خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 35 از 35
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      داداش الیاس فداکار چقدر بهت داده که داری تبلیغش رو میکنی ؟؟؟؟؟
      چون دیگه جزواتشو به قیمت 150 هزار تومان نمی فروشه و یک میلیون تومان کرده و فقط در کلاسای خصوصیش میده ، ازشون خواهش کردم کاری کنه که ما هم بتونیم بخریم که در نهایت راضی شدن اگه 10 تا مشتری براش جور کردم به قیمت 70 هزار تومان بفروشه . که فقط یه مشتری پیدا کردم و ایشون رو راضی کردم که به همون قیمت 70 هزار تومان به ما دو نفر بفروشه یعنی مجموعا 140 هزار تومان .
      توصیه میکنم یکبار دیگر تحلیل ایشان از سؤالات زیست کنکور 94 را بخوانید ، آن وقت به ارزش جزواتشان پی خواهید برد :

http://s7.picofile.com/d/0e553948-3d8c-42fe-a021-8a62ac7989ab/tahlil94.pdf
      در ضمن خودتان را از ایشان اعلم ندانید که ضربه ی جبران ناپذیری می خورید .
      از من به شما گفتن بود
      در ضمن اون یه نفر دیگه که میخواد جزوات ایشون رو بخره ، از رتبه های زیر 500 آزمون های گزینه دو هستش . من هم پارسال زیست رو با 6 هفته مطالعه ، 25 درصد زدم...
      حال خود دانید ، دیگر نیازی به تبلیغ ندارم

2. Top | #32
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shahravan نمایش پست ها
      چون دیگه جزواتشو به قیمت 150 هزار تومان نمی فروشه و یک میلیون تومان کرده و فقط در کلاسای خصوصیش میده ، ازشون خواهش کردم کاری کنه که ما هم بتونیم بخریم که در نهایت راضی شدن اگه 10 تا مشتری براش جور کردم به قیمت 70 هزار تومان بفروشه . که فقط یه مشتری پیدا کردم و ایشون رو راضی کردم که به همون قیمت 70 هزار تومان به ما دو نفر بفروشه یعنی مجموعا 140 هزار تومان .
      توصیه میکنم یکبار دیگر تحلیل ایشان از سؤالات زیست کنکور 94 را بخوانید ، آن وقت به ارزش جزواتشان پی خواهید برد :

http://s7.picofile.com/d/0e553948-3d8c-42fe-a021-8a62ac7989ab/tahlil94.pdf
      در ضمن خودتان را از ایشان اعلم ندانید که ضربه ی جبران ناپذیری می خورید .
      از من به شما گفتن بود
      در ضمن اون یه نفر دیگه که میخواد جزوات ایشون رو بخره ، از رتبه های زیر 500 آزمون های گزینه دو هستش . من هم پارسال زیست رو با 6 هفته مطالعه ، 25 درصد زدم...
      حال خود دانید ، دیگر نیازی به تبلیغ ندارم

الان رفتم چك كردم
      قيمتاشون يكي 55 يكي 45 و يكي 50 هست...همون سايتي كه تو پستاي قبليت گفته بودي
      يك ميليون كجا بوده؟؟؟؟؟؟
      ویرایش توسط reza0 : 19 اردیبهشت 1395 در ساعت 13:55

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza0 نمایش پست ها
      الان رفتم چك كردم
      قيمتاشون يكي 55 يكي 45 و يكي 50 هست...همون سايتي كه تو پستاي قبليت گفته بودي
      يك ميليون كجا بوده؟؟؟؟؟؟
      تبلیغاتشو برداشته بود و دیگه نمی فروخت و یه اعلامیه هم زده بود که هرکی جزوه می خواد ، بیاد کلاس خصوصی و یا اینکه یک میلیون بده بخره . بعد از اصرار زیاد من ، حاضر شدند اگه 10 نفر باشیم جزواتشون رو به قیمت 70 تومن بفروشن ، بعد هم که 10 نفر نتونستم جور کنم ، گفتم ما دو نفریم و ازش خواهش کردم به همون قیمت 70 ت بفروشن که موافقت کردن و بعد از اون بود که برای خریداران کل پکا تخفیف 50 درصد گذاشتن ... .

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بلاخره خریدمشون .
      از من به شما نصیحت :
      نخرید ، ضرر کردید

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من مال پارسال و دارم
      خوووبههه
      من فقط تست های همین کتاب و زدم و دییگر هیییچ

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن