X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 77
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

خیال خام پلنگ من به سوی ماه جهیدن بود
      و مـاه را زِ بلندایش به روی خاک کشیدن بود

پلنگ من ـ دل مغرورم ـ پرید و پنجه به خالی زد
      که عشق ـ ماه بلند من ـ ورای دست رسیدن بود

گل شکفته ! خداحافظ، اگرچه لحظــه دیـــدارت
      شروع وسوسه‌ای در من، به نام دیدن و چیدن بود

من و تو آن دو خطیـم آری، موازیــان به ناچاری
      که هردو باورمان ز آغـاز، به یکدگــر نرسیدن بود

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      هیچی معلوم نیس
      وقتی طرف از تابستون بکوب خونده قبول نشده
      ممکنه یکی یه ماه بکوب بخونه قبول شه البته احتمالش کمه چون خیلی سخته ولی هیچ چیز غیرممکنم نیست

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hrss نمایش پست ها
      بعد از مدتها سلااااام
      اگه یادتون باشه 18 خرداد 92 بهتون گفتم "توی یه ماه میشه پیشرفت کرد و خودم بهتون اثبات میکنم" .
      فقط خواستم بگم که اثبات کردم و الان پزشکی میخونم. رتبه م حدود 1800 منطقه 2 شد.
      :yahoo

منم امسال‌ اینی که میشه تو یه ماه قبول شد و غوغا کرد رو اثبات میکنم ....چون کلیدشو فهمیدم اونم اینه: اعتماد به خدا وامید ، تلاش ، توکل به خدا و آرامش! این کلیشه نیست بچه ها این حقیقتیه که باید بهش ایمان بیاریم و من آوردم... مخصوصا وقتی میبینم یکی قبل من این کارو کرده اونم فقط توی کمتر از ۲۰ روز......
      بیشترین تلاش رو میکنم وبعدش میسپارمش دست کسی که همه چیز دست خودشه .....دیگه نتیجش با اونه، مافقط باید کاری که درسته رو انجام بدیم همین! ...یه چیزیم که بهش رسیدم رو هم بدونین رفقا ،وقتی میگن از تو حرکت؛ ازخدا برکت، باید به این توجه کنی که ؛شاید محدوده ی "حرکت" تو کمتر از بقیه ای که فکر میکنی از تو جلوترن باشه ولی، یادمون نره که "برکت"خدا بینهایته و هیچ حدی نداره......فقط ما باید قاعده ی حرکت رو رعایت کنیم ...همین! ......اومدم این حرفارو زدم تا شاید به کسی کمک کرده باشم
      اگه انشاالله قبول شدم میامو خبرشو میدم.......فعلا یاعلی!...

4. Top | #49
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.amir نمایش پست ها
      :yahoo

منم امسال‌ اینی که میشه تو یه ماه قبول شد و غوغا کرد رو اثبات میکنم ....چون کلیدشو فهمیدم اونم اینه: اعتماد به خدا وامید ، تلاش ، توکل به خدا و آرامش! این کلیشه نیست بچه ها این حقیقتیه که باید بهش ایمان بیاریم و من آوردم... مخصوصا وقتی میبینم یکی قبل من این کارو کرده اونم فقط توی کمتر از ۲۰ روز......
      بیشترین تلاش رو میکنم وبعدش میسپارمش دست کسی که همه چیز دست خودشه .....دیگه نتیجش با اونه، مافقط باید کاری که درسته رو انجام بدیم همین! ...یه چیزیم که بهش رسیدم رو هم بدونین رفقا ،وقتی میگن از تو حرکت؛ ازخدا برکت، باید به این توجه کنی که ؛شاید محدوده ی "حرکت" تو کمتر از بقیه ای که فکر میکنی از تو جلوترن باشه ولی، یادمون نره که "برکت"خدا بینهایته و هیچ حدی نداره......فقط ما باید قاعده ی حرکت رو رعایت کنیم ...همین! ......اومدم این حرفارو زدم تا شاید به کسی کمک کرده باشم
      اگه انشاالله قبول شدم میامو خبرشو میدم.......فعلا یاعلی!...
      سلام چیشد رفیق قبول شدی؟!

