خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 58

موضوع: انتخاب رشته

1. Top | #31
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setare* نمایش پست ها
      بجز شهریه بین شبانه و روزانه خیلی تفاوت وجود داره؟؟
      با رتبه 14000 منطقه 1 ریاضی
      روزانه هیچ جا نمیتونم 1 رشته ی خوب بیارم؟؟
      بزارم سال دیگه؟؟
      سلام . شبانه معتبرترین مدرک بعد از روزانه هست و هزینه اش هم پایین . فقط مشکل خوبگاه داره .
      در مورد گذاشتن کنکور برای سال آینده حتما به راهکاری که ارائه کردم در دو فایل صوتی انتخاب رشته همایش هام که در سایت خودم بالای صفحه هست توجه فرمایید .
      حد.د قبولی هم با استفاده از مجله راهنمای انتخاب رشته قلم چی + تخمین رتبه گزینه دو بدست بیارین .

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

2. Top | #32
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط imanahrami نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان
      توی کنکور امسال من رتبم شد 19612 منطقه 2 ولی روزی کتر از 2 ساعت می خوندم و زیاد توجه به کنکور نمی کردم می خواستم بدونم اگر انتخاب رشته کنم و رشته ای قبولی بشم می تونم دوباره کنکور بدم یعنی مثلا رشته حقوق داشنگاه شیراز قبول بشم ولی نخوام برم و واسه کنکور 92 بخونم

سلام . رشته مورد نظر شما روزانه نباشه میتونید در صورت قبول شدن و عدم تمایل هم نرین و محرومیتی وجود نداره

www.alirezael.ir

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.من رتبه منطقم 1331 و زیر گروه1< 1255 شدم.سهمیه منطقه2 از اهواز هستم.میخواستم ببینم دندان پزشکی اهواز قبول میشم؟پسر هم هستم!
      خواهش میکنم سریع جواب بدید.خییییییییییلی ممنون

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سوال اگه من 100 انتخاب رشته کنم چند تا از این انتخاب رشته ممکن قبول بشم یعنی بعد از انتخاب رشته فقط اولین رشته که قبول شوم رو نمایش می دهد یا نه رشته های بعدی رو هم اگه قبول بشم نمایش می دهد

5. Top | #35
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      یه سوال اگه من 100 انتخاب رشته کنم چند تا از این انتخاب رشته ممکن قبول بشم یعنی بعد از انتخاب رشته فقط اولین رشته که قبول شوم رو نمایش می دهد یا نه رشته های بعدی رو هم اگه قبول بشم نمایش می دهد
      در نیمه شهریور فقط رشته ای رو که قبول شدی بهت نشون میدن ولی نیمه مهرماه کارنامه نکمیلی که شامل همه انتخابهای شما هست منتشر می شود که می گوید در هر انتخاب رتبتون چند شده بود و قبول میشدید یا نه

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من واسه انتخاب رشته روزانه و شبانه مجاز شدم و الان هر رشته که علاقه درام رو به ترتیب از رشته های ناحیه ای شروع کردم و و رشته های پیام نور رو انداختم انتخاب 20 به بعد می خواستم بدونم اصلا این اولویت بندی تاثیر داره یعنی اگه من رشته های دانشگاه پیام نور رو بندازم انتخاب 90 به بعد هم امکان دارد که که اگه رشته های قبلی قبول نشم رشته پیام نور قبول بشم

7. Top | #37
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من واسه انتخاب رشته روزانه و شبانه مجاز شدم و الان هر رشته که علاقه درام رو به ترتیب از رشته های ناحیه ای شروع کردم و و رشته های پیام نور رو انداختم انتخاب 20 به بعد می خواستم بدونم اصلا این اولویت بندی تاثیر داره یعنی اگه من رشته های دانشگاه پیام نور رو بندازم انتخاب 90 به بعد هم امکان دارد که که اگه رشته های قبلی قبول نشم رشته پیام نور قبول بشم

