نمیدونم چطوره همیه میخوان 100 بزنن هر درسی رو ولی وقتی کنکور میکذره نتایج میاد مثلا پارسال ادبیات فقط 2 یا 3 نفر صد زدن از 500هزار نفر.جالبه.
نمیدونم چطوره همیه میخوان 100 بزنن هر درسی رو ولی وقتی کنکور میکذره نتایج میاد مثلا پارسال ادبیات فقط 2 یا 3 نفر صد زدن از 500هزار نفر.جالبه.
برای 100 زدن ادبیات اگر 1 راه وجود داشته باشه ، اون راه قطعا تست زیاد زدن نیستش !
باید تک به تک خطوط کتاب درسی رو حفظ باشه ، ترکیبی بخونه دقیقا عین زیست ( توی بخش لغات و آرایه ) ، باید مفاهیم اشعار سنگینی مثل برخی اشعار حافظ رو بتونه درک کنه ( به 21 بزنه که 20 بشه ! )
باید یه معلم خوب برای زبان فارسی بگیره یا خودش به درجه ای از علم برسه که حتی ذهن طراح کنکور رو بخونه که این عبارت پر از ابهام ! چند تا تکواژ و واژه داره ؟!
خلاصه به نظر من هر 4 تا عمومی رو آدم 70 بزنه بهتر از اینه که 45 دقیقه وقت بزاره و ادبیاتش بشه 100 ، بعدش میانگین بقیه عمومیاش به 40 هم نرسه
ببین پسر
خدا حقمو میگیره
خیالت راحت !
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
اندیشیدن به پایان هر چیز
والا ادبیات موضوعی های نشرالگو راداشتم تو 2ماه قرابت رو کامل تستاشو زدم ونشاندار کردم بعدش رو آرایه ها وقت گذاشتم وباهمون نشرالگو خوندم اما همزمان با ازمونای کانون متن درس هارو از روی گاج محوری میخوندم و لغات وتاریخ ادبیات رو همزمان باازمون میخوندم اما زیاد جدی نمیخوندم تا بعد عید که تا دوران جمبندی تستای لغت واملا وتاریخ رو حل کردم دوران جمبندی هم4دور دوباره لغات وتاریخ رو خوندم +کتابای خط ویژه ادبیات هم جالبه البته من فقط جلد اولش گیرم اومد اونمیه ماه مونده به کنکور برای همین فقط تونستم بخش لغات واملاشو بخونم ومیتونم بگم فوق العاده بود اون کتاب دیگه من چیزی غیر از این نخوندم اما یادت باشه رو ادبیات باید از اول سال وقت بذاری وبهت توصیه میکنم برای زبان فارسی هم لقمه مهر وماه یا همون نشر الگو روبخونی که من واقعا اززنخوندنشون پشیمون شدم
امیدوارم موفق باشی(الان که تابستونه رو ارایه وقرابت کار کن باتست فقط البته خط ویژه های گاج رو هم بگیر من یه ماه آخر فهمیدم باید ادبیاتو چجور بخونی!!! ودرضمن من زرد عمومی ها رو هم دوست داشتم البته جالبه بدونی ادبیات درسی بود که همیشه درصدم 40-50 بود تو ازمونایی که ازخودم میگرفتم وتنها درسی بود که خیلی نگرانش بودم اما یه ماه اخر روش کار کردم خدایی)
اندیشیدن به پایان هر چیز
اندیشیدن به پایان هر چیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)