اگه یه درسیو پایین ده گرفته باشی و گفته باشه قبوله...اگه اعتراض کنیم ..معمولا نمره بالا میره یا پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وسوال دومم اینه که :دقیقا برا اعتراض تا کی وقت داریم؟؟؟
اگه یه درسیو پایین ده گرفته باشی و گفته باشه قبوله...اگه اعتراض کنیم ..معمولا نمره بالا میره یا پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وسوال دومم اینه که :دقیقا برا اعتراض تا کی وقت داریم؟؟؟
ویرایش توسط Bano.m : 04 تیر 1394 در ساعت 20:07
پایین 10 چطوری قبوله؟؟
احتمالا قضیه تبصرست!
بله چرا نشه. اعتراض برای هر نمره ای قابل انجامه.
پایین اومدن نمره احتمالش خیلی کمه. پیشنهاد میکنم اعتراض بدین. ضرری نداره که!
اگر اینا میزان تاثیر معدل رو 35 درصد نکردن تو کنکور 95
این قانون مجلس شورای اسلامی هستش و برای وزارت علوم و آموزش و پرورش لازم الاجراست...
شما یه زحمت میکشی پا میشی میری آموزش و پرورش ناحیه ای که دیپلم میگیری ، بعد میری اتاق آموزش متوسطه پیش معاون متوسطه میگی میخوام دیپلم مجدد بگیرم خودشون راهنمایی میکنن اگر طرف شوت بود هیچی از دیپلم مجدد نمی دونست برو اتاق امتحانات با مسولش صحبت کن شرایطت رو مطرح کن بگو میخوام شهریور دیپلم مجدد بگیرم ـ دیپلم مجدد معدل دار برای کنکور ، راستی تا 10 یا 15 تیرماه هم مهلت ثبت نامش بیشتر نیست دوستم رفت اقدام کرد منتها اون فارغ التحصیل بودش
بازم خوددانی
ویرایش توسط saj8jad : 03 تیر 1394 در ساعت 13:34
دوست عزیز بنده خودم شاهد بودم که یکی از مسوولین مدرسه که از حوزه آزمون برگشته بود ( اومده بود نتایج اعتراض رو به مدرسه تحویل بده ) نمره ی چند نفر رو کم کرده بودن
جواب به دوستی که فکر میکنه نمره زیر ده مردوده ، اگه مستمر و نمره نوبت اول رو مدرسه بیست بده 7 و 7 به بالای نمره نهایی قبوله
ویرایش توسط Bano.m : 03 تیر 1394 در ساعت 23:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)