حالا اگه من 88 تا 94 ریاضی تجربی داخل وخارج بزنم درصدام چطور میشه
سبک طرح سوالات که تا چند سال ثابت میمونه-یعنی نوع طرح یک جوره
واسه چند سالم یه جاهایی از کتاب پشت سر هم تکرار میشن و مهمن
بعضی سال ها هم پیش اومده سوال چند سال پیشو بدون هیچ تغییری دوباره بیارن(ریاضی انسانی سال91و94)
کتابا هم که تغییری نمیکنه فقط حجمشون کم میشه(البته تا الان)
خلاف قوانین.
من تنها درسی رو که بهت قول میدم اگه کتاب رو بخونی و تست های 90 تا 94 رو حل کنی بالای 70 درصدش تکراره درس شیمی هست
سوالات شیمی 70 درصدش تکرار کنکور های اخیره اگه کامل تست هارو تحلیل کنی و خوب کتاب رو بخونی نه به نکته نیاز داری و نه به تالیفی
ریاضی تا ۶۰ درصد حتی بعضا تا ۸۰ درصد فیزیکم همینطور زیست که خیلی کم شیمی هم تا ۵۰ درصد الی ۴۰ درصد
شما سوالات کنکورهای داخل و خارج سال 87 تا 93 رو اگه بررسی کرده باشید با سوالات کنکور 94 میبینید که ؛
در دروس عمومی حدود 70 درصد سوالات مشابه بودند
و در دروس اختصاصی هم حدود 50 درصد سوالات مشابه بودند
در دروسی مثل دین و زندگی و زبان و عربی اگر کسی کنکورهای عمومی سال های 88 تا 94 (ریاضی ، تجربی ، انسانی ، هنر ، زبان و خارج از کشور) رو دقیق بررسی کنه درصد این دروسش زیر 80 نخواهد بود
من فقط شنیدم شیمی تشابه خوبی داره دوستان واسه فیزیک و ریاضی 84 تا 94 داخل و خارج هر 2 رشته تجربی ریاضی از این نظر بررسی بشه به بالای 60 میشه رسید؟؟؟تجربی ام میخوام سوالات ریاضی هم بزنم نیازه؟؟؟
بابا دیگه انقدر مشابه نیست که بعضیا میگن دیگه 70 و 80 و 90 نیست
اگه منظورتون اینه که مثلا تو زیست از گوارش ملخ و گنجشک و ... میاد خب اونجوری آره،مبحثی که ازش سوال میاد مشابه میشه ولی با اینکه میدونی سوالش از کجا میاد بازم پوست آدم کنده میشه تا ج بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)