X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

چجوری زیست رو مفهومی بخونم؟

سلام دوستان...من سال 96 کنکور دارم و از اواخر تیر به مدرسه میرم....استاد زیستمون خیلی عالیه و میگن که در هفته باید حداقل 14 ساعت زیست رو به طور دقیق و مفهومی بخونیم...ولی هیچ کسی نمیگه که مفهومی خوندن یعنی چی و چجوری..از وقتی هم که بحث مفهومی خوندن اومده وسط و نمیدونم چجوری دیگه دل به خوندن زیست نمیدم...لطفا راهنماییم کنین که چجوری مفهومی بخونم...مرسی[emoji4]

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      راه حل اول : سوالات کنکور 94 و 95 رو نگاه کنید ببینید از کجا ها طرح شده
      راه حل دوم :برید به تاپیک زیر و به پست آخر در صفحه آخر دقت کنید و ببینید از کجا ها سوال در آورده شده و جوابش چی میشه.اون میشه مفهومی
      اگه مشکلی داشتید در خدمتم
      ویرایش توسط Mahdi1377 : 12 مرداد 1395 در ساعت 22:19

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      ببینید دوست عزیز ، ازتون خاهش میکنم هیچ درسی رو غول نکنید برا خودتون ... متاسفانه یه سری افراد که بعضا اساتید زیست هستند تو این چند سال اخیر یه جو روانی در مورد زیست شناسی راه انداختن تا از این طریق کار و کاسبی خودشون رو رونق ببخشن ( البته جسارت نشه ها خدای نکرده نمیگم دبیر شما این شکلیه ) خدمتت عارضم که تو سیستم اموزشی ایران هیچ درسی مفهوم نداره که بخای مفهومی بخونیش ... این زیستم تو ذهن خودت بکشش له و لورده ش کن تا زمانی که احساس نکنی زیست چیزی نداره نمی تونی زیست بخونی چون همش داری به خودت میگی که زیست رو باید مفهومی خوند و نمی دونی مفهومی خوندن چیه .... زیست و سایر دروس هیچ مفهومی ندارن ...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The.Best.Name نمایش پست ها
      ببینید دوست عزیز ، ازتون خاهش میکنم هیچ درسی رو غول نکنید برا خودتون ... متاسفانه یه سری افراد که بعضا اساتید زیست هستند تو این چند سال اخیر یه جو روانی در مورد زیست شناسی راه انداختن تا از این طریق کار و کاسبی خودشون رو رونق ببخشن ( البته جسارت نشه ها خدای نکرده نمیگم دبیر شما این شکلیه ) خدمتت عارضم که تو سیستم اموزشی ایران هیچ درسی مفهوم نداره که بخای مفهومی بخونیش ... این زیستم تو ذهن خودت بکشش له و لورده ش کن تا زمانی که احساس نکنی زیست چیزی نداره نمی تونی زیست بخونی چون همش داری به خودت میگی که زیست رو باید مفهومی خوند و نمی دونی مفهومی خوندن چیه .... زیست و سایر دروس هیچ مفهومی ندارن ...
      دقیقا مشکل منم همینه که هیچ مفهومی نداره و این که هی میگن مفهومی بخونیم اذیتم میکنه و حس میکنم تو کنکور 30% هم نمیزنم

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hniooo نمایش پست ها
      دقیقا مشکل منم همینه که هیچ مفهومی نداره و این که هی میگن مفهومی بخونیم اذیتم میکنه و حس میکنم تو کنکور 30% هم نمیزنم
      به این حرفای الکی گوش نکن ... همیشه کتاب درسی رو بخون و تست سراسری رو بزن ... خاهی دید همواره عین خط کتاب رو سوال میدن ... همین کنکور 95 رو خودم دارم تطبیق میدم با خط کتاب ... برو ببینش میفهمی که زیست هیچیییی نیست ...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اقرا بسم ربک الذی خلق !

کتاب آموزشی مثل الگو .... همین جاها خوبه ک وقتی باهاشون پیش میری میفهمی زیستو چ جور باید خوند !!
      هیچ کس اول کار نمیدونه تست زیست چ جور !
      تصور خیلیا از تستای زیست ی چیزی تو مایه های جای خالی را پر کنید زیست نهایی !

