مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
سلام . سایت سازمان سنجش 10 تومان میگیره
سایت گزینه دو رایگان هست و خوبه
توضیحات تکمیلی هم در کنار انتخاب رشته کامپیوتری در حد یک مشاور همایش و برنامه من و استاد رامین نیکخو رو از سایتم دانلود کن مشاوره کنکور رایگان
سلام به همه دوستان
توی کنکور امسال من رتبم شد 19612 منطقه 2 ولی روزی کتر از 2 ساعت می خوندم و زیاد توجه به کنکور نمی کردم می خواستم بدونم اگر انتخاب رشته کنم و رشته ای قبولی بشم می تونم دوباره کنکور بدم یعنی مثلا رشته حقوق داشنگاه شیراز قبول بشم ولی نخوام برم و واسه کنکور 92 بخونم
دوستان عزیز من چطور می توانم هم دانشگاه پیام نور برم و هم واسه کنکور 92 بخوانم
آیا می شه با دیپلم انسانی کنکور فنی و حرفه ای داد من مدرک دیپلم کامپیوتر رو هم دارم
بجز شهریه بین شبانه و روزانه خیلی تفاوت وجود داره؟؟
با رتبه 14000 منطقه 1 ریاضی
روزانه هیچ جا نمیتونم 1 رشته ی خوب بیارم؟؟
بزارم سال دیگه؟؟
سلام خسته نباشید من رتبه 34000 منطقه ی 1 را اووردم میخواستم ببینم به دانشگاه دولتی امیدی هست یا نه چه رشته ای؟ چه شهری؟
اهل اصفهان هستم
0 Not allowed! Not allowed!
مشاوره و انتخاب رشته کنکور 91
jتوسط رتبه های برتر دانشگا ها شریف امیر کبیر دانشگاه تهران و مشاورین
رایگان
ویژه دبیرستانی ها
جهت ارتباط با ما تماس بگیرید
09123547243
09357984945
مشاوره و برنامه ریزی درسی کنکور91
"سلام کنکوری های عزیز
مشاوره با رتبه های برتر دانشگاه ها و نرم افزار هوشمند
!!!
در همین راستا گروه آموزشی پژوهش با بیش از 10 سال سابقه در زمینه تدریس خصوصی ،نیمه خصوصی و انتخاب رشته و با تکیه بر قویترین مشاوران تهران ودانشجویان دانشگاه صنعتی شریف و امیر کبیر با سابقه فعالیت در موسسات معتبر امسال نیز در تمام زیر گروه های آزمایشی در خدمت شما خواهد بود.
از 3 راه ارتباطی زیر می توانید با ما در ارتباط باشید .
1.مشاوره خصوصی جهت و انتخاب رشته با مدیر و مشاور ارشد گروه از طریق تماس با شماره ۰۹۳۵۷۹۸۴۹۴۵
2.ایمیل کردن درصدهایتان در فرمت word برای ایمیل به همراه نام و نام خانوادگی و شماره تماس منزل و
موبایل attar_m2009@yahoo.com
3.گفتگو انلاین با مشاوران از طریق یاهو مسنجر درساعت 22 الی 23 هرشب.attar_m2009@yahoo.com
{ما تا آخرین لحظه انتخاب رشته در کنار شما هستیم}
(داوطلبان گرامی جهت رزرو وقت مشاوره خصوصی برایتهیه جزوات اموزشی و مشاوره درسی با شماره موبایل تماس بگیرید)
www.itkonkor.com
www.itkonkor.com/anjoman
www.entekhabreshte87.blogfa.com
09123547243
09357984945
www.it90.ir
ویرایش توسط atar_m2009 : 14 مرداد 1391 در ساعت 14:12
سلام
جناب دکتر ممکن هست لینک مربوط به انتخاب رشته رایگان گزینه 2 را قرار بدید من تو سایتش هر چه نگاه کردم ندیددم
بعد برای انتخاب رشته کلا تو این برنامه ها و نرم افرارها کدام رتبه مهمه و باید وارد کرد هریک از زیر گروهها و کشوری با سهمیه و... ؟
با تشکر
سلام . الان برین هست . نرم افزار گزینه دو برای سقف و سنجش برای متوسط قبولی در کنار هم کافیه و بهترین هستن . بسته به رشته محل . بعضی ها مثل فرهنگیان استانی و گاهی مثل رشته های گروه هنر کشوری . بسته به رشته شما داره که ناحیه ای باشه یا قطبی و یا کشوری . اغلب رشته ها ناحیه و قطبی هستن و نمره کل سهمیه در زیر گروه ها ملاک هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)