رییس بزرگ کنار رفت دادا کجای کاریمملکت دوباره افتاد دست مشتی عغده ای!
http://forum.konkur.in/thread39359.html#post775670
رییس بزرگ کنار رفت دادا کجای کاریمملکت دوباره افتاد دست مشتی عغده ای!
http://forum.konkur.in/thread39359.html#post775670
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
دوستان عذرخواهی بابت این که سوال ام رواینجا میپرسم ، یه موضوعی که ذهنمو درگیرکرده اینه که از اونجایی که قراره پیش دانشگاهی حذف بشه، پس درسهاش چی میشه؟ یعنی درس هاش پخش میشه در سالهای پایه و بازم در کنکور سوال ازشون میاد یا این که کلا حذف میشه و کنکور فقط میشه سالهای پایه؟ یعنی فارغ التحصیلی که بخواد مثلا 97 یا 98 یا... کنکور بده لازم نیست دیگه درسهای پیش بخونه یا چیز دیگه؟ اصلا این قضیه روشن شده یا مثل بقیه کارهاشون خودشونم هم نمیدونن میخوان چیکار کنن؟
پیش رو حذف میکنن کنکورو میزارن از سال اول و دوم و سوم میگیرن..تا اون زمان یعنی کنکور 98 هم 100 درصد هر سه سال اول و دوم و سوم نهایی شده و تاثیر معدل به 50 درصد و حتی بیش تر رسیده!و به احتمال بسیار قوی محتوای بسیاری از کتاب ها تغییر کرده و خلاصه داداش دیگه اگه کسی زرنگ بود تو این یکی دو ساله کنکور بده و قبول شه بره که بردش رو کرده وگرنه بخواد بزاره کارشناسیشو تا اون موقع بگیره و بعد تازه فکر کنکور باشه واقعا ریسک بزرگی هست
الان جناب منتظری در اخبار 20در مراسم تودیع و معارفه گفتن . رای دیوان عدالت لازم الاجراست و اگر دستگاهای اجرایی از اجرای اون سرباز بزنن موجب انفصال از خدمتشون میشه.
حالا من خودم معدلم کم نیست.اما فکر نمیکنید حرفتون یکم مشکل داره؟؟؟؟
من فیزیک نهاییو 19ونیم گرفتم اما حتی اگه خودمو بکشم میتونم تو کنکور 80 درصد بزنم؟اینا خیلی با هم فرق دارن
تو امتحان نهایی شما فقط یه درس مثلا شیمی تازه اونم نه هر سه تا شیمی فقط شیمی سوم رو میای امتحان میدی با ده دقیقه وقت واسه هر سوال و یه ماشین حساب
اما تو کنکور شما چندین کتاب و فصل رو تو یه روز باید امتحان بدین با وقتی کمتر از 2 دقیقه برای هر سوال که بعضیاشون ترکیبی هست .بعد مگه همه اونایی که معدل بالای 19 دارن میتونن کنکورو هم درصدای بالا بیارن؟؟
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)