5. Top | #50
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mary.dhg نمایش پست ها
      سلام چیشد رفیق قبول شدی؟!
      آره آبیاری گیاهان فضایی دورقوز آباد قبول شدن
      This is........it

6. Top | #51
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      آره آبیاری گیاهان فضایی دورقوز آباد قبول شدن
      نه اینجور نگو شاید موفق شده;-)
      فیزیک کوانتوم میگه غیرممکن هام روزی ممکن میشه...

7. Top | #52
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      در عوضش میگه که انتروپی اونقدر حکم فرماست بر جهان که احتمالات رو هم میتونه خلق و تصرف و تغییر بده .

یعنی معدود رو به معدود تر تبدیل میکنه .

ناممکن به ناممکن تر
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

8. Top | #53
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

در عوضش میگه که انتروپی اونقدر حکم فرماست بر جهان که احتمالات رو هم میتونه خلق و تصرف و تغییر بده .

یعنی معدود رو به معدود تر تبدیل میکنه .

ناممکن به ناممکن تر
      وهمونطور که میدونید فیزیک کوانتوم میگه بزرگ فکر کن چون به اندازه ی سطح تفکر وتقبل خودت بزرگ خواهی شد...
      در اینکه قبول شدن در یک رتبه عالی با تراز و درصد خوب فراتر از سطح تفکر شما یا دیگریس کاری ندارم چون قانون جذبیم که توسط فیزیک کوانتوم تا حدودی به اثبات رسیده فقط برای اهلش قابل فهم و درکه و یجورایی میشه گفت این بحثا همون انشا با موضوع ازاد خودمونه هرکسی باتوجه به توانایی و فکر خودش انشای ایندشو مینویسه ولی اونی برندس که با چیزی که تو سرشه زندگی کنه و الا جار زدن هدف کار راحت و بی ارزشیه....
      باید ادم هدفشو زندگی کنه و از تمام انرژی منفیا به دور باشه توکلش به خدا باشه و فقط تلاش کنه...

9. Top | #54
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

متاسفانه فیزیک کووانتوم در مقوله کنکور تجربی هیچ عرض اندامی نمیتونه بکنه اونم یک ماهه
      This is........it

10. Top | #55
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ایشاالله که موفق باشی

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چرا فیزیک کوانتوم و آنتروپی و ترمودینامیک میریزید لا کنکورا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      کنکور یه رقابته و رقابت یعنی شانس هرچی درس بخونی شانس تبدیل به واقعیت میشه ولی یادت باشه 0.000000000000000000000000000000000000000000000000 1 هم میتونه مقدار زیادی باشه پس واسه هر اتفاقی اماده باش

