دوستان ینظرتون من برای درصد های عمومی 40 وتخصصی 20-30 کنکور هارو بخونم کافیه عمومی هارو که فکر کنم بتونم ولی تخصصی ها چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان ینظرتون من برای درصد های عمومی 40 وتخصصی 20-30 کنکور هارو بخونم کافیه عمومی هارو که فکر کنم بتونم ولی تخصصی ها چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام وقتتون بخیر من ..این تحلیل سوالارو که میگین حتی کسی ازسطح صفرم باشه بیاداز۸۸تا۹۷موبه موتحلیل کنه واقعا میتونه نتیجه بگیره؟چنددرصد عمومی چنددرصد اختصاصی؟
بچه ها آیا لازمه که سوالای کنکور رو از 90 به بعد بررسی کنیم واینکه آیا سوال های شیمی رشته ریاضی رو هم باید برنیم ؟
داخل تاپیک دیگه ای هم گفته بودم ، یکی از دوستانم که دانشجوی پزشکی هستن ( ورودی ۹۶ ) ریاضی کنکور ها رو کاااامل بررسی کرده و ریاضی نود زده ، فقط دو هندسه و یک امار نزده بوده و کارنامه اش هم هست! ( البته هر موضوعی ک داخل کنکور بوده رو رفته از کتاب تست ، کار کرده !)
یکی دیگه از دوستانمم ک توقع زیست زیر ده درصد داشته با بررسی چهار تا سنجش اخر و سوالات کنکور ، زیست رو چهل زده
من عاشق این جور بچه های زرنگم.
سرتون رو نندازید پایینو همینجوری برید جلو
با استراتژی قدم بردارید.
قشنگ امار این چیزا رو داشته باشید چون واقعا بدردتون میخوره.
یادتون باشه هیچ علمی به جز علم امار نداریم در اینده.
بشینید بررسی کنید این چیزا رو اگه بتونید پیشبینی کنید خیلی بدردتون میخوره. استراتژی کاملا صحیحی هستش.
با سلام
اگر دنبال سوالات مشابه هستید بین 40 تا 45 درصد با ایده تکراری هستند
اینکه گفته شد فلانی در یک روز شروع کرد خوندن 99/9درصد زد فقط زمانی مورد تایید هستن که فلانی در مدرسه درس رُ کاملا یاد گرفته باشه
نه اینکه از صفر شروع کنه و به 99/9درصد در یک روز برسه
بنظر من تجارب سایرین قابل تعمیم به هرکسی نیست چون بسیاری از ریزه کاری ها گفته نمیشه و بطورکلی میگن فلانی یکماهه فلان کار کرد
چراکه اگر اینطوری بود نیاز نبود سه الی چهارسال(بعضا دهسال)برای کنکور مطالعه کردهمون یک ماه بس میبود
با سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)