بدون شرح
اَشهدُ انْ لا اِلٰهَ الا الله![]()
دوست عزیز ... این ویدئو مناسب این انجمن نیست ....
مرگ انگیزه آدمی رو به کل از بین میبره.... فکر کردن و تصور مرگ نهایتا به افسردگی ماژور ختم میشه ...
مرگ واقعه ای است برای همه ما ... برای حضرت آدم بوده برای آخرین انسان روی زمین هم خواهد بود ...اگر قرار باشد هی به مرگ فکر کنیم بنظر من زندگی فعلی شما بیهوده است ...
به همه کنکوری های عزیز پیشنهاد میکنم ویدئو رو نبینند ... چیز خاصی نیست ولی ممکنه باعث ناامیدی بشه ... چیزی که الان یک کنکوری احتیاج داره امید به آینده امید به زندگی امید به عمر باقی است نه مرگ!
نه مشاوری دوست دارم نه پشتیبانی! تنها کسی که به صداش عادت کردم و خیلی چیزارو مدیونشم همین استاد علی اکبر رائفی پور هست
شخصا دوست نداشتم تو کنکور خیلی موفق بشم ولی در عوظ سخنرانیهاشو نشنیده باشم![]()
واقعا این جور چیزا بعضی مواقع لازمه، باید دیدشون، باید دقیقه ها روشون فکر کرد، به این فکر کنید که، من که الان دارم درس میخونم، به این فکر میکنم که روزی به دانشگاه تهران میرسم، فلان کاره میشم، فلان کار ها رو میکنم و ...، اگه همین الان، همین لحظه، بمیرم، چی میشه؟ آیا برای آخرتم هم چیزی ذخیره کردم؟ یا فقط به فکر دانشگاه تهران بودم؟ نمیگم که کلا دانشگاه تهران رو ول کنید و به فکر درس نباشید، ولی در کنار هدف دنیوی، هدف اخروی هم برای خودتون در نظر بگیرید، این بهترین راهیه که هم از دنیا و هم از آخرت خودتون نهایت استفاده رو بکنید، واقعا از آقای eskalis که این فیلم رو گذاشتن، خیلی ممنونم.
از اونجایی که هیچ پست انگیزشی و ... روم اثری نداره . همچین ویدئویی هم اثری نداره اونم مال رائفی پور! مربع های بافت پیرهن عمش رو هم به فراماسونری ربط میده .
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)