درود ، می خواستم ببینم که بچه هایی که در کرج رتبه شدن از کدوم دبیرا و اموزشگاه ها استفاده کردن؟ سپاس
درود ، می خواستم ببینم که بچه هایی که در کرج رتبه شدن از کدوم دبیرا و اموزشگاه ها استفاده کردن؟ سپاس
سجاد صادقی زاده که تقریبن همه باید بشناسنش رتبه 1 ریاضی سال 92 بود که فقط از دبیر های مدرسشون ( یعنی شهید سلطانی) استفاده میکرد . تو کرج برای رتبه برتر شدن باید مدرسه تیزهوشان قبول شی یا اینکه خودت تلاش کنی . موسسه خوبی تو کرج پیدا نمیشه . موسسه اعتماد بد نیست .
سپاس. نمی دونم شما کرج هستی یا نه ولی یک گروه مشاوره ای در چهار راه طالقانی هست به نام اسکندری که دی وی دی اموزشی با مشاوره و برنامه ریزی داره خودمم مدرسه نمونه هستم چمد تا دانش اموز هم با تراز 8000 قلم چی دارن اون جا درس می خونن به نظرتون میشه اعتماد کرد؟
دوست من لااقل از جانب کسی دروغ نگید که طرف نباشه و نتونه جواب بده
11 تا کتاب تست برای ادبیات!؟!
WTF ؟
حالا برای ریاضی با توجه به رتبه یک بودن و درصد 96 ایشون تو ریاضی و صد البته تعدد دروس ریاضی کاملا قابل قبوله اما کلا 11 تا کتاب تست برای ادبیات داریم تو بازار؟ من تاجایی که میدونم گاج و خیلی سبز و مهروماه الگو کتاب دارن به صورت جامع
زشت اینکارا برادر ... خیلی زشته که یکی رو خراب کنی
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
11 تا کتاب برای ادبیات زدن ، خدایی پیش خودت ما رو چی فرض کردی؟
توهینی نکردم ، اینجا بخش پیغام بازدید کننه پروفایل یا پیام خصوصی نیس که بگی ناراحتی نخون ، اینجا بخش تالار گفت و گو هستش من میتونم هر پستی رو بخونم و هرکدوم رو که عشقم کشید نقل قول کنم
نه ممنون اگه کتاب هاشم بلدی برای خودت نگهش دار ، نخواستیم
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
ولی واقعا ازتعدد کتاباشون خبر ندارم...ولی ۱۱تا طبیعی نیست من ادبیات ۷۶زدم با گاج والگوهمین...
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)