00
دمت گرم
خوب کاری کرد
اگه این کارو نمیکردی پررو میشد دوباره تکرار میکرد
تازه اگه من بودم زنگ آخر گیرش می آوردم دوباره میزدمش
بعضی موقع خشونت لازمه
به هر حال اصلا عذاب وجدان نداشته باش و بدون و آگاه باش که دفعه ای دیگه جرات نداره نگاهت کنه
رمز عبورم رو به صورت رندوم عوض کردن
دوستان حلال کنید
اگه دوستان کاری یا پیامی داشتن پیشاپیش شرمنده
چون رمز عبورمو نمیدونم
خدافظ
آخخخخخخخخخخخ خدا خیرتون بده
آخه آخرین باری که دعوا کردم سوم راهنمایی بودم و یکی از بچه ها به مادرم بی احترامی کرد منم چنان محکم سرشو زدم تو دیوار که شکست....
باباش اومده بود مدرسه شکایت،ناظممون میگفت چرا زدیش از خجالت روم نمیشد بگم از دست آخر رفتم در گوش معلم علومم گفتم و سریع از دفتر رفتم بیرون(بس که خجالتی بودم)
بعد چند دقیقه باباش اومد بیرون صورتمو ماچ کرد و ازم معذرت خواست
بعدم پسرشو صداکرد وقتی اومد بیرون دیدم با دستش داره گونشو میماله(معلوم بود بدجور زده بود توگوشش!!!)
از اون موقع تصمیم گرفتم دیگه دعوا نکنم...
ولی خب وقتی مردم خودشون بیشعورند به من چه!!!!
اقا کار خوبی کردی حقش بود بچه پررو..........
ولی شماها عجب دل و جراتی دارین که دعوا میکنین من اگه یکی یه چیزی بهم بگه فقط با حرف جوابشو میدم اخرشم محلش نمیزارم همین
چه زیباست
اگر حاجت دلت..
با حکمت خدایت...
یکی باشد
الان مطمئنی چیزی ازت مونده؟؟یا از اون یکیتون؟؟؟والا این چیزایی که تو گفتی از 100تا فیلم اکشن هم اکشن تره....
ویرایش توسط soroush : 17 خرداد 1392 در ساعت 15:25
محسن داداش خیلیییییی باحالی!!
داداش من دوتا شخصیت دارم الان بهت میگن هر کدوم!!
شخصیت تخس و لجوج:
دمت گرم داداش خیلی کارت درسته به هر حال پیشی گفتن!! سومی گفتن!! نمیشه که هرکی هرجا هر حرفی بزنه!!
اون یکی:
از نظر اخلاقی که کارت درست نبود درسته اون اشتباه کرد ولی تو هم باید میتنستی خودتو کنترل کنی!!
عدالت میگه جفتتون مقصرید اون بیشتر!!
موفق باشی داووووووووووش!!
تو نقش اول این عاشقونه ای
من با تو گیشه ها رو فتح میکنم
دادا من اصلا به سن و سال کاری ندارم
اگه تو اون اتاق فقط مادوتا بودیم میذاشتم پای بچگیش ولی جلوی کل هم پایه هام این بی احترامی رو کرد
دوما من با تمام بچه های پایه های پایین تر دوستم مخصوصا سوما که دوسال به عنوان مسول انجمن باهاشون همکاری داشتم
خیلیاشون منو به اسم کوچیک صدامیکنن
ولی انقدر شعوردارن که کجا شوخی کنند
دوسال پیش تو اردو انجمن
وقتی خواب بودم گرفتنم بردنم انداختن تو حوض!!!!!!!!
نه تنها ناراحت نشدم بلکه خیلی هم با هاشون خندیدم ولی کسی که حد خودشو نمیدونه.....
چی بگم والا فک کنم بد زدمش....شاید درحد یه گوش کشیدن ادبش میکرد
شخصیت دومیه میگه دلیلات قانع کننده نیس!!
قرن 21 هستیم!!
شخصیت اولیه رو نظرش مصره!!
ولی داداش در کل یه حلالیت بطلب بنده خدا گناه داره!!
اون دنیا مهمتره ها!!
تو نقش اول این عاشقونه ای
من با تو گیشه ها رو فتح میکنم
آییییییییییییییی!یکی بیاد منو بستری کنه!!(دل نازکا نخونن):
بنده سرحرف میلاد جان تصمیم گرفتم ازون بنده خدا حلالیت بگیرم برا همین رفتم واسش کادو گرفتم 15000تومن!(تو عمرم واسه خودم انقدرخرج نکردم)
تصمیم داشتم بعد کنکور جلو بچه های پیش ازش معذرت بخوام.
بعدکنکور دیدمش صداش زدم،محل نداد.دوباره صداش زدم که برگشت و گفت گمشو پدر.....
حتما تا الان متوجه شدید که من رو پدرم خیلی حساسم(شایدبیشترازمادرم)به بچه هاگفتم ،گرفتن بردنش سالن اجتماعات(آخه یه سروگردن ازم بزرگتر بود زورم نمیرسید تنهایی ببرمش) و محاکمه اش کردیم{محاکمه یه مراسمه تو مدرسه ما که شامل یه قاضی،یه متهم،یه جلاد،یه مراقب ویک فیلمبرداروتسمه و دوربین،وبرای موارد ضروری یه سطل آبه!}
دست و پاشو با یه ریسه(ازین لامپ کوچیکا که توجشن تولد روشن میکنن)به ستون بستیم.مراقب رفت جای پریزو گفت اگر جیک بزنه دوشاخو میزنه توپریز تا شبیه کاج کریسمس بشه!!!(البته تحت هیچ شرایطی همچین کاری نمیکرد).فیلمبردار شروع به ضبط کرد منم واسش 35 تا بریدم...
5تایه اولو که خورد بهش 15تاعفو دادم(شد20ضربه)ومیخواستم بعد ضربه 15عفو کامل بدمولی توضربه 12-13بود که مراقب رفت دستو پاشو باز کنهگفتم چ شده؟اشاره به شلوار بنده خداکرد....طفلک خودشو خیس کرده بود...منم بخشیدمش و گفتم اگر دوباره به پیش دانشگاهیا بی احترامی بکنه فیلمشو پخش میکنیم(البته اون فیلم همونجا پاک شد،من قصد آبروریزی نداشتم).بعدم کادو رو پرت کردم روسینه اش و گفتم لیاقت نداره عین بچه آم باهاش برخورد کنم.....
البته این خودش نازک نارنجی بود وگرنه منو تا حالا یه صد تایی حد زدن،تازه خیسسم میکردن بعد میزدن اونم از طرف سگک ولی اینو ما با طرف تسمه اونم خشک و آروم زدیم...
نمدوم والا شاید به خاطر کنکوره،شایدم گرما،شایدم به خاطر کارخون دادنم که هی به مشکل میخوره،وگرنه من 5ساله یه پس گردنیم به کسی نزدم...چه برسه محاکمه،توتمام محکمه ها هم یا مراقب بودم یا فیلمبردار اگرم حاکم بودم بعد ترسوندن طرف عفو بهش میدادم.
قبول دارید این خودش تنش میخارید؟؟؟
ویرایش توسط Aphrodite-lover : 19 خرداد 1392 در ساعت 14:55 دلیل: جای میلاد نوشته بودم مهدی!
جلاد ، بداخلاق
بلف میزنی یا راست میگی؟
اگه واقعا اینطوری هستی که 100 رحمت به پسر خاله من
توبه کن پسر بد
خدا رحم کنه والا تو میخوای قاضی شی؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)