سلام . کارتون خوبه . ترتیب قرار دادن یک رشته محل شانس قبولی اون رو بالا و پایین نمیکنه . قبولی بر حسب شایسته سالاری هست .
      از مرغوب ترین ها از بالا بچینید و بیاید پایین . شاید این وسط حنی یک پیام نور با رشته و شهریت ایده آب حتی از یک شبانه با جدای این فاکتورها هم بهتر باشه برای فردی و صرفا با اسم روزانه و شبانه و غیرانتفاعی و ... کاری نداریم و مجموع سه فاکتور شهر و رشته و دانشگاه باید محوریت کارتون باشه

www.alirezael.ir

8. Top | #38
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آرشمیدوس نمایش پست ها
      سلام.من رتبه منطقم 1331 و زیر گروه1< 1255 شدم.سهمیه منطقه2 از اهواز هستم.میخواستم ببینم دندان پزشکی اهواز قبول میشم؟پسر هم هستم!
      سلام .اگرچه اطلاعات قبولی در دسترس نیست برای اینجا ولی احتمال قبولی هست . انتخاب کنید

www.alirezael.ir

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به دکتر افشار

سوال من اینه که اگه من امسال در رشته مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور پذیرفته بشم میتونم ثبت نام نکنم و سال اینده همین رشته رو در دانشگاه های بهتر بخونم وایا در اینصورت انصرافی محسوب نمیشم ؟ با توجه به اینکه اگر کسی از رشته ای انصراف بده حق بازگشت به رشته قبلی رو نداره
      ویرایش توسط Moein : 18 مرداد 1391 در ساعت 18:34

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام..به نظر شما واسه انتخاب رشته حداقل چن رشته انتخاب کنم؟....برا موفقیتم بیشتر انتخاب رشته کنم یا کمتر ؟ مثلا من 15رشته رو مد نظر دارم.خوبه؟

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میخواستم بدونم سنجش چه جوری افراد رو انتخاب میکنه ? از طریق زیر گروه یا رتبه کل در سهمیه ?
      مثلا من ۱۰۰۰۰ زیر گروه ۱ شدم و بعد ۷۸۰۰ رتبه کل در سهمیه منطقه ۱ و تراز کل ۷۹۰۰ بعد رفیقم ۹۰۰۰ زیر گروه ۱ و ۸۳۰۰ رتبه کل در سهمیه منطقه ۱ و تراز کل ۷۸۰۰ الان برای مهندسی مکانیک شانس کدوممون بیشتره ?
      با تشکر

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      1.jpg

سلام. میخواستم بدونم این مطلبی که در قسمت 2 تو دفترچه نوشته عکسشو ضمیمه کردم فقط شامل رشته پزشکیه یا شامل دندونپزشکی هم هست؟ و چقدر واسه انتقالی تاثیر داره؟ خیلی ممنون میشم جواب بدید..

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آرشمیدوس نمایش پست ها

bebakhshid vali goftam nazaramo begam... tooye yadegar mandegar k negah kardam ghabooolid ishala

14. Top | #44
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aram نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 1.JPG
مشاهده: 4
حجم: 46.5 کیلو بایت

سلام. میخواستم بدونم این مطلبی که در قسمت 2 تو دفترچه نوشته عکسشو ضمیمه کردم فقط شامل رشته پزشکیه یا شامل دندونپزشکی هم هست؟ و چقدر واسه انتقالی تاثیر داره؟ خیلی ممنون میشم جواب بدید..

سلام . تغییر رشته هیچ گاه گزینه مطمئنی نیست و از اول نباید روزه شک دار گرفت و با آینده با فرض و احتمالات بازی کرد

www.alirezael.ir

15. Top | #45
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط akbar نمایش پست ها
      میخواستم بدونم سنجش چه جوری افراد رو انتخاب میکنه ? از طریق زیر گروه یا رتبه کل در سهمیه ?
      مثلا من ۱۰۰۰۰ زیر گروه ۱ شدم و بعد ۷۸۰۰ رتبه کل در سهمیه منطقه ۱ و تراز کل ۷۹۰۰ بعد رفیقم ۹۰۰۰ زیر گروه ۱ و ۸۳۰۰ رتبه کل در سهمیه منطقه ۱ و تراز کل ۷۸۰۰ الان برای مهندسی مکانیک شانس کدوممون بیشتره ?
      با تشکر
      سلام . پاسخ تون رو جایی دیگه دادم . شانس دوست شما . چون زیر گروه یکش که مکانیک در اون هست بهتره

www.alirezael.ir

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن