X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 18 از 48 نخستنخست ... 817181928 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 256 به 270 از 706
    1. Top | #256
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببخشید هی کامنت میزارم ولی میخوام کامنتای آخرو ببینم😬

2. Top | #257
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اقای اروین از نظر شما فرار ترین دروس به ترتیب چه هستند؟

3. Top | #258
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      علیرضا داداش این کتاب الگو سال دوم درسنامه هاشو ک میخونم تقریبا خوبه ! ولی ی نگاه کلی ب تستاش انداختم ! بعضی تستاش معلوم خیلی سخت ! ینی برای من سخته یا کلا کتابش سطح بالاس ؟

کتاب موج آزمونشم همیطور ؟ اگ تا این حد تستاش سخت باش ک دیگ کلا واس هر کسی خوب نیس با این وضع !

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

4. Top | #259
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام علیرضا جان

1.من رشتم ریاضیه و تازه 2-3 روزه شروع کردم . اصلا نمیدونم تو این یک ماه باقی مونده چی بخونم . اگه میشه راهنمایی کنین

2. قصد دارم برای پیش قلمچی برم ( گاج تو شهرمون نمایندگی نداره ) . برنامه راهبردیشو دیدم خوب بود .
      بنظرتون عمومی رو از همون اول بخونم و با برنامه کانون پیش برم یا نه ؟ آخه بعضیا میگن عمومی رو بذار بعده عید !

5. Top | #260
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avakhanoom نمایش پست ها
      شما کلاس بیرون میرفتین؟؟
      خیر در هیچ کلاسی به جز کلاس های مدرسه شرکت نکردم .

6. Top | #261
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Skylark نمایش پست ها
      سلام
      تبریک بابت رتبه خودتون من امسال سومم وا متحان نهایی دارم.میخواستم بهم منابع تون رو بگید برای سال سوم مخصوصا برای نهایی.
      همچنین امسال کدوم ازمون ازمایشی رو شرکت کنم؟
      سوم ریاضی ام
      ممنون
      خب اگه رشته ریاضی هستین دروس مرتبط رو فقط می گم :
      ادبیات : سیر تا پیاز گاج
      عربی : سیر تا پیاز گاج
      دینی : ماجراهای من و درسام
      زبان : مبتکران شهاب اناری
      شیمی : مبتکران
      فیزیک : گاج سوم دبیرستان

اینایی که گفتم هم می تونین واسه امتحان نهایی استفاده کنین هم واسه آزمون آزمایشیتون . به جز ماجراهای من و درسام .
      به نظر من قلمچی بهتره.

7. Top | #262
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dehnavi نمایش پست ها
      من ادبیات و عربی ظعیف هستم چیکار کنم
      ظغیف یا ضعیف ؟!‌ مسأله این است
      عربی به نظر من گاج سفید یا فوت و فن خیلی سبز رو بگیرید و به ترتیب مباحثش رو جلو برید اگه عربیتون خ ضعیفه . می تونه کمکتون کنه . یا هم می تونید از دی وی دی های آموزشی استفاده کنید .
      من خودم ادبیاتم ضعیف بود و واقعا ایده ای براش ندارم ! می تونید از سایر نفرات برتر سوال بپرسید .

8. Top | #263
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      علیرضا جان فک کنم یه جا گفتی ازمون های گاج رو میزدی .میشه دروس اختصاصیش رو یکم تحلیل کنی؟
      از لحاظ اینکه در جهت تستای کنکور بوده یا نه . درجه سختیشون .اینکه میشد توی تایم استاندارد زد یا نه .و کلا هر نکته ای ک هست ...
      بعد به نظر شما کسی ک توی ازموه گاج پیشرفت داشته باشه تو کنکور هم موفقه ؟ منظورم اینه ک میشه به درصد هایی که یک شخص توی گاج میارع اعتماد کرد ؟مثلا همه میگن عمومی های گاج کیفیت خوبی داره پس میشه گفت میانگین درصد یه نفر توی دروس عمومی ازمون گاج در حد کنکوره . برای اختصاصی ها چطور؟؟
      و یه چیز دیگه تستاش چقد جنبه اموزشی داره و چقد نکته داره ؟
      کلا آزمون های گاج خیلی سخت بودن اختصاصیشون در کل و وقت کم میاوردم .
      درس ریاضی سوالات خیلی خوبی داشت و می تونم بگم شبیه به کنکور بود . هم تست سخت داشت ، هم آسون و هم متوسط . در کل ریاضیش متعادل و شبیه به کنکور بود .
      درس زیستش وحشتناک سخت بود و اصلا به کنکور شباهتی نداشت هر آزمون 17 18 تا سوال شمارشی داست معمولا . . سوالاتشون هم جالب نبود به نظرم و اصلا به کنکور شباهتی نداشت .
      درس فیزیکش باز خیلی خوب و شبیه به کنکورای اخیر طرح میشد . مثل 94 تقریبا . واقعا فیزیکش حرف نداشت .
      شیمیش باز خیلی سخت بود و نمی شد تو وقت زد . اگرچه از نظر سختی می شد بگی هم سطح 95 بود ولی سوالات سختش الکی سخت بود و بار علمی جندانی نداشت به نظرم . ولی رو هم رفته خوب بود تقریبا .
      فک نمی کنم ! من دوستم آزمونای گاج شرکت می کرد و همیشه زیر 50 کشور می شد !! ولی خب توی کانون نتایجش میشد تراز 7200 تا 7300 میانگین . به نظر من نتیجه گاج هیچی رو ثابت نمی کنه !
      عمومیش شاید بشه گفت ولی اختصاصی اصلا !
      تستاش خوبن در کل همونطوریه که گفتم قبلا .

9. Top | #264
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi1377 نمایش پست ها
      سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشید
      داداش یه سوال
      من برخلاف همه که اختصاصی پیش رو پیش خوانی میکنن دارم زبان و دین و زندگی پیش رو پیش خوانی و تموم میکنم.
      نظرت چیه داداش راجع به این؟چون میخوام وقتی که میرم پیش دانشگاهی توی عمومی ها فقط ادبیات بخونم و بقیشون وقتمو نگیره
      دمت گرم که اینقدر باحوصله جواب میدیممنون
      من خودم شخصا با این موضوع مخالفم ! به نظرم اصلا این کارو نکن . دین و زندگی درسی نیست که بشه پیش خوانی کرد !‌ الان خوندی . وقتی که آزمونشو خواستی بدی باز باید با همین دقت و وقت الان بخونیش تا کامل بتونی جواب بدی . اگه می خوای پیش خوانی ای کنی که جواب بده هم باید کل متن رو حفظ حفظ بشی . به نظرم ارزش نداره وقتی رو واسه پیش خوانی عمومی بزاری . رو اختصاصی هات کار کنی قطعا ارزشش بیشتره .
      خواهش .

10. Top | #265
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FaMa77 نمایش پست ها
      سلام اقای اروین تبریک میگم بهتون من شرایطم تقریبا مث شماس مث همین نوع مدرسه و درس نخوندن سال های پایه و در با این تفاوت ک رشتم ریاضیه پیشنهادی برای تابستون ماها دارین؟ به نظرتون با برنامه قلم چی اگه پیش بریم میتونه مفید باشه؟ اخه من احساس میکنم حجم دروس تو ازمونای تابستون خیلی زیاده و نمیشه درسو کامل خوند ولی خوب مجبوریم بسازیم! این کم کاریا اگ با برنامه قلم چی پیش بریم بعدا جبران میشه؟
      سلام . متشکرم از لطفتون .
      آره حتما من ادامه با برنامه کانون رو توصیه می کنم .
      تابستون در مقایسه با طول سال کمه ! حواستون باشه ! الان سعی کنید خوب بخونید که این حجم واستون عادی بشه . قطعا طول سال فشار بیشتری روتون خواهد بود و حجم مطالب بیشتر خواهند بود .
      به نظرم سعی کنید تو تابستون خودتون رو تا می تونید وفق بدید با برنامه که طول سال راحت باشید .

11. Top | #266
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemehabdolkha نمایش پست ها
      ببخشید هی کامنت میزارم ولی میخوام کامنتای آخرو ببینم������
      دوست عزیز از دوستم پرسیدم گفتن که خیلی سبز خیلی کتاب خوبیه و این رو پیشنهاد میدن واسه دیفرانسیل و ریاضی پایه . موفق باشین .

12. Top | #267
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiramiramir79 نمایش پست ها
      اقای اروین از نظر شما فرار ترین دروس به ترتیب چه هستند؟
      فرار خب همه مطالب حفظی فرار هستن ولی به نظرم اول دین و زندگی و بعد هم ادبیات . بقیه دروس کمتر .

13. Top | #268
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      علیرضا داداش این کتاب الگو سال دوم درسنامه هاشو ک میخونم تقریبا خوبه ! ولی ی نگاه کلی ب تستاش انداختم ! بعضی تستاش معلوم خیلی سخت ! ینی برای من سخته یا کلا کتابش سطح بالاس ؟

کتاب موج آزمونشم همیطور ؟ اگ تا این حد تستاش سخت باش ک دیگ کلا واس هر کسی خوب نیس با این وضع !

بعضی تست هاش که علامت وزنه برداری کنارشون هست اونا تست های سخت و جونداری هستن و فقط برای افزایش مهارت شما هستن . پیشنهاد می کنم جدی بگیرین ولی خب اینا تو کنکور نمیان . ولی خب بقیه سوالات در حد کنکور سراسری هستن و باید خودتون رو با این نوع سوالات وفق بدید . نه کلا کتابش سطحش بالاست .
      موج آزمون دقیقا مثل یه آزمون واقعی هست و هر 3 نوع سوال سخت ، آسون و متوسط رو در هر سری قرار داده . کنکور هم همینطوره . قرار نیست کسی که ضعیفه تست ضعیف و ساده کار کنه . کنکور شما هم همینطور خواهد بود . باید از همین الان کار کنید رو این نوع سوالات .

14. Top | #269
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط king2000 نمایش پست ها
      سلام علیرضا جان

1.من رشتم ریاضیه و تازه 2-3 روزه شروع کردم . اصلا نمیدونم تو این یک ماه باقی مونده چی بخونم . اگه میشه راهنمایی کنین

2. قصد دارم برای پیش قلمچی برم ( گاج تو شهرمون نمایندگی نداره ) . برنامه راهبردیشو دیدم خوب بود .
      بنظرتون عمومی رو از همون اول بخونم و با برنامه کانون پیش برم یا نه ؟ آخه بعضیا میگن عمومی رو بذار بعده عید !
      سلام . به نظرم شاید از نفرات برتر رشته ریاضی بپرسید خیلی بهتر از من بتونن راهنماییتون کنن اما به هر حال :‌

1- واقعا اینو نمی دونم چون از دروس رشته ریاضی مطلع نیستم .
      2- با برنامه قلمچی پیش برید ولی بعد از عید زمان بیشتری رو بهش اختصاص بدید .

15. Top | #270
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      ببخشید دوستان / اگر سوالی دارید همین جا مطرح کنید واقعا وقت نمی کنم جواب پیام خصوصی هاتون رو بدم .
      ممنونم ازتون که می بخشین

صفحه 18 از 48 نخستنخست ... 817181928 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 34 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن