آقا من هرجوری فکر میکنم نمیتونم قبول کنم که علم بهتر است
شما یه دلیل توجیه کننده بیارید
اصلا فکر کنید کنکور رو دادید و از شبکه 3 اومدن برا مصاحبه
اگه بپرسن علم بهتر است یا ثروت،خداییش چی میگی؟؟؟؟؟
Sent from my K019 using Tapatalk
آقا من هرجوری فکر میکنم نمیتونم قبول کنم که علم بهتر است
شما یه دلیل توجیه کننده بیارید
اصلا فکر کنید کنکور رو دادید و از شبکه 3 اومدن برا مصاحبه
اگه بپرسن علم بهتر است یا ثروت،خداییش چی میگی؟؟؟؟؟
ببين علم واقعا همه چيزه شما با علم به كمال ميرسي دنياي خودتو بهتر ميفهمي علم جنگ نداره سياست نداره واقعيه و همينطور فردي كه واقعا بخاطر خود علم بره جلو نسبت به فردي كه فقط واسه پول ميره جلو از زمين تا اسمون فرقشه
ولي ولي تو جامعه اينجور نيست خب اصلا پول به خودي خود ارزشي نداره اصلا اين انسانه كه بهش ارزش ميده فقط ولي علم اينجور نيست ما به علم نياز داريم نه علم به ما
سلام
والا نمیدونم این جمله از کیه...
ولی کلا علم که کلمه عربی هستش ،، درسته ؟؟؟
تو عرب ها هم همشون قبول دارن که علم فقط از قرآن اومده ...
و هر جای قرانم هم علم اومده به معنای علوم آل محمد (ص) هستش ...
اونا هم منظورشون این بوده که علوم آل محمد بهتر از ثروته...(که صد در صد همینطوره).
ولی در کل بخوایم بین دانش و سواد و ثروت یکیو انتخاب کنیم ثروت بهتره
علم زیاد ثروت هم میاره
ولی ثروت زیاد علم نمیاره
////////////////////////////////////////////
خداوکیلی یه نفر تو شهر ما هستش فقط ماشینش یک میلیارد پولشه ولی اصن بلد با ادم صحبت بکنه جون اصن سواد نداره
/////////////////////////////////////////////////
شما میری خرید در ازای خریدتون ازتون کمال میخوان؟؟یا یه اداره میری،اگه پولدار و خوش خرج باشی تحویلت میگیرن یا ارشد فلان رشته؟؟
صبر کن
احتمالا دارم منظورمو اشتباهی میرسونم
منظورم تو تحویل گرفتن و کمال و خرید و ..... نیست
در این که علم بهترینه شکی نیست منظورم اینه که چرا با این همه دلایل کاملا واضح و روشن که اثبات میکنه ثروت بهتر است بازم باید بگیم علم بهتر است؟؟
خلاصه کنم
چه اتفاقی افتاده که من باید با قاطعیت بگم ثروت بهتر است؟
علم ...چون اگه علم نداشته باشی همون پول تو دستتم از دستت در میارن اونا گفتن علم قید نکردن که چ علمی....واووووووووو چ نکته ای
علم (مخالف) جهل
این نظر منه:
اول جواب خودم هردو اگر بشه با هم داشتش ولی اگه نشد علم.
پول پدیده ی شگفت انگیزیه! نه به دلیل ابنکه پوله بلکه در واقع چون هیچی نیست! منظورم اینه که مثلا یه اسکناس ده هزار تومانی در اصل هیچ تفاوتی با کاغذی که داری روش خط خطی میکنی نداره جز این که یه نیاز گسترده باعث شده که همه ما قرار بگذاریم به این کاعذ (سکه، کارت و ...) متعهد باشیم و ارزشمندش کنیم. حالا فرض کن یه روز دلمون خواست یه قرار دیگه بزاریم(همین طور یهویی!) اگه یه خروار پولم داشته باشی در واقع آس و پاسی در عوض اینکه آب خالص تو 100 درجه میجوشه تغییر نمی کنه استدلال ریاضی تغییر نمی کنه شیمی تغییر نمی کنه و ... و حالا بخش مهمترش اینه که علم پول هم میاره در اکثر موارد و البته احترام.
همین الان انصافا در نظر شما بابک زنجانی محترم تره یا دکتر سمیعی ؟ دونالد ترامپ یامثلا نیلز بور
یه نکته که باید بهش دقت کرد اینه که لزوما قرار نیست شما فقط یا عم رو داشته باشید یا ثروت .میتونید هر دو رو با هم داشته باشید که البته منظور من این نیست که با یکی به یکی دیگه برسید بلکه هر کدوم کاملا جدا از دیگری به دست بیاری.
.
.
.
ولی اگه فرض بر این باشه که حتما و فقط یکی باشه و یکی نه و بینشون یکی رو انتخاب کنی .بستگی به فرد داره.من خودم با علم از زندگی لذت بیشتری رو میبرم پس علم بدون شک
چه توضیحات خوبی
قطعا دکتر سمیعی والاتره
ولی من میگم بیایم واقع بینانه نگاه کنیم
چرا کسی که ارشد داره میخونه باید بره زیر دست کسی کار کنه که به واسطه ی ارث پدریش یه کاری دست و پا کرده
چرا کسی که کارشناسی عمران از یه دانشگاه خوب میگیره باید بره نگهبان یه شرکت بشه تا ماهی ۶۰۰ بگیره
چرا کسی که تا ارشد میخونه و برای پیدا کردن کار مجبوره به عنوان یه دیپلمه تو شرکت تو شرایط خیلی سخت کار کنه تا ماهی ۸۰۰ تومن بگیره
مگه اینا همشون علم ندارند؟؟؟
منم میگم میدونم که علم بهتره ولی به هیچ وجه نمیتونم بپذیرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)