12. Top | #57
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Grace نمایش پست ها
      تو همه ی تاپیکا انرژی منفی میدی هم شما وهم محمد آر.این انرژی منفیایی که میدی به زندگی خودتم برمی گرده دوست عزیز
      اولا تاپیک مال سال 92 هست و به الان مربوط نمیشه
      دوما من در جواب دوستی که گفتن چی شد قبول شدی عرض کردم قبول نشده اند چرا؟؟ دلیل مشخصه فرد گفته بود اگر قبول بشم میایم و میگویم انجامش دادم (لازم به ذکر است از این افراد جو گیر و مثبت اندیش خیالی بسیار در انجمن زیاد هست و از این حرفها زیاد میزنند )
      سوما من انرژی منفی ندادم و صرف مدارک و شرایط در جواب دوستی که فرمودند طبق فیزیک کوانتوم هر چیزی ممکن هست (که البته درست میفرمایند) فرمودم که فیزیک کوانتوم که میگوید هر چیزی ممکن هست در مقوله اتفاقات خودساخته زندگی دخیل نیست و در دنیای فیزیک کاربرد دارد و تعمیم دادن آن به کنکور و موفقیت کار خطایی هست و مثل معروف قیمه ها را ریختن در ماستهاس
      چهارما دلیلی نمیبینم مثبت اندیش واهی باشم و برای خودم جمله های قشنگ به کار برم و بگم زندگی عالیه و همه چی گل و بلبله چون جو روانشناسی ایران بسیار غلط و دور از علم روانشناسی هست
      تا حالا به این فکر کردید که چرا این همه تو تلویزیون و تریبونهای مختلف بیشتر به 90 درصد اوقات روانشناسها سخنرانی میکنند؟؟ چرا یک جامعه شناس نمی اورند برای سخنرانی؟؟ دلیلش مشخص هست روانشناسان ایرانی و خارجی موفقیت که جملات خوبی رو میگویند (که البته هر روانشناسی نه ) و همه چیز را گل و بلبل نشان میدهند یک خیانت کار هستن چون روانشناسی در دنیای واقعی و با مستندات واقعی و قابل درک معنی پیدا میکند روانشناسی که میگوید ایرانی ها اینطور هستن و انسان اینطوری هست و در هر شرایطی و ... باید فلان کرد و مثبت اندیشید و .... در واقع دارد رویافروشی میکند وبه شعور مخاطب خود توهین واقعیت این هست که در دنیا نزدیک به 8.5 میلیارد نفر دارن زندگی میکنن و اونوقت روانشناسان ایرانی میان میگوین پسر ها اینطورین و دختر ها اینطوری و ایرانی ها آنطوری و ... که حرف بسیار غلطی است (مثل انوشه) و باید به افکارت نظم بدی و مثبت اندیش باشی در هر شراطی هستی هر چیزی ممکنه و اشرف مخلوقاتی و خدا هم پشتته و .... در حالی که روانشناس واقعی و متخصص بر طبق دسته بندیهای موفقیت و عدم موفقیت را در دسته های ریز و تخصصی دسته بندی کرده و راه هر کدام و عدم رسیدن به هر کدام و مشکلات را آنالیز میکند و راهکار میدهد بر طبق شرایط و جامعه و با در نظر گرفتن خود واقعی نه خود خیالی و افسانه ای و نه امید واهی
      جامعه شناس بر طبق معیار هایی که در یک جامعه زندگی میکنید رفتار های شما را انالیز منیکند و حتی اگر کار غلطی هم انجام دهید با تعریف جامعه در کنار رفتار شما نمایان میسازد که حتی این کار شما در این جامعه غلط نیست چونکه مغز انسان تکامل یافته از محیط و جامعه اثر بپذیرد ولی روانشاس واهی بدون مستندات منطقی و ارائه مدرک حتی تو *** ترین شرایط امید واهی میدهد
      من مثبت اندیشی و روانشناسی و حرفی رو قبول دارم که بحث شده امتحان پس داده -قابل اتکا-بر طبق اصول منطقی و شرایط انسانی در نظر گرفته شده باشد مثلا بگوییم 30 روز مانده به کنکور و من تلاش خودم رو میکنم اندازه 30 روز و نتیجه ای هم میگیرم در حد و اندازه تلاش 30 روزه ام / من در تابستان با برنامه ای که ریخته ام پیش میروم و 50 درصد تسط در روی دروس تخصصی به دست میاورم و تلاشم این هست هر روز بهتر از دیروزم باشم و هر روز یک مشکل از مشکلاتم را حل کنم با در نظر گرفتن شرایط جسمی -روحی -خودم / من در زیر کوه قرار دارم و با ادامه مسیر و در نظر گرفتن زمان و تمرکز بر هدف در زمان معین به قله کوه میرسم نه اینکه در زیر کوه قرار داشته باشم به طذف مقابلم بگم چشمت رو ببند و باز کن بعد 1 ثانیه من را در قله کوه خواهی دید این توهین به شعور خود و طرف مقابل است و این صحنه ها را حتی در فیلم های سینمایی مارول هم به ندرت میشود دید چه رسد به زندگواقعی و شرایط بد الان و کاری که قرار است انجام شود
      اگر شما میخواهید من نقش آن روانشناسان را برایتان بازی کنم و بگویم یک ماهه قبول میشوید در پزشکی باید بگویم اشتباه میکنید اگر منتظر نشسته اید که حتی حرفی نزنم باید بگویم باز هم اشتباه میکنید چون این حرفی که یک نفر میزند یک ماهه به پزشکی میرسم و اعریف میکنم و ... (که همان تاثیر مثبت اندیشی واهی است) اول از همه به شعور خودش توهین میکند دوم از همه به شعور تمام انکسانی توهین میکند که یکسال تمام زحمت کشیده اند و هنوز دارند میکشند
      اگر کسی هم یک یک ماهه انجامش داد میامد توضیح میداد شک نکنید و در نهایت لطفا ریپلای نزنید چون دیگر نمیخواهم بیشتر از این توضیح بدم متاسفانه خلی از کنکوریها با تفکرات اینتچنینی فکر میکنند راه 100 روزه را میشود در یک شبه پیمود ولی زهی خیال باطل و اگر شما میخواهید با این حرفهای چیپ بهخ شعورتان توهین شود مانعی نیست ولی من این اجازه رو به دیگری نمیدم به شعور من توهین کند
      عزت زیاد
      فرق جامعه شناس با روانشناس
      پ.ن: مجتبی شگوری جامعه شناس نیست ولی از دیدگاه جامعه شناسی و اقتصادی به یک قضیه و عملکرد ذهن انسان میپردازد و از کتاب /فقر احمق میکند/ سندهیل مولای ناتا(توصیه میشود بخوانید) نقل قول میکند
      سندهیل مولای ناتان اقتصادان و جامعه شناس هست
      پ.ن2: اگر یک روانشاس بود میگفت خاک تو سرت فقیری / فقری؟؟؟ خودت نخواستی که ثروتمند باشی و ....
      پ.ن: این سخنان قابل تعمیم به شرایط کنکوریها و تصمیمات انفجاری آنها در گرو حس کمبود میباشد.
      This is........it
      ویرایش توسط _TheOne_ : 13 خرداد 1400 در ساعت 23:49

