ادبیات و دینی رو میتونید در حد بیست ،سی درصد بزنید من سال قبل که هیچی نخونده بودم در همین حد زدم،فیزیک پیش رو هم اگه میتونید یه نگاه به فرمولاش بندازید. به نظرم ادبیات و دینی اصلا شانسی نزنید چون با دقت میتونید یه چندتا سوال درست جواب بدید.
ادبیات و دینی رو میتونید در حد بیست ،سی درصد بزنید من سال قبل که هیچی نخونده بودم در همین حد زدم،فیزیک پیش رو هم اگه میتونید یه نگاه به فرمولاش بندازید. به نظرم ادبیات و دینی اصلا شانسی نزنید چون با دقت میتونید یه چندتا سوال درست جواب بدید.
ویرایش توسط پاییز : 22 تیر 1395 در ساعت 08:36
اولا اینکه صفر صفر نیستید یعنی هیچکس صفر صفر نیست شما اگه دبیرستانو گذرونده باشی یه چیزاییی بلدی. همین الان بشینید دینی چندتا درس بخونید یا مثلا ادبیات در حد حفظی ها که میتونید یا مثلا لغات زبانهمین که تو هر کدوم ده درصد هم بزنید خوبه؟؟؟؟با امروز سه روز وقته؟؟؟؟
و اینکه معلم ریاضیم میگفت اگه هیچی نمیدونید یا اونقدر بد خوندید که احتمال اشتباه زدن و درصد منفی اوردن هست
می تونید برید پاسخنامه رو صفر بدید بیاید بیرون.تازه مثال هم میزد برامون.دو تا دختر این کارو کردن نمیدونم تو کدوم رشته بودن ولی رتبشون به پیام نور رسیده.اخرم پیام نور قبول شدن.به نظر من اینکه همه رو صفر بدی نفر اخر نمیشی.یه روش هایی مثل اینکه همه گزینه ها 3 بزنی و اینا من شخصا قبول ندارم.کنکوره بابا بازی که نیست.یهو دیدی منفی در اومد؟؟؟؟شانسه دیگه خبر نمیکنه
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
ویرایش توسط comet97 : 22 تیر 1395 در ساعت 09:35
کاملاااااااااا موافقم..... یعنی چ شانسی.... شانسی منفی میشه بعدش رتبه رو داااااااااااااااغوووووووو ووووووون میکنه یعنی داغون ب معنای واقعی... هرچی بلد بودی فقط بزن والبته مطمئن...
دانشگاه خبری نیس برادر من. مگر اینکه هدف فقط ی مدرک خشک وخالی باشه... ک ماشالله این همه رشته های بدون کنکور...
هرچند واقعا پشت کنکوری بودن سخته....
اصل مشابهت بعضی جاها جواب میده
تو گزینه ها بگرد اشتراکاشونو پیدا کن بعد اونی که بیشترین اشتراکو داره بزن
دوست عزیز برو سرجلسه از اول تا آخر دفترچه رو هر چی بلدی جواب بده و اصلا شانسی نزن! اگر با دانشگاه آزاد رفتن مشکلی نداری راحت میتونی یه رشته ای قبول بشی نیازی به سردرگمی نداره. تازه پذیرش بدون کنکور هم هست مهر ماه و بهمن ماه هر سال دانشگاه آزاد بدون کنکور پذیرش داره البته واضحه که شامل رشته محل های پرطرفدار نمیشه. با کار کردن میشه شهریه ی آزاد رو جور کرد مثلا تدریس خصوصی درس های دبیرستان . به نظر میرسه جنمش رو داری فقط اعتماد به نفست رو از دست دادی و دچار استرس شدی که درکت میکنم. ظاهرا ساکن دروازه شمیران تهران هستی بگو به چه رشته ای علاقه داری تا بهتر بشه راهنمایی کرد. در ضمن سعی کن سمت سیگار و مشرووب نری که سلامتیت به خطر نیوفته
ویرایش توسط mortezanasser : 24 تیر 1395 در ساعت 23:43
عزیزم برو سوالای عمومی کنکور ریاضی رو حل کن
یا کنکور پارسال
کم کمش 25 درصد میزنی عمومیا رو
یه سری چیزا ثابته
اگه زیست جمعبندی مهر و ماه رو بخونی ضرر نکردی
من که سوالای ریاضیا رو حل کردم
با اینکه واقعا چیز زیادی نخوندم عالی حل کردم
تو باید از درونت بفهمی که می تونی
اگه هیچ کس دیگه ای بهت اعتقاد نداشته باشه ، تو باید به خودت اعتقاد داشته باشی
سلام به همگی
راستیتش من خودم دانشجو مهندسی برق دانشگاه شیرازم ولی این جمعه گفتیم بریم کنکور تجربی بدم و یه هفته بیشتر نخوندم درصدام هم این شد به نظرتون رتبم تو منطقه یک چند میشه و کجاها قبول میشم
ریاضی 70
فیزیک 66
شیمی 30
ادبیات 24
زبان 28
دینی 0
عربی 0
زیست 0
زمین 0
به تخمین رتبه های قلم چی میشه اطمینان کرد
تخمین رتبه ی کانون خوبه حدودا همون میشه. اون درس هایی رو که صفر زدید جریانش چیه؟ زیست یه چیزی ولی عربی که دو سه تا سوال ترجمه رو همه میتوونن جواب بدن معارف هم که با معلومات عمومی میشه چند تاش رو جواب داد. ریاضی و فیزیک رو خوب زدید شیمی بد نیست . اون درصدهای صفر(بجز زمین شناسی) تراز رو نابود میکنه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)