خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

راهنمایی‏ ‏مصاحبه‏ ‏فرهنگیان

سلام‏ ‏جناب‏ ‏دکتر‏ ‏چند‏ ‏تا‏ ‏سوال‏ ‏راجع‏ ‏به‏ ‏مصاحبه‏ ‏دانشگاه فرهنگیان‏ ‏دارم,۱.زمان‏ ‏مصاحبه‏ ‏و‏ ‏نحوه‏ ‏اعلامش‏ ‏به‏ ‏ما‏ ‏و‏ ‏همینطور‏ ‏زمان‏ ‏اعلام‏ ‏نتایج‏ ‏این‏ ‏دانشگاه‏ ‏۲.ایا‏ ‏همه‏ ‏ی‏ ‏متقاضی‏ ‏ها‏ ‏که‏ ‏فرم‏ ‏مخصوصو‏ ‏تحویل‏ ‏دادن‏ ‏دعوت‏ ‏به‏ ‏مصاحبه‏ ‏میشن‏?‏‏ ‏۳.برای‏ ‏مصاحبه‏ ‏و‏ ‏پذیرش‏ ‏افرادی‏ ‏که‏ ‏غیر‏ ‏خانواده‏ ‏شهدا‏ ‏وایثار‏ گران‏ ‏و‏ ‏بسیجی‏ ‏ها‏ ‏هم‏ ‏هستن‏ ‏در‏ ‏حضور‏ ‏اونها‏ ‏شانسی‏ ‏دارن‏?‏‏ ‏و‏ ‏در‏ ‏آخر‏ ‏معدلی‏ ‏که‏ ‏شرط‏ ‏فرم‏ ‏فرهنگیانه‏ ‏معدل‏ ‏سوم‏ ‏یا‏ ‏دیپلم‏ ‏یا‏ ‏پیشه‏?‏

2. Top | #2
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط beny نمایش پست ها
      سلام‏ ‏جناب‏ ‏دکتر‏ ‏چند‏ ‏تا‏ ‏سوال‏ ‏راجع‏ ‏به‏ ‏مصاحبه‏ ‏دانشگاه فرهنگیان‏ ‏دارم,۱.زمان‏ ‏مصاحبه‏ ‏و‏ ‏نحوه‏ ‏اعلامش‏ ‏به‏ ‏ما‏ ‏و‏ ‏همینطور‏ ‏زمان‏ ‏اعلام‏ ‏نتایج‏ ‏این‏ ‏دانشگاه‏ ‏۲.ایا‏ ‏همه‏ ‏ی‏ ‏متقاضی‏ ‏ها‏ ‏که‏ ‏فرم‏ ‏مخصوصو‏ ‏تحویل‏ ‏دادن‏ ‏دعوت‏ ‏به‏ ‏مصاحبه‏ ‏میشن‏?‏‏ ‏۳.برای‏ ‏مصاحبه‏ ‏و‏ ‏پذیرش‏ ‏افرادی‏ ‏که‏ ‏غیر‏ ‏خانواده‏ ‏شهدا‏ ‏وایثار‏ گران‏ ‏و‏ ‏بسیجی‏ ‏ها‏ ‏هم‏ ‏هستن‏ ‏در‏ ‏حضور‏ ‏اونها‏ ‏شانسی‏ ‏دارن‏?‏‏ ‏و‏ ‏در‏ ‏آخر‏ ‏معدلی‏ ‏که‏ ‏شرط‏ ‏فرم‏ ‏فرهنگیانه‏ ‏معدل‏ ‏سوم‏ ‏یا‏ ‏دیپلم‏ ‏یا‏ ‏پیشه‏?‏

سلام . مجموعا اگر در مرحله اول که همان کسب حداقل نمره و شایستگی علمی هست پذیرفته بشین برای مصاجبه اسم تون رد میشه و در قبولی که حدودا 2 هفته دیگه اعلام میشه میبینید . زمان مصاحبه هم اعلام میشه متقابلا . شانس خواهید داشت اگر قلق سوال هاشون رو بدونید . سوالاتی در مورد نحوه تدریس ، سوالاتی در مورد مدیریت شما و صبر و ادب شما و تسلط و شاید هم زمینه های دیگه

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      معذرت میخوام الان 1.5 ساعت از ساعت مورد نظر گذشته ولی توی سایت سازمان سنجش چیزی اضافه نشده میشه اگه ادرس چیزی جز ادرس اطلاعیه است به ما اطلاع بدین؟؟

4. Top | #4
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط chimchabalo نمایش پست ها
      معذرت میخوام الان 1.5 ساعت از ساعت مورد نظر گذشته ولی توی سایت سازمان سنجش چیزی اضافه نشده میشه اگه ادرس چیزی جز ادرس اطلاعیه است به ما اطلاع بدین؟؟
      الان خودم بیمارستان هستم . اطلاعی ندارم . نمیدونم .

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)