خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اشتباه من رو نکنید!!!

سلام به همه
      بنده از قبل یکسالیه مطالب انجمنو زیر نظر داشتم ولی توفیق نشد چیزی بنویسم توی اولین مطلبم میخوام از تجربم برای دوستان تا همچین اشتباهی یه وقت نکنن
      من دیروز بدون استرس رفتم تو حوزه و شروع کردم به زدن سوالات
      عمومی ها که تموم شد مطمین بودم رتبه عمومی هام زیر ۵۰۰ میشه ٬ایناست:
      ادبیات ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      خیلی خوشحال شدم رفتم سراغ اختصاصی و اول زیست ،زیست رو طبق معمول خوب زدم و ۷۵٪
      دیگه خیلی بیشتر خوشحال شدم رفتم سراغ شیمی و تا سوال ۱۹ رسیدم ۱۶ تا زده بودم ساعت رو نگاه کردم دیدم ۱۱.۲۵ هست من قرار بود ۱۱.۴۵ شیمیو تموم کنم برم سراغ ریاضی که خیلی کار کرده بودم به خیال اینکه پایان ۱۲.۴۵ هست چون کانون پایان ۱۲.۴۵ بود ولییییی بعد کنکور یادم افتاد ۸.۳۰ شروع میکرد و امتحانات جامع که ۸ اورده بود رو من شرکت نکردم ...
      حالا خدا رحم کرد من از مراقب جهت اطمینان پرسیدم و قبل اینکه چیزی بگه گفتم ۱۲.۴۵؟ گفت نه ۱۲.۱۰ من دیگه کپ کرده بودم
      همونجا بود که شیمی پیش که خیلی کار کرده بودمو ول کردم و رفتم سراغ ریاضی خو فیزیک تند تند بدون تمرکز سعی کردم چندتا بزنم و اینطور شد که تهش بدجور خراب شد
      حالا به نظرتون با درصدای زیر میشه به رتبه ۲۰۰۰ منطقه ۲ فکر کرد؟
      دب ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      ریاضی ۱۷
      زیست ۷۵
      فیزیک ۱۰
      شیمی ۳۲

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      زیستت کار ریاضی فیزیکتو راه میندازه

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina0935 نمایش پست ها
      سلام به همه
      بنده از قبل یکسالیه مطالب انجمنو زیر نظر داشتم ولی توفیق نشد چیزی بنویسم توی اولین مطلبم میخوام از تجربم برای دوستان تا همچین اشتباهی یه وقت نکنن
      ادبیات ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      دیگه خیلی بیشتر خوشحال شدم رفتم سراغ شیمی و تا سوال ۱۹ رسیدم ۱۶ تا زده بودم ساعت رو نگاه کردم دیدم ۱۱.۲۵ هست من قرار بود ۱۱.۴۵ شیمیو تموم کنم برم سراغ ریاضی که خیلی کار کرده بودم به خیال اینکه پایان ۱۲.۴۵ هست چون کانون پایان ۱۲.۴۵ بود ولییییی بعد کنکور یادم افتاد ۸.۳۰ شروع میکرد و امتحانات جامع که ۸ اورده بود رو من شرکت نکردم ...
      حالا خدا رحم کرد من از مراقب جهت اطمینان پرسیدم و قبل اینکه چیزی بگه گفتم ۱۲.۴۵؟ گفت نه ۱۲.۱۰ من دیگه کپ کرده بودم
      همونجا بود که شیمی پیش که خیلی کار کرده بودمو ول کردم و رفتم سراغ ریاضی خو فیزیک تند تند بدون تمرکز سعی کردم چندتا بزنم و اینطور شد که تهش بدجور خراب شد
      دب ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      ریاضی ۱۷
      زیست ۷۵
      فیزیک ۱۰
      شیمی ۳۲
      زیستت وعمومی ها خیلی بالاست احتمال زیادمیشی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با این درصدتا رتبم تو منطقه 3 چند میشه
      ادبیات 58
      عربی 60
      دین 69
      زبان 36
      ریاضی 53
      فیزیک 50
      زیست 58
      شیمی 61

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بین 200 تا 300
      کجای گیلانی منطقه سه؟
      منم گیلانم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به همه
      ادبیات ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      دب ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      ریاضی ۱۷
      زیست ۷۵
      فیزیک ۱۰
      شیمی ۳۲
      شما متاسفانه بدشانسی بدی آوردی و دلیلش عدم آگاهی هست.
      معدلت چنده؟ اگر بالای ۱۹ باشی و این درصدها رو بیاری به نظرم بعید نیست زیر دو هزار بیاری. درصد عمومی ها کاملا کافیه هر چند ای کاش زبان رو بالاتر میزدی درصد زیست عالیه . شیمی بدک نیست ولی ریاضی و فیزیک کار رو خراب کرده. از صمیم قلب آرزو میکنم رتبه ی خوبی بیاری چون مشخصه زحمت کشیدی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.mmt نمایش پست ها
      با این درصدتا رتبم تو منطقه 3 چند میشه
      ادبیات 58
      عربی 60
      دین 69
      زبان 36
      ریاضی 53
      فیزیک 50
      زیست 58
      شیمی 61
      نگفتی معدلت چند هست؟ با فرض اینکه معدلت بالای هجده باشه و این درصدها رو بیاری ضمن اینکه متاسفانه زبان رو کم زدی ولی چون اختصاصی ها رو تو یه رنج و همگی رو حداقل پنجاه زدی بهت تبریک میگم با همین درصدها به احتمال زیاد رتبه ات زیر پونصد منطقه سه میشه که در اینصورت برای دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه گیلان و حتی دانشگاه تهران شانس داری. امیدوارم رشته محل مورد علاقه ات رو قبول بشی
      ویرایش توسط mortezanasser : 26 تیر 1395 در ساعت 21:09