13. Top | #58
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      وهمونطور که میدونید فیزیک کوانتوم میگه بزرگ فکر کن چون به اندازه ی سطح تفکر وتقبل خودت بزرگ خواهی شد...
      در اینکه قبول شدن در یک رتبه عالی با تراز و درصد خوب فراتر از سطح تفکر شما یا دیگریس کاری ندارم چون قانون جذبیم که توسط فیزیک کوانتوم تا حدودی به اثبات رسیده فقط برای اهلش قابل فهم و درکه و یجورایی میشه گفت این بحثا همون انشا با موضوع ازاد خودمونه هرکسی باتوجه به توانایی و فکر خودش انشای ایندشو مینویسه ولی اونی برندس که با چیزی که تو سرشه زندگی کنه و الا جار زدن هدف کار راحت و بی ارزشیه....
      باید ادم هدفشو زندگی کنه و از تمام انرژی منفیا به دور باشه توکلش به خدا باشه و فقط تلاش کنه...
      لازم به ذکره که قانون جذب یه کلاهبرداری در سطح جهانیست و بر طبق هیچکدام از داده های روانشناختی وعلمی اثبات نشده هیچ حتی رد هم شده اگر مییگویید نه لطفا مستندات علمی فیزیک کوانتومی خودتون رو ارائه بدهید ر قالب مقاله معتبر مشتاقم مطالعه اش کنم بی صبرانه منتظر ارائه مدرک معتبر هستم
      This is........it

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام به هر کسی که این متن رو می خونه!
      چه الان کنکوری باشه چه سال های بعد کنکوری بشه...

