خوندن دین و زندگی ور تابستون رو هیچکس تایید نمیکنه چون احتمال فراموشیش زیاده !
اینی که میگم حرف من نیست
حرف اقای دکتر اشاره یکی از مشاورای خیلی خوب یاران
ایشون تو همین سایت هم هستن و یه تاپیک پرسش و پاسخ براشون هست
بنا به توصیه های ایشون تابستون خودتو صرف دروس تحلیلی کن ! نه توصیفی
دروس توصیفی لزوما عمومی ها نیستن بلکه یه سری دروس مثل قرابت معنایی و عربی و اینا تحلیلی حساب میشن اما تاریخ ادبیات و دینی و حفظیجاتی ک به تحلیل و اینا نیاز ندارن توصیفی ان
وقتتو رو اینا نذار چون تا اخر کنکور یادت میره! بهتره بشینی قشنگ اختصاصیا و تحلیلیا رو بخونی تا با دوره ها و تست زدن اواسط سال پایه ت خیلی خوب باشه
1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
همش بستگی به خودت داره یعنی باید ببینی تو هر درس تو چه شرایطی هستی .
برای مثال مثلا من خودم عربیم خوبه تو تابستون اصن نخوندم و بعد عید خوندمش ولی خیلیییی خیلییییی زیاد ادبیاتم ضعیف بود واس همین عوض اینکه تو تابستون الکی وقتمو واس عربی بذارم تایم ادبیاتمو زیاد کردم تقویتش کردم. این اصلا مهم نیست که تو تابستون کل درسا پایه تموم شه این مهمه که نقاط ضعف درسیت کاملا حل شه در مورد دینی و گرامر زبان هم به نظرم از همون مهر شروع کنی کافیه واست. البته اینا نظر منه موفق باشی![]()
سلام ساعت مطالعه 8-9 ساعت خستت میکنه اما اگه میخوای زیاد کنی بعد ماه رمضان 5دقیقه5دقیقه زیاد کن اونم یه روز در میان (اگه خیلی زیاد زود خواستی )
2-دینی فعلا زوده زبانم اگه قبلا کلاس رفتی نخون املا رو هم زوده به نظر من این تابستون تمرکزت رو رو اختصاصی و رفع اشکال پایه بزار تو عمومی بیشتر رو فهم ادبی و عربی کارکن مثلا اگه میخوای خوب کار کنی برو حافظ بیتشو بزار جلوت و ارایه و مفهوم و کلا چیزای زبانی رو کار کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)