زیستو تا یکبار همشو نخونی نه میتونی ترکیبی بخونی نه عمقی و مفهومی ! شما اول باید خوب آموزش ببینی

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مفهومی خوندن یعنی این که بدونی داری چی میخونی نه اینکه فقط حفظ کنی .تو ذهنت مفهوم کلمات کتاب رو تحلیل بکنی. و درس رو درک بکنی .
      همین که خط های کتاب رو درک کنی و بتونی بین بخش های مختلف ارتباط برقرار بکنی یعنی داری مفهومی میخونی.
      تست زدن باعث تقویت این مهارت میشه.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

به این حرفای الکی گوش نکن ... همیشه کتاب درسی رو بخون و تست سراسری رو بزن ... خاهی دید همواره عین خط کتاب رو سوال میدن ... همین کنکور 95 رو خودم دارم تطبیق میدم با خط کتاب ... برو ببینش میفهمی که زیست هیچیییی نیست ...
      دقیقا!
      آقای کرامت یه روز برای همایش اومدن شهر ما و بهمون ثابت کردن که هرچی توکنکور میاد دقیقا از خط کتاب میاد و اگر در سوالی یک گزینه در کتاب وجود نداشت طراح موظفه که گزینه های دیگه رو خیلی روشن و واضح و شبیه کتاب بده که اون گزینه با رد گزینه میرفت!این چیزا بستگی به خلاقیت و هوش بچه ها داره دیگه!
      من
      خودم
      و دیگر هیچ . . .

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شما یه فصل از کتابو بخون
      بعد برو تست بزن

میفهمی منظور از مفهومی ودقیق و ...خوندن چیه

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parsanaaa نمایش پست ها

دقیقا!
      آقای کرامت یه روز برای همایش اومدن شهر ما و بهمون ثابت کردن که هرچی توکنکور میاد دقیقا از خط کتاب میاد و اگر در سوالی یک گزینه در کتاب وجود نداشت طراح موظفه که گزینه های دیگه رو خیلی روشن و واضح و شبیه کتاب بده که اون گزینه با رد گزینه میرفت!این چیزا بستگی به خلاقیت و هوش بچه ها داره دیگه!

کو گوش شنوا !!! تو همین انجمن تاپیک زدم برا تطبیق یه عده طوری کامنت میذارن و اصرار دارن بگن که سوالات زیست ماورای کتاب درسی و فضایی هس که نگو ...

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

کو گوش شنوا !!! تو همین انجمن تاپیک زدم برا تطبیق یه عده طوری کامنت میذارن و اصرار دارن بگن که سوالات زیست ماورای کتاب درسی و فضایی هس که نگو ...
      خود ایشون که طراح آزمونای قلم چی هستند میگفتن که کلا ما سوالای قلم چی رو هم اساسا مثل کتاب و کنکور های سال های قدیم میدیم!البته این حرفشونو نمیدونم تا چه حد درست!!!!
      من
      خودم
      و دیگر هیچ . . .

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parsanaaa نمایش پست ها

خود ایشون که طراح آزمونای قلم چی هستند میگفتن که کلا ما سوالای قلم چی رو هم اساسا مثل کتاب و کنکور های سال های قدیم میدیم!البته این حرفشونو نمیدونم تا چه حد درست!!!!
      تا حد زیادی درسته. کلا تستای زیست قلمچی کیفیت خوبی داره و بهترین تستاشم اوناییه که کرامت طرح کرده. من یکی دو جلسه از تدریسش رو هم دیدم واقعا معلم خوبیه.حیف که تو تبریز درس نمیده.
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ببین از مفهومی خوندن خیلی معنی نداره
      الکی بزرگش کردن
      مفهومی خوندن تو درسی مثل فیزیک مثلا اینجوریه‌ که شما به جای اینکه از فرمول استفاده کنید تست ها رو بتونید با مفهوم شتاب و فاصله های طی شده در ثانیه ، بدون فرمول محاسبه کنید.
      توی زیست هم منظورشون اینه که بتونی سر جلسه اون عبارت رو تحلیل کنی و یه نتیجه گیری نسبی ازش کنی و ببینی با اون چیزی که تو کتاب بود جور در میاد یا نه
      شما با روش خودت بخون و تست بزن
      همین که مطالب توی ذهنت باشه سر جلسه کافیه
      یه نگاهی هم به این تاپیک بنداز
      http://forum.konkur.in/thread43154.html

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi1377 نمایش پست ها
      راه حل اول : سوالات کنکور 94 و 95 رو نگاه کنید ببینید از کجا ها طرح شده
      راه حل دوم :برید به تاپیک زیر و به سه تا پست آخر و آخرتر و آخرترين در صفحه آخر دقت کنید و ببینید از کجا ها سوال در آورده شده و جوابش چی میشه.اون میشه مفهومی
      اگه مشکلی داشتید در خدمتم
      سلام

فكر كنم منظورتون اونايي باشند كه لينك دادم نه؟ اگه اشتباهه، بگيد كه درستش كنم.

صفحه 28 تاپيك زيست و پست

275

276

277

ویرایش توسط lvjqd : 13 مرداد 1395 در ساعت 14:36

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lvjqd نمایش پست ها

سلام

فكر كنم منظورتون اونايي باشند كه لينك دادم نه؟ اگه اشتباهه، بگيد كه درستش كنم.

صفحه 28 تاپيك زيست و پست

275

276

277

سلام.بله منظورم همینا هستن.
      موفق باشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن