باسلام خدمت تمام عزیزان کنکوری96 باتوجه به این که آلامشکل مالی زیادی امسال داره احتمال اینکه فیلمابراکنکور96ضبط بشه کمه پس بهتره فعلابافیلمای سال قبل پیش برین چون ممکنه عقب بیفتید موفق باشین
باسلام خدمت تمام عزیزان کنکوری96 باتوجه به این که آلامشکل مالی زیادی امسال داره احتمال اینکه فیلمابراکنکور96ضبط بشه کمه پس بهتره فعلابافیلمای سال قبل پیش برین چون ممکنه عقب بیفتید موفق باشین
نمیشه کمپین کمک به آلا زد؟ نفری 5 تومن زیاد نیست ولی اگه تعداد زیاد باشه میتونه کمک کنه بهشون
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
کـاش روزیــــــ آیــــــد کــــــِ دلــــــم هیــــــچ تَـمنــــــایی نکُنــــــد...
فیلم واسه یه مبحث خاص خوبه.مثلا واسه تکواژ و واج.یا استوکیومتری.یا انتگرال......نه به این صورت.
.
.
.
.حتی واسه همون مبحثم بعدا باید از رو کتاب تست تست کار کنی که از واجباته
دبیرستان شریف خودش از بچه هاش کلی پول میگیره که معلمایی با اون کیفیت رو تا ساعت 6 , 7 بعد ازظهر نگه میداره که هم درس میدن هم فیلم برداری میکنن سایت الاء هم برا تبلیغ زدن نمیگم بده خیلی هم خوبه من خودم یکم ازش استفاده کردم ولی این یعنی چی که همایش شیمی نصفه کاره تموم میشه یا بعضی درسا چند جلسه اخرش نیست
There is enough light for one who wants to see
...Chemistry : Chem is Try
به امید خدا ضبط میکنن ولی اگر نشد دو درس پرطرفدار یعنی شیمی و عربی تغییرات خاصی نداشتن و مشکلی نیست که از فیلمای سال پیش استفاده کنیم.
There is enough light for one who wants to see
ایشون شمارع ای دارن؟کدوم مدارس مشاوره میدن...بنده دنبال مشاورم...هرکس یه چیزی میگه...ولی گفتن بهم برای پیش دنبال یک مشاور قدرباش که خوب برنامه بده...برای خواهرم پایش قویه وتیزهوشنانیه...مشاور پیدانمیکنم؟به نظرتون مشاورین مدارسی مثل علامه حلی وانرژی اتمی خوب هستن؟دنبال مشاوران نامدارنیستم بیشتر فکرمیکنم مشاورین مدارس تاپ خوب باشن
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)