نظرتون در مورد کتاب های همایش عمارلو چیه ؟ چطورن ؟ من که گرفتم هم قیمتش خیلی مناسب بود هم خیلی عالی و مفهومی و ترکیبی تدریس شده . بنظرتون با این کتاب + یه کتاب تست چه درصدی تو زیست میشه کسب کرد ؟ ( برای کسایی که پایه ضعیف دارن )
نظرتون در مورد کتاب های همایش عمارلو چیه ؟ چطورن ؟ من که گرفتم هم قیمتش خیلی مناسب بود هم خیلی عالی و مفهومی و ترکیبی تدریس شده . بنظرتون با این کتاب + یه کتاب تست چه درصدی تو زیست میشه کسب کرد ؟ ( برای کسایی که پایه ضعیف دارن )
عالین
اینارو بخون
اگه تست اضافه هم خواستی یا موج آزمون بگیر یا پله آخر فار رو
همین
Sent from my K019 using Tapatalk
منم دارم.ایمنی و تولیدمثلش کامل نیست.
هرچند ما بقیشم کم کاستی داره اما خوبن.
I wanna thank me for believing in me
کلا درمورد کتابای گاج و نشر دریافت نظرم اینه که کاملا تجارین معلمایی که پول کلاساشون سر به فلک الافلاک می کشه فکر نمی کنم حاضر باشن تو 40 تومن کاغذ حرفی بزنن ی دختره که شاگرد عمارلو بود زیر پستش تو اینستا نوشته بود استاد اون نکته های کتابتون بدرد نمی خوره نکته هایی که سر کلاس می گین خوبن حالا خوبه مولفای گاج تو خط ویژه ها ی کم نم پس دادن ی چیزایی از کلاساشون گفتن اینا دلشون به حال جیبشون سوخته نه اونجوری که به قول خودشون فکر عدالت آموزشی اعتلای سطح فرهنگی وعلمی یا زکات علم باشن
سلام داداش کی بهت گفته عدالت آموزشی نیست همین آلاء ی درس که مشکل داری دان کن با گوشت و پوستت عدالت آموزشی رو احساس می کنی بعدش کتابای تو بازار هستن که دل سوزانه نوشته شدن مثل زیست سال دوم و سوم برادران نصری یا جامع ریاضی تجربی خیلی سبز و مخصوصا فیزیک 4 جلدی سبز که ی ذره شک ندارم مولفینش سر سوزنی کاستی گذاشته باشن که خودت بخونی می رسی به حرفم کتابای زیست دکتر ساعد نصیریان مهروماه دینی مسلم بهمن آبادی سفیر خرد و ...... درضمن کلاس خصوصی جز هدر دادن پول وقت و انرژی چیزی به شما اضافه نمی کنه با قاطعیت می گم و در آخر اینکه گاج و دریافت می خوان با کتاباشون ی پولی به جیب بزنن و ی تبلیغی برا کلاساشون باشه
مفت نمیارزه کلا
درسنامش که افتضاح
تست هم که ماشالا ماله سال 1320 به قبله خخ
بجا این اسغالا کتاب درسی رو بخون و یه متبع خوب برا تست داشته باش
ببین دوست عزیز اصلا از هرجی انجمن کنکوره دیگه داره بدم میاد !!! خود شماها تو یه تایپی میان از فلان کتاب هی تعریف و هزار و یک داستان نقل میکنید حالا همین که ما تایپ زدیم میاین میگیرین به زیر نقد و بررسی که فلانی اینطوریه و چرا این و چرا اون !!! تا دیروز همه سنگ این دادگستری رو به سینه میزدند همین که ما dvd کنکور اسان است رو گرفتیم اینا شدن کلاهبردار !!!! یا همین عمارلو همه دنبال جزوه هاش هستند حالا ما کتاباش رو گرفتیم اینم شد بدرد نخور . ول کنید بابا جان عزیزتون . اه . بنظرم واسه من که پایه زیستم ضعیف و داغونه عالیههههههه ! الانم یه جورایی باید جمع بندی خوند ! حجمش هم خیلی مناسبه ( واسه حداقل 40 واسم زیاده ) . دیگه هم این انجمن خراب شده نمیام . جز استرس هیچ سودی برام نداشنه ( شرمنده دیگه نمیتونستم تحمل کنم هرچی دلم بود ریختم بیرون )
بچه ها به نظرتون به جز دریافت و الگو و خیلی سبز ، چیز بهتری مگه داریم؟؟؟
تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)