کاش الان مهر بود...
      کاش اونقدر به مشکلاتی که تو مهر و ابان به وجود اومد بها نمی دادم که این ماه ها رو از دست بدم
      ای کاش
      انقدر حرف بقیه واسم مهم نبود و انقدر بچه نبودم که
      هر کس بگه نمیشه حالا با هر قصدی خودمو ببازم
      از 6 ماه قبل از این کنکور میگفتن نمیشه و دیره!
      خیلیا میگن امید واهی به بچه ها ندید که تا حدی درسته واقعا
      ولی خودشون از اون ور بوم افتادن...
      اونقدر که نا امید میکنن
      بوده شبایی که از شدت ناامیدی
      ارزوی مرگ کردم...
      و شبایی که
      گریه کردم...
      پشیمونم از این انجمن که
      سمی بود
      از این که از اذر و دی ماه حتی فکر میکردم
      دیر شده...
      فقط یه چیزی بگم و بعدش از خدا می خوام هر چقدر هم که تنهایی و بی کسی بهم فشار اورد تو این انجمن یا جایی مثل این نباشم
      هر چند که می دونم
      مقصر خودمم که حتی بعد دیدن جواینجا موندم... و خیلی چیز های دیگه که فقط مقصرش خودم بودم

اندیشمندای جهان که سنی هم ازشون میگذره انقدر قاطع نمی گن
      ههههههههههه نمی تونی نمیشه تموم شد
      ما ها که جای خود دارد چطور انقدر راحت ...

بچه هایی که اینو می خونید خواهش و تمنا میکنم اگر ادم های حساسی هستید
      تو سال کنکور تو انجمن نباشید
      مبادا به درد من گرفتار بشین که همیشه فکر می کردم دیره ( که نه همش اما سهم بزرگی متعلق به این انجمن بود...)
      وخواهش دیگه ببینید
      عقل خودتون چی میگه ایندتون رو بر اساس فکر دیگران جلو نبرید...
      با دستان خالی از دنیا خواهم رفت

نباید نگران باشم ...

چون حداقل با دلی پر میروم
      ویرایش توسط MoonlessNight : 13 خرداد 1400 در ساعت 23:18

15. Top | #60
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MoonlessNight نمایش پست ها
      سلام به هر کسی که این متن رو می خونه!
      چه الان کنکوری باشه چه سال های بعد کنکوری بشه...

کاش الان مهر بود...
      کاش اونقدر به مشکلاتی که تو مهر و ابان به وجود اومد بها نمی دادم که این ماه ها رو از دست بدم
      ای کاش
      انقدر حرف بقیه واسم مهم نبود و انقدر بچه نبودم که
      هر کس بگه نمیشه حالا با هر قصدی خودمو ببازم
      از 6 ماه قبل از این کنکور میگفتن نمیشه و دیره!
      خیلیا میگن امید واهی به بچه ها ندید که تا حدی درسته واقعا
      ولی خودشون از اون ور بوم افتادن...
      اونقدر که نا امید میکنن
      بوده شبایی که از شدت ناامیدی
      ارزوی مرگ کردم...
      و شبایی که
      گریه کردم...
      پشیمونم از این انجمن که
      سمی بود
      از این که از اذر و دی ماه حتی فکر میکردم
      دیر شده...
      فقط یه چیزی بگم و بعدش از خدا می خوام هر چقدر هم که تنهایی و بی کسی بهم فشار اورد تو این انجمن یا جایی مثل این نباشم
      هر چند که می دونم
      مقصر خودمم که حتی بعد دیدن جواینجا موندم... و خیلی چیز های دیگه که فقط مقصرش خودم بودم

اندیشمندای جهان که سنی هم ازشون میگذره انقدر قاطع نمی گن
      ههههههههههه نمی تونی نمیشه تموم شد
      ما ها که جای خود دارد چطور انقدر راحت ...

