بگو علم بهتر است یا فرصت....
میشه با چند مثال ثابت کرد که علم بهتر از ثروت است
از طرفی هم میشه با چندین مثال ثابت کرد که ثروت بهتره
آنان که محیط فضل و آداب شدند//در جمع کمال شمع اصحاب شدند
ره زین شب تاریک نبردند برون//گفتند فسانه ای و در خواب شدند
هرچند کاملا مربوط نیست ولی برای قرابت خوبه😉😉😉😊😊😊😊
Sent from my K019 using Tapatalk
یاد اون قضیه باز کردن بخیه صورت دختر بچه به خاطر چند هزار تومن بیفتید میفهمید کدوم بهتره!
اون دکتر و پرستار به خاطر پول علم کسب کردن و اون دختر بچه اگه مادرش پول داشت بخیه صورتش باز نمیشد...
شما ثروت داشته باش
استادای دانشگاه و معلم خصوصی میگیری به علم میرسی
کلاس های nlp و روانشناسی میری به کمالات اخلاقی میرسی
دوره های مخصوص میری کتاب هایی که سال ها خوندنش زمان میبره رو بهت خلاصشو میگن تو دوره ها
شما ثروت داشته باش ناخوداگاه محیط زندگیت میره به سمت معاشرت با ادم های درست حسابی و جهش بزرگی تو
اخلاقیات و کمالاتت زده میشه
ثروت داشته باش عشقت مال خود خودت میشه
در کل ثروت شاید همه چیز نباشه مثل سلامتی و اینا
شاید با ثروت نشه این هارو خرید ولی مطمعن باش علم نتنها اینارو نمیتونه بگیره
بلکه خیلی از خاصیت های ثروت رو هم نمیتونه داشته باشه
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
بنده حقیر!
از دو جهت:
علم باعث میشه فرد به سمت خلق و خوی نیک میره! افرادی که علم بیشتری دارن کمتر ناراحت میشن، کمتر فریاد میزنن و کم تر با غرور و امثالهم باعث آزردگی اطرافیان و خودشون میشن!
دوم از این جهت که بشر از زمانی پیشرفت کرد و به آسودگی هایی هر چند کم رسید که به علم هر چند کم دست پیدا کرد و این روند همچنان ادامه داره!
SaM019
از بچگی هرکی می پرسید می گفتم علمی که ثروت بیاره
اما اصل این سوال فکر کی کنم یکی از ایراداتی هست که امام محمد غزالی برای نفی فلسفه طرح کرده بود و می پرسد علم علی الله ( شناخت نسبی بر صفات کمالی پروردگار) بهتر است یا وابستگی دنیایی و ثروت بدون باور
*البته فکر می کنم منظور از ثروت تو این سوال نه دارایی که زاهد نمایی بوده چون ثروت تو اسلام هم بین اشاعره و هم بین معتزلیون هم بین ما شیعیان اگر برای ایجاد اسایش و گسترش ایمان برای خود و خانواده و اجتماع باشه ایرادی نداره
اینجور نیس که یکی رو بگیم بهتره اون بره کنار ولی خب قاعدتا واقعیت رو ببینیم و اینکه ثروت بهتر است ولی خب نمیشه علم کنار گذاشته بشه، با ثروت چه فرصت های که به افرادی با بهره ی هوشیه بالا داده نمیشه و اگه داشته باشن و بتونن در خارج کشور تحصیل کنن چه اعجوبه هایی بار میان...برای اطلاعات بیشتر به صفحه ی شخصی Dan Brizilian در اینستاگرام مراجعه کنید تا با جواب این سوال بهتر روبرو شوید!
ببخشیداااااا
ولی هر دوش مهمه
علم هرچی بیشتر باشه بهتره بهت سود مبرسونه.چجوری بگم هرچی بیشتر علم بدست بیاری بیشتر به دردت میخوره
ولی ثروت تا یه حدی خوبه از یه مقدار به بعد دیگه اصلا به کارت نمیاد.اینکه ماشینت ۳۰۰میلیون ارزش داشته باشه یا ۵۰ مهم نیست.مهم داشتن یه وسیله برای رفت وامده(البته دیگه قراضه هم نباشه خخخ)
اینکه مارک لباست فلان باشه مهم نیست مهم یه لباس خوب برای پوشیدنه
البته برای رسیدن به علم هم کمی پول لازمه.
خلاصه منظور از ثروت اگه میلیاردها تومان!!باشه من میگم علم بهتره
ولی اگه منظور از ثروت یه مقدار پول متناسب با زندگی منه که بتونم باهاش نیازامو براورده کنم و حداقل کمبودی نداشته باشم خب هردو برام مهمه
سلام یه چیزایی نوشتین که با خواسته ی عموم مردم تناقض داره
شما دوست دارین با لامبورگینی برین سرکار یا پراید(هر دو وسیله ی رفت و آمد)؟!
شما دوست دارین کتونی نایک پاتون باشه یا کتونی برادران هاشمی به جز حجت؟!
و درضمن خیلیا پول متناسب با زنگیشون رو دارن ولی منظور از ثروت پولیه هر چقدر خرج کنی حالا حالا تموم نمیشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)