سلام...راستش من دارم میرم قلم چی ازمونا رو میدم..ولی خیلی رو مخمه...اصلا نمیتونم اون جور که باید و شاید و اون جوری که مد نظرمه بتونم درسا رو کامل بخونم...احساس میکنم اگه از برنامه ی قلم چی جدا شم و بعد از عید برم ازمونا رو بدم خیلی بهتره واسم چون الان مثلا من یه مبحثایی که اصلا حتی قصد خوندنششونو ندارم مجبورم بخونم و این جوری مجبورم خیلی سریع مثلا 80 درصد حجم درسی رو بخونم در ضورتی که به 20 درصدش هم اون جور که باد و شاید به تسلط نمیرسم ولی اگه از قلم چی جدا شم اولا مباحثی که خیلی مهمه و میدونم که میتونم تستاشو بزنم تو کنکورو میخونم و مطمئنم سوال میاد ازش و روش تمرکز بیش تری میکنم تا کامل به تسلط برسم و ثانیا از اینهمه استرس و اضطراب ازمونا و جو سنگینش خلاص میشم....مثلا من ترازم خراب شه تا چند روز نمیتونم درس بخونم!!!!!کلا دالرم از قلم چی زده میشم دیگه چون توی دو هفته هیچ کار چاقی نمیشه انجام داد با این همه مبحث که مورد سواله...اینم اگه از برنامه اش جدا شیمثلا تا عید دیگه ایستگاه جبرانی نداره و توی عید هم وقتی برای جبران نمیمونه!!!خلاصه احساس میکنم هر چی میخونم اب میکوبم تو جوبن!!!مجبورم تند تند مباحثو بخونم و انگار هیچی نخوندم؟؟!!!چیکار به نظرتون؟!!