سلام
به نظرتون برای 93 کتاب ها دوباره عوض میشن ؟
راستی کتابایی که پارسال عوض شدن رو میشه بگین ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظرتون برای 93 کتاب ها دوباره عوض میشن ؟
راستی کتابایی که پارسال عوض شدن رو میشه بگین ؟
چون میخوام چندتا کتاب بخرم
میگم اگه بخرم دوباره تغییر کنه ضد حال میشه
بله تغییرات شیمی شامل:
تغییرات جزیی در سه صفحه از کتاب شیمی ۱: دانلود تغییراتتغییرات جزیی در سه صفحه از کتاب شیمی ۳: دانلود تغییراتتغییرات فراوان در کتاب شیمی ۲: مشاهده تغییراتتغییرات کتاب شیمی ۴ (بررسی شده توسط آقای علی رضا تمدنی):در چاپ شیمی پیش دانشگاهی ۹۱ در بخش اول سازوکار هیدروژن دار شدن اتیلن حذف شده و یک جابه جایی در نوشتار مربوط به اثر غلظت در سرعت واکنش ص ۹ و ۱۰ چاپ ۹۰ صورت گرفته است و قسمتی از حاشیه ص ۱۰ حذف شده است.
در بخش دوم تغییراتی را ندیدم.
در بخش سوم در جدول ص ۵۸ تغییراتی صورت گرفته و فکر کنید ص ۶۱ در چاپ قبلی حذف شده و تمرین ۴ و ۵ ص ۶۷ چاپ قبلی حذف شده و مبحث سنجش حجمی اسید – باز به طور کلی حذف شده و چند حاشیه نیز حذف شده است .
در بخش چهارم ص ۹۵ و ۹۶ چاپ قبلی حذف شده اند.دفتر تألیف کتب درسی نیز اعلام نموده است:محتوای کتاب پیش دانشگاهی سال ۹۱-۹۲ متناسب سازی شده، بطوریکه چهار صفحه از محتوای کتاب کاسته شده است. موارد متناسب سازی شده شامل حذفیات زیر می باشد:
صفحه ۲۱ / شکل ۱۶ مکانیزم هیدروژن دار شدن اتن
صفحه ۵۸ / توضیحات زیر جدول
صفحه ۶۱ / فکر کنید
صفحه ۶۷ / بند ۵ همچون دانشمندان
صفحه ۷۷ / فکر کنید
صفحه ۷۹ و ۸۰ / سنجش حجمی اسید و باز
صفحه ۹۵ / سلول غلظتی
متذکر شوم که تغییرات بالا در سال 91 صورت گرفته.
تو این قسمت که مشخص کردم منظورش اینه که تو سال 90 اینطوری تغییر کرده ؟نقل قول:
در چاپ شیمی پیش دانشگاهی ۹۱ دربخش اول سازوکار هیدروژن دار شدن اتیلن حذف شده و یک جابه جایی در نوشتار مربوط به اثر غلظت در سرعت واکنش ص ۹ و ۱۰ چاپ ۹۰ صورت گرفته است و قسمتی از حاشیه ص ۱۰ حذف شده است.
[qنقل قول:
uote=ro.architect;47328]بله تغییرات شیمی شامل:
تغییرات جزیی در سه صفحه از کتاب شیمی ۱: دانلود تغییراتتغییرات جزیی در سه صفحه از کتاب شیمی ۳: دانلود تغییراتتغییرات فراوان در کتاب شیمی ۲: مشاهده تغییراتتغییرات کتاب شیمی ۴ (بررسی شده توسط آقای علی رضا تمدنی):در چاپ شیمی پیش دانشگاهی ۹۱ در بخش اول سازوکار هیدروژن دار شدن اتیلن حذف شده و یک جابه جایی در نوشتار مربوط به اثر غلظت در سرعت واکنش ص ۹ و ۱۰ چاپ ۹۰ صورت گرفته است و قسمتی از حاشیه ص ۱۰ حذف شده است.
در بخش دوم تغییراتی را ندیدم.
در بخش سوم در جدول ص ۵۸ تغییراتی صورت گرفته و فکر کنید ص ۶۱ در چاپ قبلی حذف شده و تمرین ۴ و ۵ ص ۶۷ چاپ قبلی حذف شده و مبحث سنجش حجمی اسید – باز به طور کلی حذف شده و چند حاشیه نیز حذف شده است .
در بخش چهارم ص ۹۵ و ۹۶ چاپ قبلی حذف شده اند.دفتر تألیف کتب درسی نیز اعلام نموده است:محتوای کتاب پیش دانشگاهی سال ۹۱-۹۲ متناسب سازی شده، بطوریکه چهار صفحه از محتوای کتاب کاسته شده است. موارد متناسب سازی شده شامل حذفیات زیر می باشد:
صفحه ۲۱ / شکل ۱۶ مکانیزم هیدروژن دار شدن اتن
صفحه ۵۸ / توضیحات زیر جدول
صفحه ۶۱ / فکر کنید
صفحه ۶۷ / بند ۵ همچون دانشمندان
صفحه ۷۷ / فکر کنید
صفحه ۷۹ و ۸۰ / سنجش حجمی اسید و باز
صفحه ۹۵ / سلول غلظتی
ببخشید یه راهنمایی می خواستم من کتاب شیمی برای سال های 85-86-87 به ترتیب برای سال های دوم و سوم و چهارم رو دارم من دانشجو بودم و انصراف دادم میخواستم برای کنکور 93 بخونم اکثر کتاب ها را جدید گرفتم میخواستم بدونم آیا تغییرات شیمی هم خیلی هست و باید از اول کتاب بگیرم
تغییرات کتاب معمولا از نوع حذفه -بعید میدونم مطلبی اضافه کنن..شما ادبیات پیشدانشگاهی سال 91 و 90 رو بررسی کنید..نصف شده...در مورد تغییرات کتاب دوم و سوم میتونید کتابها رو از گزینه دو دانلود کنید و تغییرات رو بررسی کنید..کتابهای پیش رو هنوز نزاشتن
کتب شیمی 3 برای سال 92-93 تغییرات کلی خواهد داشت