اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
سوالایی رو که بلد بودم تو10-12دقیقه جواب دادم ولی اشتباه بزرگی که کردم این بود که من زبان فارسی نخوندم 3-4دقیقه روخوندن سوالا وقت گذاشتم اخرشم نشد اگه اون وقتو میذاشتم رو زبان شاید رتبه30-40نفر تغییر میکرد
کلن چیزی رو نخوندی نباید تو کنکور بری سراغش...
کلن هم تکنیک زمان نقصانی رو رعایت کردم و15دقیقه رو ادبیات گذاشتم
اندیشیدن به پایان هر چیز
ببخشید هی سوال میکنم ازتون چون واقعا عالی پاسخ میدین.میخواستم بدونم خط ویژه گاج چه فرقی با بقیه منابع داره از نظر خوندن ادبیات الان تنها مشکل من روی قابت معنایی و اون دک ادبی هست نمیدونم از کجا استارت بزنم که اون مفهوم واقعی ابیات دستم بیاد اگه چیزی باشه که برام استارتو بزنه بقیه راه رو خودم میرم راجب این موضوع چه راهنمایی دارین؟
خط ویژه اومده روش خوندن رو بهت یاد داده مثلا فلان فعل رو داده ومعانی رو که میتونه داشته باشه البته به این حالت نیس که بشینی حفظ کنی معنی فعل رو اومده تو بیت اون فعل رو به کار برده و با خوندنش موندگار میشه ی بخش دیگه هم داره اومده کل جملات وعبارات کتاب رو بامعانی ومفهومش اورده که به نظرم برای کسی که درک ادبی بالایی نداره خیلی میتونه مفید باشه چون یادتون نره برای ادبیات باید به کتاب مسلط بود...
اندیشیدن به پایان هر چیز
به نظر من باید اول رو تمام ابیات کتاب ونثر های سختی که داره مسلط بشی پس لاز مه اش اینه که یه دور کتاب هاتو بخونی حداقل، بعد اگه باز هم فکر کردی تو تستا اشکال داری قسمت اخر کتاب نشر الگو یه تیکه داره که اومده ابیات مهم کتاب رو داده وبراش قرابت ها رو آورده میتونی از اون هم استفاده کنی ولی من خودم هیچکدوم ا ز این کارهلارو نکردم اومدم باتست مسلط شدم....به این صورت که اول سوال رو میخونی کامل درک میکنی بعد یکی یکی میری سراغ گزینه ها تجزیه تحلیل میکنی ومفهومشونو در میاری و از روی هیچ سوالی سر سری رد نمیشی وهرکدوم رو که بلد نبودی یه علامت بزن وبپرس از دوستا ومعلم هات...تو این وضعیت زمان اصلن برات ملاک نباشه اتو اگه روزی 10تا تست رو حل کن وبرای هرکدوم 5دقیقه وقت بذاری ولی واقعا تجزیه تحلیل کنی مطمئن باش تا بهمن کل تستا رو یه بار کار کردی عالی...
موفق باشی
اندیشیدن به پایان هر چیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)