سلام دوستان میخواستم بدونم در کنکور چند درصد سوالات مشابه یا عین سال پیش هستند منظورم نکات ویافرمول های سوالات هست اگه تونستید مشخصا برای هر دری بگید وبرای این دوران جمع بندی کنکور های چه سالی روباید زد لطفا کمکم کنید ممنون
سلام دوستان میخواستم بدونم در کنکور چند درصد سوالات مشابه یا عین سال پیش هستند منظورم نکات ویافرمول های سوالات هست اگه تونستید مشخصا برای هر دری بگید وبرای این دوران جمع بندی کنکور های چه سالی روباید زد لطفا کمکم کنید ممنون
ویرایش توسط ابوالفضل کنکوری : 30 خرداد 1395 در ساعت 18:21
رتبه 350 ریاضی پارسال زنگ زده بود واسه مشاوره و پشتیبانی ویژه کانون گفت 60% تشابه داره با کنکورای قبل
بنظر من که تا 91 تقریبا خیلی شبیه بودن و یه روند داشتن 92 یکم عوض شد 93 یکم بیشتر عوض شد 94 یهو کاملا از این رو به اون رو شد خصوصا درسای اختصاصیش یا حداقل اون مبحثای اسون که همه هر سال میزدن رو نامردا سخت کردن و سبکشونم عوض کردن مثل پیش دو فیزیک و خصوصا شیمی که خودتون بهتر میدونید زیست هم تا حدودی به همچنین.و سال 95 هم is loading .... تا ببینیم چه خوابی دیدن
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
70 الی 80 درصد همواره تشابه سوالات رو پیدا خواهی کرد ... خیلی گفتم بازم میگم الان مد که همه دارن هی تکرار میکنن که کنکور خییلی سخت شده و مفهومی شده و این حرفا ... نمونش همین که میگن فیزیک 94 خیلی سخت بود کافیه خودتون برید سوالات رو بذارید جلو تون و ببینید خدایی چن درصد ایده ی جدید دارن ؟؟؟
ایشالا بعد کنکور یه فایلی اماده میکنم و اثبات میکنم سوالای کنکور چیزی جز سوالای سال های قبل نیستن ... به جو دادن های خیلی الکی توجه نکن واقعیت چیز دیگریست بشین تست سراسری بزن سر جلسه که سوالات رو مثه هلو حل خواهی کرد میفهمی تست سراسری زدن یعنی چه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)