بله شده بود . آزمون 20 شهریور رو به جای یکی از دوستان آزمون دادم چون مریض بودم و هیچی هم نخونده بودم نمی خواستم میانگینم خراب بشه . ولی بقیه رو خودم امتحان دادم . مثلا آزمون 20 اسفند یه هفته مهلت داشتیم فقط و من نرسیدم فصل باکتری ها رو بخونم و 50 زدم زیست رو .
در هر صورتی که شده بود سعی می کردم از برنامه آزمون ها خارج نشم و پیوستگیم رو حفظ کنم حتی اگه عقب می افتادم .

سلام . 4 - 5 بار تبریک گفتی تو از روز نتایج تا حالا
یه بار گفتم دیگه سوالای کلی نپرسخیلی سخته جواب دادنشون اصلا نمی دونم چی باید جواب بدم
تو مصاحبه گفتم اگه برگردم چه می کنم !
تقویت عمومی ؟! من عمومیم ضعیف بود کلا خودم هنوز راهکاری نیافتم براشاز محمد بپرس واسه عمومی خیلی بهتر می تونه راهنماییت کنه .
اگه از روی کتابای کمک درسی نمی تونی بگیری مطلبو بهتره کلاس بگیری براش به یه معلم خوب .

سلام و تبریک.فارغ التحصیلم و منابعی ک قراره مطالعه کنم رو نام میبرم.میشه نظرتونو بگید که آیا برای رسیدن ب درصدهای خوب و فهم عمیق خوب و کافین یاخیر؟پیشنهادی هم داشتین بفرمایید.
ادبیات:نشرالگو
دینی:نشرالگو
زبان خارجه:گاج نقره ای
عربی:؟
زیست:خیلی سبز
فیزیک:معجزه فیزیک کنکور از مهروماه
ریاضی:مهروماه
شیمی:مبتکران.
سلام داداش تبریک میگم بابت رتبت...
کدوم ازمون به نظرتون بهتره واسه کسی که اوضاع درسیش زیاد خوب نیست؟؟؟ و ایا قلم چی واقعا سوالاش غیر استاندارده و خیلی از کنکور دوره؟؟؟
و مورد دوم این که خیلی جاها من شنیدم که سوالهای تالیفی بعضی از دروس مثل ریاضی و فیزیک رو اصلا نباید حتی نگاه کرد... چون بحث رو اینه که سوالهای کنکور دارن تکرار میشن؟؟؟ به نظرتون این درسته؟؟؟
و به نظرت چند درصد سوالها داره تکرار میشه هر سال؟؟؟ مخصوصا تو دوتا درس ریاضی و فیزیک...
و ی مورد کوچولوی دیگه هم این که...
برای تقویت تمرکزتون ایا تمرین خاصی هم انجام میدادین یا نه ؟؟؟
پیشاپیش قبل جواب دادن به سوال ممنونتم واقعا دمت گرم...![]()
سلام تبريك ميگم بابات رتبه خيلي خوبتون
شما فرمودين كه تو تابستون سال چهارم دوم دبيرستان رو چون ضعيف بودين خوندين اونوقت من ميخواستم بپرسم كه من كه پشت كنكور ميخوام بمونم مثلا فيزيك 2 مشكل دارم و زيست دوم و شيمي پيش اگه من اينارو كه مشكل دارم تو تابستون يعني اين يك ماه و خورده اي تا مهرو بخونم چطوره؟
سوال دومم اين كه من قلمچي شركت كردم و زياد باهاش حال نميكردم و راه نميومدم الان چه آزموني شركت كنم؟گزينه دو يا سنجش؟ يا همون قلمچي؟
سوال سوم اينكه من يكم تو درس خوندن كندم و طول ميكشه خوندنم شما راه حلي به نظرتون ميرسه؟

سلام . ممنون از لطفت .
ببینید فلسفه آزمون های آزمایشی اصلا استاندارد یا غیراستاندارد بودن آزمون ها نیست . به نظر من هیچ کدوم از آزمون خیلی شبیه به کنکور نیستن . حداقل 94 و 95 شبیه نبودن . به جز قلمچی که یکم توی بعضی درس ها شبیه بود .
آزمون های آزمایشی بیشتر واسه اینن که شما خودتون رو نسبت به بقیه بسنجین که باید جامعه آماری بزرگتری داشته باشه و اینکه بتونی تنظیم وقت انجام بدی روشون . به نظر من قلمچی تو این مورد از بقیه بهتره .
نه به هیچ وجه این حرف رو من قبول نمی کنم . کی گفته هر سال سوال های کنکور تکرار میشن ؟ درسته توی این دو درس سوالات شبیه به سوالات سال های قبل هست ولی حداکثر تا 50 درصد تکراریه ! اون 50 درصد بقیه کاملا تازه و نو هستن .
نه تمرین خاصی لازم نداره به جز اینکه نباید سراغ حاشیه برین . مثلا خیلی بیرون نرید که چشمتون به چیزی بیوفته !یا مثلا توی بحث هایی که بین بقیه به وجود میاد دخالت نکنید و ... کلا خودتونو مشغول چیز های الکی نکنید .
البته یه سری تمرین هایی هم دیدم توی کتابا و سایت های مختلف ولی تمرین نکردم ببینم واقعا جواب میدن یا نه !

سلام . مرسی .
خیلی هم خوبه سعی کنید تو تابستون دروسی رو که مشکل دارید رفع کنید مشکلتون رو .
به نظر من آزمون آزمایشی ای بهتر از قلمچی نیست . ولی باز نظر خودتونه ببینید با کدوم راحت ترید .
این کند بودن می تونه به تمرکزتون بستگی داشته باشه که اگه کم باشه سرعت کم میشه . تمرکزتون رو بالاتر ببرید موقع مطالعه .
واسه کسایی که تو درسای ریاضی و فیزیک و زیست پایه خوبی ندارن توصیتون چیه؟ در مورد عربی هم همینطور
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)