بچه هایی که اینو می خونید خواهش و تمنا میکنم اگر ادم های حساسی هستید
      تو سال کنکور تو انجمن نباشید
      مبادا به درد من گرفتار بشین که همیشه فکر می کردم دیره ( که نه همش اما سهم بزرگی متعلق به این انجمن بود...)
      وخواهش دیگه ببینید
      عقل خودتون چی میگه ایندتون رو بر اساس فکر دیگران جلو نبرید...
      بار ها گفتم که انسان در شرایط سخت میتونه تصمیمات مخرب و یا سازنده بگیره تفکر هم همینه
      ای کاش هیچ چیزی و تغییر نمیده نه واقعیت رو تغییر میده و نه شرایط من و شما رو و الا من هم میگم ای کاش الان مهر بود شهریور بود حتی فراتر از تفکرشما ای کاش اصلا کنکوری نبود ای کاش اصلا شرایط طوری بود که من این راه را انتخاب نمیکردمو ...ولی هیچ تغییری ایجاد نمیشه
      واقعیت اینه که زندگی خیلی سخته- کنکور سخته تلاش مستمر میخواد ساعت مطالعه میخواد تست زنی میخواد خیال پردازی توش جا نداره حاشیه تش جا نداره ذهن شفاف میخواد مسیر مشخص و برنامه ریزی میخواد همه اینها خود به خود سخت هستن و با ای کاش و ایشالا ماشالا به دست نمیان و زندگی هم بهن ایشالا ماشالا هیچی نمیده
      ولی چیزی که مهمه اینه که شرایط رو پذیرفت و بر طبق اون نقشه چید چه یک ماه به کنکور مانده باشه چه 10 ماه چه 10 سال شرایط این هست شما هم خودتان هستید دیگران هم خودشان هستن من هم خودم هستم
      بر طبق شرایط برنامه ریزی کنید و جلو برید خیال پردازی و میشهن و نمیشه و ... و تاپیک زدن اینکه یک ماهه قبول میشم و جر میدم و میترکونم و .... اینها یک مسکنهای انرژی زا هستن عین نوشابه انرژی زا کمه بعداز رفتن اثر مثبتش بدنتون رو شلخته و خسته و ذهنتون رو مشوش میکنه و باز هم دوست دارید از این حرفها بزنید و بشنوید
      برنامه ریزی منطقی داشته باشید اصول رو رعایت کنید به حرف دیگران هم اهمیت ندهید به شدن و نشدنش هم اهمیت ندهید ولی واقعیت را بپذیرید
      من حدوداس اسفند تصمیم گرفتم به تغییر رشته خیلی ها از همون اول گفتن امسال میشه و بخون برای امسال ولی اگر به حرف اونها گوش میدادم نه تنها ضرر مالی میکردم در تهیه منابع (چون یحتمل بالای 90 درصد نمیتونستم با تووجه به شرایط و ضوابط در 1400موفق بشم و باید پول تغییر منبع باز هم میدادم برای 1401) نه تنها این اتفاق می افتاد و ضرر مالی میکردم بلکه برنامه ای میریختم جسته گریخته و برطبق مباحث پر سوال که از اون مباحث رو هم 100 درصد تسلط پیدا نمیکردم قطعا و هم 1400 را گند میزدم و هم این زمان 4 ماهه مانده به کنکور را دو دوتا چهارتا کردم دیدم از همون اسفند و فروردین برای 1401 بخونم و به 1400 دید یک ازمون آزمایشی داشته باشم هم برای 1400 بهتر هست و هم برای 1401 هر کسی هم میگفت میتونی موفق بشی و .... یا از حال من خبر نداشت و یا از حال خودش خیلی دنج بود من واقعیت اینکه از زیست فرق گاو و سلول رو نمیدونم واقعیت اینکه تجربی رقابتش سنگینه با هدف اینکه در دروس دیگر نظام جدید از جمله شیمی مشکل دارم با در نظر گرفتن واقعیت اینکه هیچ کسی با شرایط من 4 ماهه پزشکی دانشگاه خوب قبول نشده است با در نظر گرفتن حقیقت اینکه هیچ کسی یک ماهه پزشکی قبول نشده است و پشت بندش یک عالمه تلاش نهفته است و .... تصیم گرفتم
      شما هم دو دو تا چهارتا کنید و کلاه خودتون رو قاضی
      This is........it

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن