There is enough light for one who wants to see
نگفتم استفاده نکنید
نگفتم پول ندید فقط میگم از لحاظ پول غنی هستن و نیازی ندارن شما باید برید نفر اولی که این تاپیک رو زده وابسته به آلاء ست من هر روز به سایت الاء سر میزنم کجاش گفته که ما دیگه نمیتونیم فیلما رو ضبط کنیم فقط گفتن برا حمایت کمک مالی کنید که الان هر سایتی اونو نوشته
کامل نبودن بعضی درساشون هم یکی از نقصاشه
چرا اینجا گفته که 200 میلیون بدهی دارن
یک خواهش آلاء - ما رو فراموش نکنید | مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
من تا به حال ندیده بودم
شاید راست بگن نمیدونم به هر حال از ما که گذشت منم به اندازه ای که فیلم گرفتم خرج کردم 50 تومن فقط پول سرویس اینترنت دادم به نظرم باید برن با شاتل قرارداد ببندن اون موقع هم شاتل خرید سرویساش میره بالا هم اینا حامی دارن الان سایتای کاپ و نماوا و چندتای دیگه رفتن زیر چتر شاتل
سلام خدمت همه دوستان
اینکه بعضی ازدوستان نظرشون اینه که مبحثی کارنمیکنن وکلی فیلم میزارن باید بهشون گفت هرکسی برحسب بودجه بندیه خودش میخونه ومدیران الا کف دست بونمیکنن که کدوم دانش اموز کدوم مباحثومیخونه وهمون قسمت ها روبزارن .
نکته دوم اینکه الا دربحران مالی قرارگرفته چون باکیفیت عالی دارن تدریس میکنن واینودرنظربگیرید بصورت کاملا رایگان پس قرارگرفتن دراین برهه مالی چیزعجیبی نیست .
نکته سوم دانش اموزایی که دارن دردبیرستان صنعتی شریف درس میخونن درسته هزینه میکنن ولی مابایدممنون خودشون وخانواده هاشون باشیم که چنین اجازه ای میدن باهزینه ای که دارن انجام میدن کنکوریای دیگه هم بخوان استفاده کنن.
ازهمه مهم تراینه که سایت برای ماست ٬عامل پیشرفت ماست ومابایدبرای خودمون برای اینده کشورمون کمک کنیم حالا هرکس درحدتوانش هرمبلغی که میتونه بده حتی ۲۰۰۰تومن بیاد وکمک کنه بلکه مشکل حل بشه و این سایت فعالیت خیرخواهانش ادامه داشته باشه برای سنوات اینده کنکوریای اینده ان شاءالله .
دوستان میتونید ازاین قسمت به سایتمون کمک کنیم.حمایت مالی از آلاء ( دونیت به آلاء )
همین افشار که دوستمون گفت alirezael.ir
امیر دیبازر برنامه سازی و برنامه ریزی دیبازر - صفحه اصلي
ایمان سرورپور
و...
مهم مشاور نیس مهم خودتی
There is enough light for one who wants to see
...Chemistry : Chem is Try
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)