من تابستون بعد کنکور هی کتاب خوندم..فلسفه و رمان و قیزیک و ....
فیلمم خیللی دیدم....
![]()
من تابستون بعد کنکور هی کتاب خوندم..فلسفه و رمان و قیزیک و ....
فیلمم خیللی دیدم....
![]()
صفحه ای دیگر از این عمر گذشت... ورقی باید زد...
راه مرا میخواند ...
جادّه مرا صدا میزند ...
بگذار بخواند! من كولهبار خويش را بستهام!http://blogfa.com/images/smileys/13.gif
پس ... قدم در راه خواهم گذاشت؛
پا به پای جاده خواهم رفت؛
همنفس با ثانيهها، خواهم دويد ...
و میدانم كه اين راه
راهی است پر از چاه،
پر از كوره راه،
پر از پستی،
پر از بلندی،
پر از فراز،
پر از نشيب ...
پر از عاشقی........................................ .............................
من که یک هفته از کنکور دادنم می گذره یه روز آرامش ندارم همش کار می کنم آخه داریم خونه رو تعمییر می کنیم
سلام خانمی شما یک قسمت دانلود کن ببین لذت میبری ... سریال فیلم قدیمی شده گذشت
بهترین انیمه ای که تا حالا دیدید چی بوده ؟
اگر هم دوست دارن بگین چه سبکی خوشتون میاد معرفی کنم خدمتتون
كلا همون يه قسمت هم زجره! من واسه همين تي وي اصلا نگاه نميكنم با سريالي كه كلش برپايه رابطه عاشقانه باشه به شدت مشكل دارم درواقع حوصله سربره
سريال هايي مث سوپرنچرال zoo فرينچ سوپرانسو ٢٤ suits ترودتكتيو لاست دكستر واكينگ دد فير د واكينگ دد بريكينگ بد فرار از زندان got هارور استوري و.... از اين سبك ها
منم TV نمیبینم خزه باوا
منظورم سبک ژانر بود نه سریال مثلا اکشن ... پلیسی ... تخیلی .... خب این سریالا تخیلی.اکشن.ماورطبیعه در نظر میگیریم
اکشن.تخیلی.هیجانی:
Attack On Titan
Akame Ga Kill
Tokyo Ghoul
Claymore
قهرمانانه.ماورطبیعه.طنز.گر هی.
One Piece
Fairy Tail
Naruto Shippuuden
مرموز.ماورای تفکر.هیجانی.شوکه کننده
Death Note
Code Geass
انیمه زیبا و خفن زیاد هست طوری که میخکوب میشی دوس داری بقیشو ببینی یک قسمت ببین حالا دت نوت یا اتک مطمئنم خوشت میاد![]()
خب سام سريالا رو بردم ديگه چون سبك تنها زياد پاسخ گو نيست
ممن ن دث نوت رو ديدم ولي نصفه حذبش نشدم يه چندتا انيمه ديگه هم حمله به تايتان ها اينم بهم دادن بازم حسم نكشيد كلا انيمه دوست ندارم اصلامانگاهم همين كميك چرا چون علاقه اي به زبونشون ندارم يه جورايي ازار دهنده هست برام اما انگليسي رو در واقع زبانتم قوي ميشه
شما باید به داستان و هیجان موضوع توجه کنید نه صرفا چون زبان ـش انگلیسی نیست حال نمیده ... این که دت نوت و اتک رو دیدین و جذب نشدین من اصلا درک نمیکنم یا خوشتون نمیاد یا با زبان مشکل دارین
منم اول که نگا میکردم میگفتم زبانش ر مخه ولی بعد مدتی زبانش ـون خیلی هم برام جالب شد و اصلا انیمه فقط ژاپنی نگا میکنم حس و حال خاصی داره
خب اگه بخوای فقط انگلیسی نگاه کنی انتخاب ـا محدود میشه و کلا باید یا تکراری ببینی یا منتظر سیزن جدید بمونی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)