سلام بچه من تعداد سوال هایی داشتم از شما ممنون میشم جواب بدین البته نه فقط از نطر تجربه شخصی جوابی که میدونید درسته ولطفا کاربرهایی که میدونید جواب سوالامو میدونند
ممنون میشم تگ کنید من بلد نیستم وهم نمیشناسم خیلی تازه وارد سایت شدم
اول از وضعیتم میگم
ببینید من مال کنکور۴۰۲ هستم وتاالان تاحالا کنکور ندادم
من دهم یازدهمم کلاسا وامتحانام مجازی بود ومن هیچی نخوندم یعنی حتی یه ویدیوهای دبیر رو باز نکردم وامتحانای دهم یکی دیگه به جام داد ویازدهم خودم دادم همرو افتادم
دوازدهم که حضوری بود چون هیچی از ۱۰و۱۱هم نمیدونستم بازم هیچی نفهمیدم وتمام امتحان هامو افتادم حتی عمومی هاهم نخوندم
یعنی به معنای واقعی بایه کلاس نهمی هیچ فرقی ندارم من معتاد گوشی شدم و۶سال از عمرمو نابود کردم۳سال دبیرستان و۳سال گذشته از دبیرستانم
وچندوقت پیش واقعا به خودم اومدم که دارم با ایندم چیکار میکنم کلی هول استرس
من اینستا تموم حواص پرتی هامو کنار گذاشتم والان میخوام براهدفم تلاش کنم
من هدفم دندون پزشکی هست وچه بهتر بهترین دانشگاه یعنی تهران با این اوضاعم چه توقعی دارم ومیدونم خیلی ها۳سال شبانه روز تلاش کردن بهش نرسیدن بعد من چطوری ناامید نیستم اینارو گفتم بدونید روپرداز نیستم که میگم دندون میخوام ولی هرچقدر لازم باشه فراتراز توان براش تلاش میکنم میدونم چه هدف بزرگیه واوردنش برای کسی که امکاناتهمه چیو نداره واوضاع من خیلی کمه ،من هرچقدر لازم باشه براش تلاش میکنم ۱سال،۲سال،۳سال
جوگیر نیستم میدونم خیلی سخته یه بند بخونی واسه کنکور حالا یه سال یا بیشتر ولی بهتراز صبح تاشب پاگوشی بودنه
این از وضعیتم هدفم مقطع من:نهم
حالا سوال هام:یکی اینکه الان ۶تیر۴۰۵هستیم وتقریبا۱۱ماه تا کنکور۴۰۶وقت هست،ایا میشه تواین وقت کم دندون تهران بیارم حالا حداقل دولتی احتمالش میدونم کمتر از یک درصده ولی عاقلانس که اول یه سال کمتر براش تلاش کنم واگه نشد یه سال دیگه یا ازهمین اول برنامه دوساله بچینم
سوال دیگه اینکه در مورد منابع من اگه یه ساله بخوام بخونم چه منبع هایی واسه هردرسی وردارم هم تستی وهم نهایی واگه دوساله نظرتونه چی، اگه دهم هم تاثیر قطعی بشه من باید نهایی۳سال باهم بدم به نظرتون میشه؟میتونم؟تازه باید ۱۹به بالا وحتی۱۹نیم به بالا بیارم برای دندون
سوال بعدیم درمورد کلاس هست من گفتم که حتی یدونه فیلمای دبیر هامو ندیدم یعنی یه اموزش ساده مدرسه ای هم ندیدم چیکار کنم کلاس آموزشی شادببینم؟کلاس کنکور تو تلگرام ببینم میدونم مخالف کلاس اینا هستین ولی من خیلی اوضاعم فرق داره ولی بازهرچی شما بگید واگه نظرتونه کلاس ببینم کی به کی ببینم چه درسایی؟ بادیدن کلاس کنکور میتونم تمرین های کتاب درسیمو حل کنم؟چه استادهایی از صفر مطلق درس میدن واگه کلاس دیدم جزوه هاشونم بخونم یا فقط تدریس لطفا منابع هم بگید که مثلا شیمی اگه کلاس ببینم چه کتاب بخونم اگه کلاس نباشه چه منبعی
ومهم تر از همه چطوروقت کنم تو۱۱ماه هم کلاس وهم نهایی۳سال کنکور جمع بندی و....
من تاپیک های شمارو دیدم درمورد روش تست زنی، خطاهای کنکوری و.... ولی درمورد برنامه ریزی چیزی نفهمیدم نمیدونم چطوری به خاطر اینکه اوضاعم داغونه ها خیلی گیجم وهم فکر میکنم نمیتونم برنامه ریزی کنم چون من خیلی وقت ازمون خطا ندارم مشاورم که نه پولشو دارم نه شما هم گفتین مشاور خوب نیست اینا

LinkBack URL
About LinkBacks