There is enough light for one who wants to see
کار کردن که عار نیست منم تابستون به عنوان یه کار نیمه وقت از صبح تا بعد از ظهر میخوام تراکت پخش کنم
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
تنها راه ممکن اینکه تا جمعه امام زمان ظهور کنه..
الکی گزینه ها چرت نزن بدتر میشی همه گزینه ها یک اندازه تو کنکور،باورت نمیشه برو خودت بشمار
برو سر جلسه هرچی بلدی بزن...بالاخره 13 سال درس خوندی دو تا دونه تست که تو ادبیات دینی میتونی بزنی ...همینو بزن بعدش یا برو کلتو تیغ کن برای سربازی یا بعد از یک هفته استراحت بشین برای سال بعد جدی بخون.
یکسال دیگه وقت داری
البته بنظر من دینی پیش و قرابت معنایی تو همین هفته میتونه نجاتت بده باور کن ولی ظاهرا قصد خوندن نداری
جمعه صبح جاده نظامی....
...کز سنگ ناله خیزد روز اعلام نتایج!
A SONG OF ICE AND FIRE
A SONG OF ICE AND FIRE
من برای پاسخگویی به تست ها سیستم پایه 1-3-2-4 رو پیشنهاد میدم ... موقع حمله به 3-3-4 و موقع دفاع تبدیلش کنید به 2-3-5
موفق باشید !!!
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
ویرایش توسط Sajjad.SK7 : 21 تیر 1395 در ساعت 21:55
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
آب ببر به طور نا محسوس بریز رو پاسخنامه
یک نفر کنار کولر بوده مسئول اونجا خواسته آب بریزه تو کولر رو برگه این میریزه جدا از این دعوایی که میکنه نتیجش میاد و با همون نتیجه انتخاب رشته میکنه!
There is enough light for one who wants to see
ویرایش توسط golbargsima : 22 تیر 1395 در ساعت 02:27
بمونید برا سال بعد به جا این کارا. من نمیدونم گیربم شانسیم یه چیزی زدین انتظار دارین که مثلا رشته خوب قبول شین؟!!!! یا دنبال دولتی رشته خوبین؟؟اگه ازاد میخوای بری که بدون کنکور بهتر نتیجه میگیری برو اونارو. ولی به نظر من از الان همت کن بشین سال بعد شما پسری رشته خوب خوندن وضعیت زندگیتو زیرو رو میکنه پس نزارید بعدا پشیمون شید قدر این روزارو بدونید. درس خوندن اولش سخته استارتشو که بزنی تا تهش میری. مث من که از شنبه دلم تنگ میشه برا کتابایی که امسال واقعا عاشقشون شدمو نمیدونم از شنبه چیکار کنم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)