ببخشید هی کامنت میزارم ولی میخوام کامنتای آخرو ببینم😬
علیرضا داداش این کتاب الگو سال دوم درسنامه هاشو ک میخونم تقریبا خوبه ! ولی ی نگاه کلی ب تستاش انداختم ! بعضی تستاش معلوم خیلی سخت ! ینی برای من سخته یا کلا کتابش سطح بالاس ؟
کتاب موج آزمونشم همیطور ؟ اگ تا این حد تستاش سخت باش ک دیگ کلا واس هر کسی خوب نیس با این وضع !
![]()
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام علیرضا جان
1.من رشتم ریاضیه و تازه 2-3 روزه شروع کردم . اصلا نمیدونم تو این یک ماه باقی مونده چی بخونم . اگه میشه راهنمایی کنین
2. قصد دارم برای پیش قلمچی برم ( گاج تو شهرمون نمایندگی نداره ) . برنامه راهبردیشو دیدم خوب بود .
بنظرتون عمومی رو از همون اول بخونم و با برنامه کانون پیش برم یا نه ؟ آخه بعضیا میگن عمومی رو بذار بعده عید !

خب اگه رشته ریاضی هستین دروس مرتبط رو فقط می گم :
ادبیات : سیر تا پیاز گاج
عربی : سیر تا پیاز گاج
دینی : ماجراهای من و درسام
زبان : مبتکران شهاب اناری
شیمی : مبتکران
فیزیک : گاج سوم دبیرستان
اینایی که گفتم هم می تونین واسه امتحان نهایی استفاده کنین هم واسه آزمون آزمایشیتون . به جز ماجراهای من و درسام .
به نظر من قلمچی بهتره.

ظغیف یا ضعیف ؟! مسأله این است
عربی به نظر من گاج سفید یا فوت و فن خیلی سبز رو بگیرید و به ترتیب مباحثش رو جلو برید اگه عربیتون خ ضعیفه . می تونه کمکتون کنه . یا هم می تونید از دی وی دی های آموزشی استفاده کنید .
من خودم ادبیاتم ضعیف بود و واقعا ایده ای براش ندارم ! می تونید از سایر نفرات برتر سوال بپرسید .

کلا آزمون های گاج خیلی سخت بودن اختصاصیشون در کل و وقت کم میاوردم .
درس ریاضی سوالات خیلی خوبی داشت و می تونم بگم شبیه به کنکور بود . هم تست سخت داشت ، هم آسون و هم متوسط . در کل ریاضیش متعادل و شبیه به کنکور بود .
درس زیستش وحشتناک سخت بود و اصلا به کنکور شباهتی نداشت هر آزمون 17 18 تا سوال شمارشی داست معمولا .. سوالاتشون هم جالب نبود به نظرم و اصلا به کنکور شباهتی نداشت .
درس فیزیکش باز خیلی خوب و شبیه به کنکورای اخیر طرح میشد . مثل 94 تقریبا . واقعا فیزیکش حرف نداشت .
شیمیش باز خیلی سخت بود و نمی شد تو وقت زد . اگرچه از نظر سختی می شد بگی هم سطح 95 بود ولی سوالات سختش الکی سخت بود و بار علمی جندانی نداشت به نظرم . ولی رو هم رفته خوب بود تقریبا .
فک نمی کنم ! من دوستم آزمونای گاج شرکت می کرد و همیشه زیر 50 کشور می شد !! ولی خب توی کانون نتایجش میشد تراز 7200 تا 7300 میانگین . به نظر من نتیجه گاج هیچی رو ثابت نمی کنه !
عمومیش شاید بشه گفت ولی اختصاصی اصلا !
تستاش خوبن در کل همونطوریه که گفتم قبلا .

من خودم شخصا با این موضوع مخالفم ! به نظرم اصلا این کارو نکن . دین و زندگی درسی نیست که بشه پیش خوانی کرد ! الان خوندی . وقتی که آزمونشو خواستی بدی باز باید با همین دقت و وقت الان بخونیش تا کامل بتونی جواب بدی . اگه می خوای پیش خوانی ای کنی که جواب بده هم باید کل متن رو حفظ حفظ بشی . به نظرم ارزش نداره وقتی رو واسه پیش خوانی عمومی بزاری . رو اختصاصی هات کار کنی قطعا ارزشش بیشتره .
خواهش .

سلام . متشکرم از لطفتون .
آره حتما من ادامه با برنامه کانون رو توصیه می کنم .
تابستون در مقایسه با طول سال کمه ! حواستون باشه ! الان سعی کنید خوب بخونید که این حجم واستون عادی بشه . قطعا طول سال فشار بیشتری روتون خواهد بود و حجم مطالب بیشتر خواهند بود .
به نظرم سعی کنید تو تابستون خودتون رو تا می تونید وفق بدید با برنامه که طول سال راحت باشید .

بعضی تست هاش که علامت وزنه برداری کنارشون هست اونا تست های سخت و جونداری هستن و فقط برای افزایش مهارت شما هستن . پیشنهاد می کنم جدی بگیرین ولی خب اینا تو کنکور نمیان . ولی خب بقیه سوالات در حد کنکور سراسری هستن و باید خودتون رو با این نوع سوالات وفق بدید . نه کلا کتابش سطحش بالاست .
موج آزمون دقیقا مثل یه آزمون واقعی هست و هر 3 نوع سوال سخت ، آسون و متوسط رو در هر سری قرار داده . کنکور هم همینطوره . قرار نیست کسی که ضعیفه تست ضعیف و ساده کار کنه . کنکور شما هم همینطور خواهد بود . باید از همین الان کار کنید رو این نوع سوالات .

ببخشید دوستان / اگر سوالی دارید همین جا مطرح کنید واقعا وقت نمی کنم جواب پیام خصوصی هاتون رو بدم .
ممنونم ازتون که می بخشین
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 34 مهمان)