و من الله توفیق
ما مدعیان صف اول بودیم
از آخر مجلس شهدا را چیدند
شهادت (کشته شدن در راه خدا) - ویکی فقه
شهید در ر اه خدا کشته میشه. حالا خودت برو یه گوشه با خودت خلوت کن ببین آیا واقعا واسه خدا میخوای بری یا واسه سهمیه و مزایا. یا علی
ما مدعیان صف اول بودیم
عزیزم آخه چه فشاری؟؟؟؟سهمیه داشتن تو هیچ تاثیری رو من نداره. من اصن بحثم رو سهمیه و این چرت و پرتا نبود. گفتم اینطوری داری هدفتو از رفتن ب سوریه علنی بیان میکنی، اون شهدایی ک خالصانه جنگیدن و زیر سوال میبری. یکی ک این تایپیک رو ببینه فکر میکنه همه اینایی ک میرن سوریه مثل تو هستن.
داداش لطفا واژه ی "شهادت" رو کثیف نکن. نقل نگیر .شب بخیر
اقا چیکار دارین به این بنده خدا . حالا راش باز شده میخواد بره .
حالا علاوه بر اون این اقا چه بخواد بره از سهمیه استفاده کنه چه نره کلا یکی دیگه جاشو میگیره !
یعنی چی ؟ یعنی اینکه توجه کنین فرضا 5 درصد از کل ظرفیت مال ایناست . حالا این نشد یکی دیگه .
بعدم عوض اینکه به این بشر گیر بدین برین به اونی که قانون این مدلی در اورده تا خیلی راحت بشه استفاده کرد گیر بدین .
یه سوراخی رخنه ای چیزی پیدا شده یکی میخواد استفاده کنه بزارین بره استفاده کنه . یه مو از تن خرس کندن غنیمته .
در مورد عذاب وجدان و اینا هم به قول مهران مدیری بعد اینکه برگشت 2تا گوسفند میزنه زمین میبره خونه سالمندان کاملا عذاب وجدانش میخوابه .
بعدم این اقا همینطوری به صورت کرسی شعری نمیره که . به صورت 50 50 هستش و امکان شهادتشم هست . بعدم حالا گفتن فعلا خلوته ولی این دلیل نمیشه این اقا میره اونجا د..ا..ف میزنه زمین برمیگرده که . به همین راحتیم که فکر میکنین نیست برین اونجا 45 روز خوش گذرونی . دهن ادم صاف میشه .
حرف اخرمم اینکه هرکیو تو قبر خودش میزارن . این اقا هم به نیت سهمیه میره جبهه .
پ.ن : منم نه بابام نه خودم هیچکدوم کلا سهمیه نداریم .نیاین بگین داری دفاع میکنی خودتم جزوشونی
من نمی فهمم دوستان چی میگین دقیقا.هیچ کس ،دقت کنید هیچ کس برای شهادت نمیره جبهه!اصلا امکان نداره چون خود خودکشیه!مشکل شرعی داره!همه ما میریم که غائله رو تموم کنیم.این وسط کشته هم شدیم که دوستان لطف دارند از لفظ شهادت فی سبیل الله استفاده میکنند مطمئنیم که خون حقیرمون جبهه رو به پیش میبره.
اگر قرار بود ما برای شهادت بریم که مثل تکفیری وهابی سلفی به خودمون بمب میبستیم میزدیم تو خطوط!ولی مسلک ال علی با این افراد که یکی نباید باشه.
خداشاهده پدر بنده 35 ماه جبهه داشت حقیر دیپلم ردی بودم و معاف یک روز از سهمیش برای سربازی استفاده نکردم ولی فهمیدم اشتباه بزرگی کردم دقیقا وقت تلف کردن بود.اون موقه هم غیرت ملی و عرق ـه چیه عرقه!داشتیم رفتیم حدود 20 ماه خدمت کردیم کجا؟شکاری دزفول.بسیجی فعالم بودم حتا ولی از 6 ماه کسری اونم استفاده نکردم!
حالا این وسط از این سهمیه هم استفاده نکنیم فکر نکنم کار درستی باشه.چون مزد و اجر کارم.حالا سوای مسائل اون دنیوی.
Hossein.A@
اقا درود خدا بر امواتت.دوستان اگر سختی یه گرا دادن ساده از پشت خاکریز وقتی 40 تا قناصه زن خط گرفتن واسه سرت،وقتی توپ میخورد 10 متریشون یک ساعت فقط توهنگ بودن،خمپاره 120 میلیمتری ثانیه به ثانیه تو خط و خاکریز فرود میومد و اگر هم اسیرت کنن اول آلتتو میبورن و بعد هم ذبحت میکنن دیگه نمی گفتن از این سهمیه استفاده نکن....
ما مدعیان صف اول بودیم
ویرایش توسط IRGCSOLDIER : 29 اردیبهشت 1395 در ساعت 03:07
متاسفم برای مملکتی که بخشی از ظرفیت بالقوه ی علمیش رو با بی عدالتی تمام نابود می کنه .