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ممنون
      الحمدالله خوبه معدل

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام به همه
      ادبیات ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      دب ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      ریاضی ۱۷
      زیست ۷۵
      فیزیک ۱۰
      شیمی ۳۲
      سلام .خدایی دمدگرم
      میشه بگی چجوری و از کجا خوندی ؟
      بخدا هر چی بگی میرم همونو میخرم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.. نمایش پست ها
      سلام .خدایی دمدگرم
      میشه بگی چجوری و از کجا خوندی ؟
      بخدا هر چی بگی میرم همونو میخرم
      داداش همش هم انتخاب منابع نیست ! خیلیا با منابع محدود خوندن و بهترین رتبه ها رو اوردن

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام به همه
      ادبیات ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      دب ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      ریاضی ۱۷
      زیست ۷۵
      فیزیک ۱۰
      شیمی ۳۲

سلام بله احتمالش بالای 90 که شما 2000 منطقه 2 رو بیارین زیست و عربی تون خیلی بالاست درصدای پاینو پوشش میده جای نگرانی نیست

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درسته
      حالا که ما هم چیزی نشدیم ههه تا نتایج بیاد
      ولی منابع زیست امرایی بعلاوه تست نشر الگو و گاج و قلم چی دشوار مشوار و اشتباهات متداول بعلاوه دوتا زیست تصویری و یسری چیزای دیگه برای زیست باید تحلیل کنی و حمت بکشی و حتی منابعتم کم نباشه اینایی که میگن از هرکدوم یکی اطلاعات زیستیشون کم میمونه
      یه چندنفری خصوصی برای زیست گفتند جکار کردم منم کامل بهشون گفتم چکار کنن حتی ۱۰۰ هم بزنن
      شیمی فار بگیر
      ریاضی خط ویژه
      فیزیک گاج
      ادبیات نشرالگوجدا و جداو کامل
      عربی گاج
      دینی گاج خط ویژه بعلاوه ایات و نکات
      زبانمخودم خوب نبودم ولی خط ویژه بعلاوه درک مطلب کیاسالار کمکم کرد خیلی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما چقد منابع پر اسم و رسم داشتین اکثرتون<br>حالا منابع من:ِِِDD<br>ادبیات جامع سبز چاپ 91<br>عربی ایادفیلی چاپ 87 !<br>دینی گاج نقره ای 93<br>زبان خیلی سبز 88 !<br>زیست های خیلی سبز چاپ 89 (البته برای قوی کردن مفهوم خوبه ولی زیاد به درد کنکور نمیخوره و اشتباه کردم البته چاپ من قدیمی بود)<br>شیمی مبتکران 87 !<br>ریاضی خیلی سبز 94<br>فیزیک کتاب درسی !!!!!!!<br>درصدام هم شد ادبیات 60 عربی 95 دینی 90 زبان 68 زیست 68 شیمی 82 ریاضی 45 فیزیک 33<br>من احتمال اشتباه تورو میدادم برا همین همه کنکورامو از ساعت 7.30 تنظیم میکردم. الان چیکاره ای؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

دب ۸۴
      عربی ۸۰-۸۴
      معارف ۷۲
      زبان ۶۴
      ریاضی ۱۷
      زیست ۷۵
      فیزیک ۱۰
      شیمی ۳۲
      یه سوال اساسی :
      از کجا این همه روی درصدات (که یه خورده تخیلی میزنه اما ما میگیریم درست) مطمئنی؟ نصف دبیرا روی کلید هایی که دادند اختلاف نظر دارند . سر زیست تک و توک پیش میاد که از کلید های 20-25 نفره ، بالای 10 نفر روی یک گزینه اتفاق نظر داشته باشند. ایشالله فردا هم که کلید های سازمان سنجش میاد . پس این همه اطمینان از کجاست؟

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما یا زمینه مناسب داشتین یا کتب دیگری
      البته میشه با کتابای معمولی هم بهترین نتایج رو گرفت و منکر این قضیه نشدم و حتی کتاب زیست امرایی محدود افراد میشناسن اما قبول ندارم با مبتکران ۸۷ بخوای شیمی ۹۵ رو بزنی چون تو همین قضیه کاسه ای زیر نیم کاسه هست چون اگر حذفیات کتب پارسال کمک درسی و حذف کنی و خیلی هم قوی باشی ۸۰% شیمی میزنی چه برسه به ۸۷ که فکر کنم اون موقع شیمی جمع و تفریق داشت تو مسایلش فقط و طبق گفته های دبیرمون سوالای کنکور شیمی از ۸۸ به بعد تغییر اساسی کرد
      در ضمن ما فقط بنده ی خداییم و هیچ کاره دوست عزیز
      موفق باشید اقای دکتر

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن