سلام
به نظرتون برای 93 کتاب ها دوباره عوض میشن ؟
راستی کتابایی که پارسال عوض شدن رو میشه بگین ؟
سلام
به نظرتون برای 93 کتاب ها دوباره عوض میشن ؟
راستی کتابایی که پارسال عوض شدن رو میشه بگین ؟
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنهانمی مانی ای مانده بی من
تو را می سپارم به دلهای خسته
چون میخوام چندتا کتاب بخرم
میگم اگه بخرم دوباره تغییر کنه ضد حال میشه
خداحافظ ای همنشین همیشه
بله تغییرات شیمی شامل:
تغییرات جزیی در سه صفحه از کتاب شیمی ۱: دانلود تغییراتتغییرات جزیی در سه صفحه از کتاب شیمی ۳: دانلود تغییراتتغییرات فراوان در کتاب شیمی ۲: مشاهده تغییراتتغییرات کتاب شیمی ۴ (بررسی شده توسط آقای علی رضا تمدنی):در چاپ شیمی پیش دانشگاهی ۹۱ در بخش اول سازوکار هیدروژن دار شدن اتیلن حذف شده و یک جابه جایی در نوشتار مربوط به اثر غلظت در سرعت واکنش ص ۹ و ۱۰ چاپ ۹۰ صورت گرفته است و قسمتی از حاشیه ص ۱۰ حذف شده است.
در بخش دوم تغییراتی را ندیدم.
در بخش سوم در جدول ص ۵۸ تغییراتی صورت گرفته و فکر کنید ص ۶۱ در چاپ قبلی حذف شده و تمرین ۴ و ۵ ص ۶۷ چاپ قبلی حذف شده و مبحث سنجش حجمی اسید – باز به طور کلی حذف شده و چند حاشیه نیز حذف شده است .
در بخش چهارم ص ۹۵ و ۹۶ چاپ قبلی حذف شده اند.دفتر تألیف کتب درسی نیز اعلام نموده است:محتوای کتاب پیش دانشگاهی سال ۹۱-۹۲ متناسب سازی شده، بطوریکه چهار صفحه از محتوای کتاب کاسته شده است. موارد متناسب سازی شده شامل حذفیات زیر می باشد:
صفحه ۲۱ / شکل ۱۶ مکانیزم هیدروژن دار شدن اتن
صفحه ۵۸ / توضیحات زیر جدول
صفحه ۶۱ / فکر کنید
صفحه ۶۷ / بند ۵ همچون دانشمندان
صفحه ۷۷ / فکر کنید
صفحه ۷۹ و ۸۰ / سنجش حجمی اسید و باز
صفحه ۹۵ / سلول غلظتی
خداحافظ ای همنشین همیشه
متذکر شوم که تغییرات بالا در سال 91 صورت گرفته.
خداحافظ ای همنشین همیشه
تو این قسمت که مشخص کردم منظورش اینه که تو سال 90 اینطوری تغییر کرده ؟
در چاپ شیمی پیش دانشگاهی ۹۱ دربخش اول سازوکار هیدروژن دار شدن اتیلن حذف شده و یک جابه جایی در نوشتار مربوط به اثر غلظت در سرعت واکنش ص ۹ و ۱۰ چاپ ۹۰ صورت گرفته است و قسمتی از حاشیه ص ۱۰ حذف شده است.
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای همنشین همیشه
ویرایش توسط Ro.Architect : 18 خرداد 1392 در ساعت 19:33
[quote=ro.architect;47328]بله تغییرات شیمی شامل:
تغییرات جزیی در سه صفحه از کتاب شیمی ۱: دانلود تغییراتتغییرات جزیی در سه صفحه از کتاب شیمی ۳: دانلود تغییراتتغییرات فراوان در کتاب شیمی ۲: مشاهده تغییراتتغییرات کتاب شیمی ۴ (بررسی شده توسط آقای علی رضا تمدنی):در چاپ شیمی پیش دانشگاهی ۹۱ در بخش اول سازوکار هیدروژن دار شدن اتیلن حذف شده و یک جابه جایی در نوشتار مربوط به اثر غلظت در سرعت واکنش ص ۹ و ۱۰ چاپ ۹۰ صورت گرفته است و قسمتی از حاشیه ص ۱۰ حذف شده است.
در بخش دوم تغییراتی را ندیدم.
در بخش سوم در جدول ص ۵۸ تغییراتی صورت گرفته و فکر کنید ص ۶۱ در چاپ قبلی حذف شده و تمرین ۴ و ۵ ص ۶۷ چاپ قبلی حذف شده و مبحث سنجش حجمی اسید – باز به طور کلی حذف شده و چند حاشیه نیز حذف شده است .
در بخش چهارم ص ۹۵ و ۹۶ چاپ قبلی حذف شده اند.دفتر تألیف کتب درسی نیز اعلام نموده است:محتوای کتاب پیش دانشگاهی سال ۹۱-۹۲ متناسب سازی شده، بطوریکه چهار صفحه از محتوای کتاب کاسته شده است. موارد متناسب سازی شده شامل حذفیات زیر می باشد:
صفحه ۲۱ / شکل ۱۶ مکانیزم هیدروژن دار شدن اتن
صفحه ۵۸ / توضیحات زیر جدول
صفحه ۶۱ / فکر کنید
صفحه ۶۷ / بند ۵ همچون دانشمندان
صفحه ۷۷ / فکر کنید
صفحه ۷۹ و ۸۰ / سنجش حجمی اسید و باز
صفحه ۹۵ / سلول غلظتی
ببخشید یه راهنمایی می خواستم من کتاب شیمی برای سال های 85-86-87 به ترتیب برای سال های دوم و سوم و چهارم رو دارم من دانشجو بودم و انصراف دادم میخواستم برای کنکور 93 بخونم اکثر کتاب ها را جدید گرفتم میخواستم بدونم آیا تغییرات شیمی هم خیلی هست و باید از اول کتاب بگیرم
ویرایش توسط abolfazl717 : 17 مرداد 1392 در ساعت 18:41
تغییرات کتاب معمولا از نوع حذفه -بعید میدونم مطلبی اضافه کنن..شما ادبیات پیشدانشگاهی سال 91 و 90 رو بررسی کنید..نصف شده...در مورد تغییرات کتاب دوم و سوم میتونید کتابها رو از گزینه دو دانلود کنید و تغییرات رو بررسی کنید..کتابهای پیش رو هنوز نزاشتن
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)