پارسال که به بطالت گذشت....امسال پربارتره دارم یه کارهایی برای استقلال از خونه انجام میدم...مخ خانواده گرامی رو هم دارم میزنم اولین سفر مجردی رو با دوستام برم...زبان جدید یاد میگیرم و برنامه نویسی و نقاشی و ویولنمم که جای خود![]()
خدای من..
هر اتفاقی هم بیفته...
حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
محکم محکم دستمو بگیر خدا...
دلم برات تنگه...
محکم بگیر دستمو خدا....
خب درمش اسونه ارتباط با شخصيت غيرواقعي براي همه جذاب نيست حتي بعضي انيمشين هايي كه با كيفيت بسياربالا و بسيار شبيه ادم ساخته شده به عنوان فان و ديدن كنار خونواده يه انيميشن مث پاندابامزه است نه بيشتر
استان هاشون رو منكر نميشم قويه ولي بازم ريل تر دوست دارم تو سريال به خاطر محدود بودن بودجه امكانات و ... خيلي چيزا از هر چيزي نهايت استفاده رو ميبره حتي جنگي -رزمي هم تا حدود زيادي به هوش شخصيت ها متكي ولي اين انيمه ها فقط يكين ميپره تو هوا ميزنه يه كشوره از وسط نصف ميمنه
البته خودم طرفدار سريال هايي با تم ماورالطبيعه سوپر قهرماني و فانتزي هستم اما اين موضوع ها تو انيمه ديگه از حد خارج شده و انيمه ها به شدت طولاني هستن همين ناروتو رو اونجور كه من شنيدم اولين قسمت هاش ١٩٩٩ هنوزم مثل اينكه ادامه داره يا حتي خيلي طولاني تر وتسه اين داستانهاشون پايان بندي قشنگ و مناسب نيست چون يه بار خر تجهيزات و استديو ميكنن حالا تا اخر دنيا هي بساز!
البته تك قسمت هايي دارن كه بسيار قشنگن مثل مدفن كرم هاي شب تاب كه بسيار تاثيرگذاره و هربارم ببيني هم ن احساسات رو داري درواقع تو زمينه انيمه برخلاف سريال تو اين سبك خانوادگي عاطفي رومنسشو ترجيح ميدم چون نشون دادن اون حجم احساسات بدون صورت يه انسان واقعي( تو اين زمينه واقعا چهره انساني ثابت شده تاثير بيشتري داره) با موزيك ديالوگ و اتفاقات انتقال بدن كار بزرگيه كه البته تو اين زمينه سه يا چهارتا نظرمو جلب كرده
و زبانم مهمه از زيرنويس بدم مياد چون قطعا يه چندتا چيز رو از دست ميدي تو صحنه و زبانم عامل مهميه براي ارتباط حتي كسي اشنا نباشه يه سال سريال انگليسي ببين به صورت روزانه يكي دوساعت بعدش براش صحبت كردنه اشناتر ميشه خيلي از نكلمات رو تشخيص ميده ژاپني كلا زبانش نچسبه
خب البته سلايق بسيار متفاوته ولي انيمه حتي اون معروفا روببيني خوشت نياد چيز عجيبي نيست به هرحال تو كل دنيا هم به نسبت طرفدارهاش كمتره
پ.ن: house of cards رو ديدم فرند و بيگًبنگ رو دوست نداشتم از هر جدوم يكي دو قسمت
فیلم،پی اس 4،تلگرام،اینستاگرام،خواب، ذا
فیلم پی اس 4 تلگرام اینستاگرام،خواب،غذا
به همین ترتیب
بای بکس
باشگا + زبان هندی و ترکی استانبولی + کتاب لغت 1100 + کلاس طراحی
و مهم تر از همه اینکه طبق عرف کنکور از اونجایی که هر کنکوری بعد از کنکور احساس میکنه برا خودش یه پا مدرس میباشد منم مستثنی نمیباشم و همین احساس بم دست داده و در حال تهیه ی یه سری جزوه ی تدریس برا خودمم ...
ما که تا همین امروز مجردی شمال بودیم ( 6تا کنکوری 95 ) الانم برنامه دارم واسه catia و زبان و بدن سازی . فیلم و بازیم که جای خود داره![]()
.Human, Developer, Innovator
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)