والا من که تو بهترین دانشگاه کشور درس می خونم سهمیه ای ها ی دانشگاه خودمون رو دیدم. تو همین رشته ی خودم سه نفر از سهمیه ی شاهد هستن یکی از یکی دیگه ضعیف تر ... سطح دانشگاه و کلاس ها رو می کشن پایین، این ها جای چند نفر آدم با استعدادی که تلاش کرده بودند و جایگاهشون شریف بود رو گرفتند . اونی که واقعا به خاطر خدا می ره هیچ وقت ، هیچ وقت حتی به این سهمیه فکر هم نمی کنه چه برسه به این که بخواد بره و جای یکی دیگه که مسلما استعداد تحصیلی بالاتری از خودش داشته رو بگیره (الکی هم نگید که این نفرات جدا از سهمیه ی مناطق اند چون به هر حال این ظرفیت هم جزو ظرفیت بالقوه ی دانشگاه هاست و اگه سهمیه ی شاهد نبود مسلما این تعداد به همون مناطق اضافه می شدند)
والا ما هم پدرمون جانباز شیمیایی ه، اما من هیچ وقت نخواستم از معامله ای که پدرم با خدا کرده برای خودم کیسه بدوزم.
شما هم اگه از من می شنوی بعد از این که ایشالله رفتی و سالم برگشتی بشین درست رو بخون امیدت هم به خدا باشه اگه لیاقت داشته باشی مطمئنا اون رشته و دانشگاهی که می خوای قبول می شی .
هرچند حرف شما کاملا متینه بنده میشناسم نه یک نفر که چند ده نفر که هوافضا خوندن با همین سهمیه و الان تو وزارت دفاع بورسیه اند و موشک نقطه زن طراحی کردن ضریب خطا زیر 5 متر.کره شمالی که خودش از قدرت های اول بالستیک دنیاست تکنولوژیشو خواسته. صنایع هسته ای هم یه مورد دیگش ـه...
نه این ادعا رو هم دارن تو بهترین دانشگاه درس خوندن،(با صادرات علمی صفر درصد در کشوری که کار دانش بنیان بازار هم نداره ،تازه سوای یه سری به اصطلاح دانشجو(علاف) پر مدعا که تو عمل هیچی بارشون نیست حضرت عباسی بلا نسبت شما البته فقط تو پست شما افتاد)نه چیز دیگه خالصانه دارن کار میکنن.اونم با همین سهمیه که حقشون هم هست.
عرض کردم این چیزیه که نه تننها خود جمهوری اسلامی که تمام دنیا در نظر گرفتن و البته کوچک ترین حفم هست.همین جمهوری اسلامی که پول تمام کشورو میده آموزش که فقط یه بخش کوچیه.دوست داره هرکسم میبره و میاره.
ما مدعیان صف اول بودیم
ویرایش توسط IRGCSOLDIER : 29 اردیبهشت 1395 در ساعت 03:25
دوست عزیز یه تجدید نظری تو تصمیمتون بکنید ،واقعا کنکورقبول شدن ارزششو داره ک جون خودتونو به خطر بندازید،خیلی ببخشید که اینو میگم ولی اگه برید جنگ و خدایی نکرده نقص عضو بشید زندگیتون نابود میشه ...
برادر من بشین خونه ،کتابتو بگیر دستت با خیال راحت درستو بخون، ایشالله رشته ای که میخوای قبول میشی،ن به روح و روان خودت آسیب بزن،نه خانوادتو تحت فشار و استرس قرار بده شما ببین یه مسافرت ساده بخوای بری چقدر خانواده نگران میشه حالا فرض کن بخوای بری یه کشور نا امن ....بی خیال جنگ و سوریه این داستانا بشو ؛بخدا من تن و بدنم لرزید این تاپیک دیدم واقعا از جنگ متنفرم
پ ن:شرمنده جواب سوالتونم نمیدونستمولی نرید جنگ حالا با سهمیه یا بی سهمیه
![]()
ویرایش توسط پاییز : 29 اردیبهشت 1395 در ساعت 05:02
با این حرفی که شما زدید فک کنم تعداد زیادی از شهدای 8 سال جنگ رو زیر سوال بردید !!!
ببخشید طبق این نظر شما امام حسین هم نعوذ بالله خودکشی کرد رفت تو کربلا جایی که مطمئن بود کشته میشه جنگید؟
خیلیا بودن که دقیقا برای شهادت رفتن جبهه ، کسایی که وقتی گردان پشت معبر گیر میکرد با پای خودشون میرفتن رو مین که معبر باز کنن ، اینا برای شهادت نرفته بودن؟!!!
بقیه دوستان
شهادت همچین هم آسون نیست که هر کی پاشد رفت شهید شه دوستان
به قول یکی از بزرگان شهادت یه لباس تک سایزه که نمیان اندازه تو بدوزن ، تو باید اندازش بشی
جالبه درس خوندن سختر از جنگ با داعش شده.اولا اونایی که میرن میجنگن با هر نیتی دمشون گرم.دوما چه نیازی همچین مساله ای که خودت بیشتر از همه اطلاعات داری بیای بگی.مدیونی فکر کنی ریا کاریا نه.
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)