال سومم وا متحان نهایی دارم.میخواستم بهم منابع تون رو بگید برای سال سوم مخصوصا برای نهایی.
همچنین امسال کدوم ازمون ازمایشی رو شرکت کنم؟
سوم ریاضی ام
ممنون

علیرضا جان فک کنم یه جا گفتی ازمون های گاج رو میزدی .میشه دروس اختصاصیش رو یکم تحلیل کنی؟
از لحاظ اینکه در جهت تستای کنکور بوده یا نه . درجه سختیشون .اینکه میشد توی تایم استاندارد زد یا نه .و کلا هر نکته ای ک هست ...
بعد به نظر شما کسی ک توی ازموه گاج پیشرفت داشته باشه تو کنکور هم موفقه ؟ منظورم اینه ک میشه به درصد هایی که یک شخص توی گاج میارع اعتماد کرد ؟مثلا همه میگن عمومی های گاج کیفیت خوبی داره پس میشه گفت میانگین درصد یه نفر توی دروس عمومی ازمون گاج در حد کنکوره . برای اختصاصی ها چطور؟؟
و یه چیز دیگهتستاش چقد جنبه اموزشی داره و چقد نکته داره ؟
There is enough light for one who wants to see
من برخلاف همه که اختصاصی پیش رو پیش خوانی میکنن دارم زبان و دین و زندگی پیش رو پیش خوانی و تموم میکنم.
نظرت چیه داداش راجع به این؟چون میخوام وقتی که میرم پیش دانشگاهی توی عمومی ها فقط ادبیات بخونم و بقیشون وقتمو نگیره
دمت گرم که اینقدر باحوصله جواب میدیممنون
سلام اقای اروین تبریک میگم بهتون من شرایطم تقریبا مث شماس مث همین نوع مدرسه و درس نخوندن سال های پایه و در با این تفاوت ک رشتم ریاضیهپیشنهادی برای تابستون ماها دارین؟ به نظرتون با برنامه قلم چی اگه پیش بریم میتونه مفید باشه؟ اخه من احساس میکنم حجم دروس تو ازمونای تابستون خیلی زیاده و نمیشه درسو کامل خوند ولی خوب مجبوریم بسازیم! این کم کاریا اگ با برنامه قلم چی پیش بریم بعدا جبران میشه؟
1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
ویرایش توسط FaMa77 : 27 مرداد 1395 در ساعت 00:33
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)