اللهم عجل لولیک الفرج
ویرایش توسط Fatemeh4247 : 13 اردیبهشت 1395 در ساعت 12:53
با اینکه تجربی ام ولی فک کنم حداقل 3 سوال مشتق رو میشه بدون اینکه حد بدونی ، حل کرد ... منظورم سوالایی از قضایای مشتق و معادلات خط مماس و قائم بود
ویرایش توسط The.Best.Name : 13 اردیبهشت 1395 در ساعت 13:31
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
برای خوندن مشتق نیاز شدید داری به حد وپیوستگی
برای خوندن انتگرال هم نیاز شدید به مشتق داری
اگ حذف کنی درصورتیکه یادت نباشه اصلا نمی تونی جواب بدی به سوالا
مثلا برا درسی مثه عربی با دوستم تست کار کردم بدون اینکه ذره ای درسنامه بخونه ، الان از 25 سوال 24 تا درست میزنه ...
ریاضی و فیزیک هم مثه عربی تست محوره باید نکات کلی اولیه رو به یاد داشته باشی که مطمنا بلدی ، بعد فقط تست ها رو بخوری هر چی می تونی تست بزنی تا ایده جدید برات ناشناس نباشه
ممنون بابت راهنمایی خخخخخخخخ میترسیدم گیج بشم وقتمو تلف کنم دوباره بشینم حدو بخونم ک کلی اتلاف وقت میشه
واقعا بدون درسنامه بالای 90% میزنید؟ جالبه من ب 30% عربی راضیم میخواستم اول درسنامه بخونم بعد تست کار کنم . شایدم تو تست ها نکته هارو حفظ میکنید تو تستای بعدی ب کار میبرید؟ من ک اصلا نمیتونم حفظ کنم
اللهم عجل لولیک الفرج
من که 100 میزنم حالا بعضی وختا دوستم یکی دو تا رو غلط میزنه خخخخخخ ... بازم میگم من تجربی ام و به نظرم تست مشتق رو بدون خوندن حد میشه زد ... از منابع درسی رشته ریاضی زیاد مطلع نیستم شاید حد و مشتق شما پیشرفته تر باشه ... بازم میگم تست بزن یاد بگیر نه اینکه درسنامه بخونی و یادبگیری
اللهم عجل لولیک الفرج
نه عزیزم پشت کنکوری ام واسه تجربی
اما تو دبیرستان ریاضی بودم
چون درسا رو میشناسم دارم بهت میگم
حسابان وحساب به هم پیوسته اند درس عمومی نیستن
باید درسنامه بخونی (کم) بعد تست بزنی (زیاد)
باید روابط مثلثاتی و پایه رو بلد باشی چون توی کاربرد و انتگرال خیلی به گویا کردن و معادلات و نامعادلات و روابط مثلثاتی احتیاج داری...
کاربرد بخش پر محتوا و سنگین و قلب تپنده ی کنکور هست![]()
اللهم عجل لولیک الفرج
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)