نوشته اصلی توسط
setareh60
سلام عزیزم...
اول از همه بخاطر اینکه این همه به فکر آینده درسیت هستی تحسینت میکنم و آرزوی موفقیت برات دارم و خیلی خوبه که از همین الان به فکر برنامه ریزی برای درسات هستی چون کنکور شما ممکنه شرایطش بازهم تفاوت داشته باشه... دختر من هم تقریبا همسن شماس با این تفاوت که اون امسال میره پایه نهم... در مورد خوندن کتابای سال دوم بهتون بگم که با توجه به این پیش نویس هایی که لینکشو گذاشتی تغییرات زیاد داشته و کلا بودجه بندی مباحث هم تغییر کرده ولی در کل مفاهیم توی دروس زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی تغییر نکرده ولی زبان با توجه به تصمیمی که گرفته شد قرار شد کلا تغییر کنه که نهایتش شما همون گرامر و دامنه لغاتت که خوب باشه مشکلی پیش نمیاد... توی دروس دیگه که گفتم مثلا شیمی یه سری از مباحث سال اول یه سری سال دوم و وحتی سال سوم و پیش هم آورده شده پس نمیشه گفت که با خوندن شیمی اول دبیرستان میتونی الان همه محتوای کتاب دهم رو متوجه شد... من بهت یه پیشنهاد میدم حالا اجرا کردنش با خودته.. اول همین پیش نویسارو دانلود کن و بخوون و بعد کتابای درسی دبیرستان رو هم دانلود که یا میتونی از کسی بگیری و مباحثی رو که شامل کتاب دهم میشه مرور کن.. من یه نگاه که کردم و مقایسه کردم از هر پایه دبیرستان یک سری مباحث رو توی دروس دهم لحاظ کردن پس لازمه که همه کتابای دبیرستان الان رو بررسی کنی.. چیزی که من خودم الان میبینم با توجه به اینکه دخترم سمپادی هست و یه سری کتاب تکمیلی دارن بعضی از مباحثی رو که من الان دارم برا کنکور میخونم اونا هم تا حدودی خلاصه تر و بعضی مباحث رو دقیق خوندن حتی برام ممکنه توضیح هم بده.. ریاضی رو میتوتی شروع کنی و بخونی تا مهارتت توی حل مساله بیشتر بشه...
امیدوارم که راهنمایی کرده باشم...